שאלה שאלתית

NISAN1000

New member
שאלה שאלתית

חבר שלי העלה את השאלה הזאת כאילו הוא טוען ששלומי ידע שקשה להכנס בארץ לעסקיי המוזיקה אז כשהוא הכיר את בנאי הוא חשב שיש לו צ'אנס כי יובל הוא הבן של יוסי ובטוח ישימו עין על יובל....... מה אתם חושבים?

Vdrums

New member
זו שאלה של לחפש

מתחת לבלטות כי משינה לא היתה מתקיימת בלי שלומי או יובל. נכון ששלומי דחף את יובל לשיר, הם עשו כל מיני הופעות שכאלה בצבא ביחד (מערכונים ושירים) בשביל הכיף ושלומי שיכנע את יובל שהוא יכול לשיר. וזה התגלגל. מה גם שאחרי שהם נפרדו ב84 הם חזרו לפעול יחד. שלומי לא היה מגיע למה שהוא היום שלי יובל וההפך. בכלל לכו תדעו מי זה יובל בנאי אם לא היה את שלומי ברכה... אני מאוד מקווה שיובל לא יראה את השירשור הזה... (אם הוא אכן מציץ פה לפעמים)

NISAN1000

New member
זו שאלה כללית על מחשבותיו של חברי

אף-אחד לא אומר שהן נכונות וחוצמזה לכל בן אדם יש אינטרסים כמה שהוא הבן אדם הכי פחות אגואיסט עדין יש את האגואיזם באיזשהוא מקום חוצמזה אני בטוח ששום דבר אבל ממש שום דבר לא יכול לפגוע בחברות של יובל ושלומי הייתם צריכים לראות את האהבה ששוררת על הבמה כששניהם היו בהופעה של יובל לפניי חודשיים בערך... חוצמזה יובל ושלומי היו חברים טובים עוד לפניי משינה ועובדה שגם אחריי ואני לא יתפלא אם בבית אבות הם יהיו ביחד......
בקיצור ולסיכום זה סתם רעיון........ ואף אחד לא יכול לדעת אם הוא נכון ואני מקווה שלא פגעתי באף אחד כשכתבתי את זה

duduarviv

New member
שיתוף של אינטרסים לדעתי

אני החבר שהעלה את השאלה וקראתי את התגובה של "לחפש מתחת לבלטות" אני רוצה להבהיר שאין פה ניסיון להעליב אף אחד לדעתי זה לא נכון שהיה ניצול בין יובל לשלומי אבל כן היה שם איזשהו שיתוף אינטרס מודע. כי אי אפשר להגיד שהחשיפה המשפחתית של השם בנאי לא השפיעה על הצלחת הלהקה בתחילת דרכה.ואי אפשר להגיד ששלומי לא כתב את מרבית הלהיטים הגדולים של הלהקה. כך ששיתוף אינטרסים היה לדעתי ואפילו מוצלח ואני אפילו שמח שהיה כי תיראו מה השיתוף הזה הוציא משהו שאנחנו נהנים ממנו עד היום ואפילו עד אינסוף.....

duduarviv

New member
ניסן לא הבין זה מה שהתכוונתי

האינטרס של שלומי היה להצליח עם הלהקה זה היה גם האינטרס של יובל שלומי השתמש ביובל לפרסום ויובל השתמש בשלומי שהיה יותר מוכשר ממנו וזה מה שהתכוונתי

למעלה