שאלה שאלתית...

ddorrittoss

New member
שאלה שאלתית...

שלום כולם! אני לפני נסיעה למרכז אמריקה - מקסיקו, גוואטמלה, בליז, קובה, ג'מייקה... כמה מסוכן באמת להסתובב שם לבד, בתור בחורה ובלי ספרדית???

syair

New member
מקסיקו

לא דיברנו רבות על אזור מרכז אמריקה בפורום, אבל אני מביא לך קישור של הודעה אחת של מישהו (חבר שלי), שכתב בשם חברה שלו, שטיילה שם. אני לא יודע אם לבד או לא. היא אומרת שללא ספרדית לא ניתן לטייל, ואני הייתי מציע לך פשוט לקנות שיחון. בד"כ אם משתדלים לדבר בשפת המקום, המקומיים יצאו מעורם לעזור לך.

ddorrittoss

New member
תודה ו...

למקרה שעוד ירצו לבדוק את הסוגיה- כל העניין נבע כי בכל מקום אומרים שממש מסוכן וכו', אז ביררתי את העניין עם מישהי שהיתה שם, היא אמרה שלדעתה אין סיבה להסתבכויות מיותרות, בהנחה שיש שפה או, לחילופין, שיחון. לפחות לא במשך היום... וגם שהמשטרה
תומכת בתיירים אומללים, לא עלינו... כשאני אגלה את התשובה אני אודיע ...

syair

New member
אולי זה גם קשור למיקום

אני מתאר לעצמי שבבירה (מקסיקו סיטי) יותר מסוכן מבכפרים. השאלה האם המטרה היא התיירים או העשירים המקומיים?

ddorrittoss

New member
המטרה של מי?

של השודדים או שלי?? השאלה נבעה מהסיבה שיש לי חברות מקומיות (מקסיקניות), שגרות שעתיים נסיעה ממקסיקו סיטי. אני הולכת לראות אותן, זה שמתוכנן להיות שותף למסלול לא רוצה להתעכב בעיר "בלי אטרקציות" - כהגדרתו (על אף שיש שם הר געש פעיל
). זו הסיבה ששאלתי- כי כרגע אני לא יודעת תוך כמה זמן אני ארגיש מספיק מעורה בעניינים כדי לנסוע לבד בדרכים... דווקא לי נראה שבכפרים יכולה להיות יותר בעיה כי אין משטרה...

למעלה