שאלה שאלתית

mishmish25

New member
שאלה שאלתית

כבר שבועיים שיש לי בחילות וכאבים רק בשד אחד (שגם התנפח יותר מהשני) עשיתי בדיקה הורמונלית והרופאה שלי אמרה ש"היה ביוץ תקין ויפה" אתמול הייתי אמורה לקבל וכשלא קרה כלום לא התרגשתי... היום בבוקר היה דם וסליחה מראש על התיאור בניגוב אבל.... מאז שאני בלי גלולות לפני המחזור או שאני מקבלת יש לי כאבי בטן איומים והיום אין לי בכלל... נראה לכן שיש תקווה או שפשוט לשכוח מזה????? אני מקווה שאני לא נכנסת לחודש מס'6. עוד שאלה אולי אני עושה משהו לא נכון מתי אני אמורה להתחיל להוציא את המיץ לבעלול ? ואיך כמה ולמה כי לא נראה לי שבדרך שעשיתי עד עכשיו זה הולך. עשינו יום כן יום לא ניסיתי לבדוק מתי יש ביוץ והפרשות וכו' אבל כלום לא זז. עוד שאלה .... איפה מתי ואיך עושים בדיקות לגבר (אולי בכלל זה אצלו ולא אצלי) ? אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!

מעיןבר

New member
הי מישמיש

לגבי מה לעשות ומתי - צריך יותר פרטים לגבי אורך מחזור ומתי את מעריכה את חלון הפוריות שלך... לעניין הבעל - אם שניכם באותה קופ"ח הגניקולוג יוכל לתת הפניה לבדיקת זרע או לאורולוג שימשיך הלאה.

Galit29

New member
אחרי גלולות בדר"כ הגוף משתגע

סה"כ יכולת בעזרת הגלולות להתערב לטבע ולקבל את הוסת שלך בימים שרצית. אצלי אחרי הגלולות היו לי תופעות כאלו מכשפה הכי רעה היתה מתאכזרת אליי קשות מצבים שלא יכולתי לקום מהמיטה. אם היית צריכה לקבל היום אני אומרת תחכי עוד קצת עד הבדיקה הביתית שתעשי והלוואי ויהיו 2 פסים. לגבי הבדיקה של הגבר - תלכי לרופא שלך ותבקשי! בהצלחה

קובולט

New member
ננסה לענות על חלק מהשאלות

השאלה העיקרית האם חוץ מבניגוב יש עוד משהו???? ולמה שלא תקלי על עצמך ותעשי פשוט בדיקה ביתית את בעצם כבר באיחור של יום לא???? עכשיו להוציא לבעלול את המיץ לא מומלץ... את עוד תעשי את זה שתהי בהריון
אז בנתיים חכי עם זה. בדיקות זרע נעשות בכל בית חולים, אפשר להרים טלפון למוקד של קופת חולים שלך והם יכוונו אותך לבית החולים או למרפאה הפרטית הקרובה למקום מגורייך. בכל אופן בדיקה ביתית מומלצת כמובן אם המכשפה עוד לא היגיע ...

mishmish25

New member
לנגב בדוך או בסיבוב

אז לשאלת הניגוב... רק בניגוב חד פעמי ניסיתי לבדוק אחרי שעה וכלום... ואין שום סימן לבוא המכשפה ה #$$%%^^^... בקשר לבעלולי הוא בקופ"ח מאוחדת יש למישהי מושג.. ו.... אם אני באמת קיבלתי להחשיב מהיום (כלומר מהניגוב) או מהיום שיהיה ממש נהר פרא זורם.... לפעמים אני מגעילה את עצמי..... תודה

מחשיבים רק מהיום שיש

דימום חזק ...אולי בכל זאת הדימום החד פעמי היה רק חד פעמי
תמשיכי לעדכן

mishmish25

New member
המכשפה באה

אז שוב חזרה לפעילות אינטנסיבית... אתן מתעלפות מה קרה לי... אמא שלי התחילה לדבר איתי על איך ומתי לעשות ומה אחרי ויווווווווווו איזה פדיחה (אין פתיחות אצלנו בבית) מקווה טוב ובהצלחה לכולן

סנונית 1

New member
היי מישמיש

נחזיק לך אצבעות , תעשי בדיקת דם ותבואי עם בשורות טובות.

למעלה