שאלה שאלתית

Scandalous

New member
בעעעע ../images/Emo5.gif

שמוק שנראה כמו החתול מאוסטין פאוארס לא נשמע כל כך שקסי

EverMan

New member
שאלה שאלתית

(תראו , הפלא ופלא , גם אני שואל שאלה לשם שינוי) מה אתם חושבים על גברים שמורידים את השיער שם למטה ? פעם ראשונה , אתן מורידות לו את המכנסיים , מורידות את התחתונים בתשוקה ... ורואים שאין שם אפילו שערה אחת (לא במובן הפדופילי) ... turn on/off ?

בודד17

New member
רעות..

שאלה עלייך... ובעצם לכולן.. שמתי לב שהרוב המכריע בפורום הזה אין להן בעיה עם אוראלי או לחילופין כבר "ירדו" לגבר.. אז איך נוצרה מין הילה כזאת סביב המציצה כדבר בזוי או לחילופין דבר משפיל?!?.

בודד17

New member
עלייך=אלייך

הייתי מת שהכוונה תהיה "עלייך"...חחח

מי אמר שזה דבר משפיל?

אני לא אוהבת שאומרים שלרדת למישהו זה דבר משפיל כי זה לא. זה סך הכל לענג את בן זוגך זה הכל. וכל עוד שזה הדדי אז מה רע?

בודד17

New member
ממש מוזר..

באמת אפילו בהדרכה של נוער מקשיב לנוער עברנו סדנה שממנה יצא ש "לרדת לגבר" זה דבר משפיל ובזוי.. אני יודע שעברו כבר שנתיים עם לא שלוש מאז אבל תמיד נשארה לי הסטינגה (סטיגמה לעקומים!!) הזאת בראש..

De-Panther

New member
עם יש לו שיער על הזין ואז../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הוא מגלח גם מהזין אז הזיפים יכולים לקרוע קונדומים
אישית לא הייתי עושה כזה דבר זה בטח מזה כאבים להוריד מהביצים חוצמזה סוף סוף יש לי שיער איפשהו שהוא לא הראש הגבות או הביתשחי

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

oh-da

New member
הממ...../images/Emo4.gif

ממתי צומח שיער על כל הזין עצמו? צומח מעט פה ושם לקראת סופו ובבסיס ומסביב וגם בביצים כל השיערות... ואל תדאג, זה לא יקרע את הקונדום, אפשר למתוח קונדום, ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמת...

De-Panther

New member
יש כאלה גם על הזין עצמו..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני מדבר על החלק הארוך לא על הכיפה על הכיפה לא יכול לצמוח כשאני חושב על זה זין הוא כמו איש דתי
יש לו כיפה הוא שם זין על כולם(כמו רוב הדתיים בארץ) והוא משפריץ שטויות מתי שזה נוח לו
(כל מה שנאמר כאן זה אך ורק בצחוק אז נא לא לקחת את זה ללב או לראות או לכל מקום אחר בגוף בעיקר אם אפשר לקבל בו סרטן מזה
) (אני מכיר גם כמה אנשים שהם דתיים ואין לי שום בעיות איתם וכל מה שאמרתי כאן בכלל לא קשור אליהם אני סתם אמרתי שטויות כרגע כי זה הצחיק אותי אז סליחה כל מי שנפגע) (לעומת זאת אני מכיר גם כמה אנשים שהם דתיים ואני ממש לא סובל אותם אז לכו תבינו אותי)

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

סתיו מ

New member
לא להוריד הכל- אבל בהחלט אפשר לספר!

חחחחחחחח אבל בנות- חופשי זה יפה להוריד הכל

guitar lan

New member
זה אפשרי...

אני מכיר מישהו שיש לו על הזין עצמו, עד למעלה. בהתחלה לא הבנתי, חשבתי שהוא מסטלבת עליו, אבל לפי ההודעה אני מבין שבאמת יש כזה דבר.

למעלה