שאלה שאלתית...

שאלה שאלתית...

מישהו יודע אם הבגרות ביום שלישי (צעדת ירושלים) מתחילה באותה שעה לכולם? באיזה שעה? בטוח?

kedeman

New member
בגרויות מתחילות באותה שעה

בכל הארץ כל מי שעושה את אותה בגרות מתחיל באותה שעה בטוח אז הבגרות שלך אמורה להתחיל ב-14:30 (כי אם אתה ב-י"ב אז אתה עושה בטוח תוכנית ישנה... כמוני... את התוכנית החדשה עושים רק מ-י"א) חוץ מזה שהבגרות באנגלית 100% חייבת להיות באותה שעה כי יש את הקטע האזנה שאת זה משדרים ברדיו

מ ו ר ע ל

New member
תמשיך לתכנן זה לא הדבר היחיד...

שהבגרויות דופקות! לי בסוף דחו בגרות בגיאוגרפיה לתוך המד"צים ואז אני לא יכול ללכת לשם זה גם נורא רחוק ומסובך ככה להגיע... ואני לא יכול להיות בהכנה למסע חוף בגלל שאני כנראה טס ואני לא יכול להיות בהכנה לפלמ"ח/בעקבות כי יש לי מחוייבויות קודמות להדרכה בקיבוץ גררר

tuty fruty

New member
אהה.. בלי לרדת על 3 יחידות

אז מה עם נותנים לנו פול הקלות...

s h e e p i t

New member
חחחח... החזירו להם היום את המתכונת.

ראיתי את מה שנתנו להם.. זה גרם לי להרגיש ממש חכמה זה דברים שלמדנו ביסודי ובכתה ז' חלק מהם אחוזים כל מני כאלה... חחח לא נורא כל אחד והמוגבלות שלו... ולי יש הרבה כאלה!

WillbiTe

New member
אה את יענו יורדת על 3 יחידות?

אל תבלבלי תמח ואל תשחקי אותי חכמה כי זה ממש לא קשור למגבלות..וזה לא חומר של כיתה ז ואני מניאק אם ילד בכיתה ז מבין רק חלק מהחומר הזה..היחידה הראשונה היא פשוט ממש ממש פשוטה....אבל אל תזלזלי ב3 יחידות כאילו את איזה גאונה..אז יופי לא כולם יכלו לשבת להם בכיף וללמוד עם מורים נורמלים ב3 שנים עד כיתה י ולא לכולם החיים יפים אז אל תבלבל יכי זה מעצבן..זה ממש לא קשור לילדים מוגבלים או לא כי זה ממש לא קשור לזה..ותאמיני לי שאם זה היה תלוי בי הייתי עושה יותר אבל זה לא תלוי בי ...

go golan go

New member
וואלה מסכימה.

כמה יחידות לימוד יש לך, וכמה אתה מסוגל לשבת בכיתה- לא הופך אף אחד לאדם טוב יותר, ומי שלא הוא לא בעל מגבלות. אני רואה את זה הרבה אצלי בבצפר ותסלחו לי- זה בולשיט אחד גדול! אני לא חושבת שטכנולוג שיש לו 15 יחידות לימוד, ובנוסף עושה 5 יחידות מתמטיקה, הוא בנאדם יותר טוב ממי שלומד אמנות ועושה 3 יחידות מתמטיקה אני לא יודעת אם לזה מי שכתבה את ההודעה המקורית התכוונה (שכחתי מי כתבה... סליחה), ואני לא תוקפת אף אחד- זאת פשוט דעתי.

קשתונה

New member
אני ב-3 יח"ל מתמטיקה וב

מגמות אומנות וספורט (ואם מישו יעיז להגיד שזה לטיפשים הוא יכול לקפוץ לי כי הלימודים של מגמת הספורט הם ברמה ממש גבוהה!....וגם של אומנות!!!)

s h e e p i t

New member
תרגעו!

לא אמרתי שאתם מוגבלים! ולא אמרתי שאני יותר טובה... (אני ממש גרועה בלימודים) אז דיי! לא ירדתי על אפחד... ולא אמרתי כלום... פשוט שחלקים מהבחן זה חומר שלמדנו ביסודי ובכתה ז' אז ?! למה אתם חושבים שיורדים עליכם !?

kedeman

New member
חחחחח לקחו את רותם ברצינות???

למה אתם נעלבים מרותם???? לקחתם אותה קשה ורציני מדי לדעתי....

אשף

New member
לקשור שרוכים לבד אתה מצליח ?

לא צריך להגזים, 3 יחידות, לאנשים נורמליים זו עצלנות בלבד... הכל שם זה הגיון ברמה הפשוטה ביותר. ואם אני פתרתי את זה בכיתה ט', כל אחד יכול.

למעלה