שאלה שאלתית...

קשתונה

New member
אסף אתה ממש חצוף אתה יודע?!

זו לא עצלנו בלבד! יש אנשים שמה לעשות מתמטיקה זה לא הצד החזק שלהם! ואני גם אחרי שאני לומדת הרבה...אני אצטרך ללמוד שוב ושוב כי אני לא קולטת את זה...יש גם כאלה!! לכל אחד יש תחומים שהוא טוב ולא..כאלה שהוא קולט ולא... יש אנשים שרמת המתמטיקה שלהם נמוכה ולא מעצלנות!!!!

fresh mishmesh

New member
למה עצלנות?

יש רמות שונות של מתמטיקה לאנשים שמבינים את המתמטיקה בצורות שונות... כמו אנגלית זו המטרה שלשמה נוצרו הרמות השונות של מתמטיקה... זה שיש עצלנים שמנצלים את זה, זה כבר משהו אחר לגמרי... בכל מקרה, לכל המזלזלים למיניהם- אי אפשר להגיד שזה בנוי על חכמה או משהו, אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שכל מיני אנשים שעשו 3 יחידות בתיכון, הולכים אח"כ ליואל גבע ומוציאים 100 ב-4 ו-5 יחידות? זה אפילו לא עיין של רמות שונות... כ-ל א-ח-ד יכול לקבל 80 פלוס ב-5 יחידות, הבעיה היא בעיקרון בשיטת הלימוד, במורים ובגודל הכיתות... אני לא באה לשנות את העולם, אבל בערך 90% מהמקרים של תלמידים שעושים 3 יחידות הם בגלל הסיבות האלה, חלקן או כולן...

תכלס את צודקת...

שנה שעברה דפקו אותי עם מורה דפוק שלא ידע מהחיים שלו. הוא ישב וקרא עיתון בזמן שחצי מהכיתה העתיקו והעבירו דפים מול הפנים שלו!!!! ואיך זה שממוצע של 90 ומעלה ירדנו(אלה שנשארו איתו) לממוצע של 70??? וזה עובדה שהמנהל אפילו מודה שהוא מורה די גרוע אבל הם לא יכלו לעשות עם זה כלום.אבל השנה קבלנו מורה מצויינת ורוב הכיתה עם ממוצע של 90-100וזה לא כי נותנים לנו תרגילים של 2=1+1... אז תחשבו מה שאתם רוצים בסבבה שלכם

go golan go

New member
אני כל כך מבינה שלא הבנתי אותך נכון

זה ממש ממש מגעיל מה שאמרת פה עכשיו. ממש ממש מגעיל. איזה התנשאות דוחה!!! וואוו... איכזבת אותי

go golan go

New member
דרך אגב- אסף- חרא דוגמא!

אני מכירה מישהי אינטיליגנטית ומקסימה שרק בכיתה ז' או ח' הצליחו ללמד אותה לקשור את השרוכים. וגם אדם מבוגר- אבא ל-3 ילדים. איש מאוד מאוד מאוד חכם- משפחה של גאונים- שלא יודע לקשור את השרוכים!

s h e e p i t

New member
ואני למשל ...

יודעת לקשור שרוכים... אבל לא תמיד זה יוצא כמו שמתוכנן בדרך כלל נהיה לי קשר עם לולאה אחת ואם לא אחת אז 4 לולאות אבל זה בעיות שלי...

יהיה בסדר רותם..

אנחנו אוהבים אותך

לקשור שרוכים אני יודע מתמטיקה לא...

אני בשלוש יחידות ולא אכפת לי... למה לך אכפת? 1+1=?

קשתונה

New member
זה רק היחידה האחת.

אני בטוחה שאת השתי יחידות האחרות את לא תפתרי בכזאת קלות...מבטיחה לך!

THE sky angel

New member
האמת שאת לא הכי צודקת! לי אישית

הם ממש ממש קלות!! את רק צריכה לוודא שאת נוכחת בכל השיעורים!! :)) ובקשר לזה שאמר שהכל היגיון וזה קל- אתה מאוד טועה ותסלח לי!! כי אני למשל אם לא היה גאומטריה הייתי מגיעה לרמה של 5 בשקט.. פשוט אין לי את הראיה הזו של הגאומטריה.. אבל אף על פי כן ולמרות הכל אני כנראה עושה בסופו של דבר 4!! היפ היפ! הוריי!! :))

קשתונה

New member
האמת היא שאני מאוד צודקת כי

לך אישית זה קל...את בעצמך אמרת...ואת בעצמך אמרת שכנראה תעשי 4... כנראה זה אומר שאת ברמה של 4 יחידות ולא של 3! ואם הן ממש קלות לך אז כנראה שאת צריכה לעלות ל-4...ואני לא יודעת אם את עושה את הבגרות בי"ב ועדיין לא למדת את כל החומר... אבל בכל מקרה יש דברים שכן יהיו לך קשים... גם אם זה גאומטריה או כל דבר... אין מה לעשות כל אחד והרמה שלו! וזה לא קשור לשיעורים כי אני נוכחת בכלללללללללל השעורים! ורושמת! ופותרת תרגילים@! תפסיקו לשחק אותה כאלה חכמים!!! אתם לא יותר טובים מאף אחד אחר!

THE sky angel

New member
בחיים שלי לא אמרתי ואני לא חושבת

ואני לא אחשוב שאני טובה יותר ממישו!! באמת שלא :) מצטערת לא התכוונתי שזה ייפגע.. אני רק אומרת שגם לי היה ממש קשה אבל הנה אני מצליחה בעזרת תרגול :) אוהבת המון! חיוךך!! =)

S a l i t

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

I couldnt agree moore (תרגול למחר...)

kedeman

New member
וואו... רותם תראי מה עשית!!!!

איזה בלאגן התחיל בגלל סתם משפט ציני... ועוד מרותם..... אז רותם קראה לכם מוגבלים!! ביג דיל!! רותם קוראת לעצמה מוגבלת 3 פעמים ביום! קחו קצת פרופורציות איזה העלבות..... יש לאנשים שונים הבנה אחרת... מה שאתם תהיו טובים בו מישהו אחר יהיה על הפנים ככה יש אנשים שגרועים או טובים במתמטיקה אז נכון שזה שיטת לימוד - אני מאמין שכל אחד יכול להצליח אם הוא עובד בשיטה שמתאימה לו.... ומי שקל לו ב-3 יכול להצליח ב-4 אם הוא יחרוש כמו שמי שקל לו ב-4 יצליח ב-5 אם הוא יחרוש מספיק זה פונקציה של חיים מול מתמטיקה.... רובנו בוחרים בחיים (חוץ מלא הרבה אנשים - רובן אגב בנות שחייבות בגרות עם ממוצע 100 - לא הבנתי אותן בחיים שלי) ועכשיו כשחשבתי על זה... יש פה מילים שלקוחות ממתמטיקה - פרופורציה, פונקציה, ממוצע קקה... דפקו לי את החיים :)

למעלה