שאלה שאלתית...

Parabol

New member
שאלה שאלתית...

היום הייתה לי משמרת.. וכידוע הטמפ' היום לא היו גבוהות במיוחד.... בכל מקרה... הייתי צריך לקחת מעיל למשמרת.. עד כאן הכל בסדר... הבעייה היא שהמשמרת היא ישר אחרי בי"ס ואני לא עובר בבית בדרך.. אז הייתי צריך לקחת מעיל... השאלה היא איזה מעיל לקחת.. מד"א או רגיל... עם כל הכבוד אני לא אקח את שניהם.. (ואין לי לוקר לתקוע בו את המעיל הנוסף..) וגם אין מצב שבו אני אלבש חלוק על סווטשרט רגיל כי זה פשוט ממש לא נוח.. עוד בעייה היא שאני לא מתכוון ללבוש מעיל של מד"א בבי"ס.. אני לא אוהב את ה'קטע' הזה.. (יעני "וואו הוא מתנדב מדא" וכל השטויות האלה.. וגם אני לא רוצה למשוך תשומת לב...) בכל מקרה אלה היו ההתלבטויות שלי... מה שאני עשיתי זה לקחת מעיל של מד"א לשים אותו בתיק ולקפוא בזמן שבו אני בחוץ.. השאלה שלי: מה אתם הייתם עושים??? והאם יש איזושהם 'פרוטוקולים' לגבי לבישת מעיל (של מד"א) שלא בזמן משמרת..

לא היסטרי

אחרי בדיוק פעמיים שהקטנים שואלים אם אתה ממד"א מתעלמים מזה... החברה של התחנה שלנו הפחות ותיקים עדיין מגיעים עם המעילים לביצפר בימים גשומים כדי שיגידו תראו הם במד"א ואני בימים של הדרכות לא פעם מגיעה עם החולצה של מד"א עלי (הארוכה) כדי שאני לא אצטרך להתעכב בהחלפת בגדים בבית אין פה הרבה דילמה... אם אתה לא מרגיש נוח אל תלבש את המעיל לביצפר בקשר לקטע עם החלוק.... יש סווצ'רטים תלבש אחד הרבה יותר נוח מהחלוק

Action force

New member
דעתי.

תראה, במצב שאתה הצגת אני הייתי או לוקח שני מעילים או רק את המעיל של מד"א. כי באמת להיסחב עם כל הדברים שמבאס. ותראה אין "פרוטוקול" ללבוש ביגוד של מד"א. בעיקרון אתה יכול ללבוש בגדים של מד"א כל החיים, רק תשים לב שכשאתה לובש מעיל של מד"א ברחוב, שאתה מייצג משהו... אז אל תצא ותשתה אלכוהול כשיש עליך מעיל או איזשהו זיהוי שכזה. אבל בדרך למשמרת וכדומה - תרגיש בנוח. ואחרי פעם-פעמיים שהילדים בבית הספר ידעו שאתה מתנדב ויציקו לך - זה יגמר (אל תדאג) אם אין לך שווטשר או קפוטשון אשמח לספק לך - בשביל הנוחיות) כל טוב יונתן שגיא הוכמן מד"א אילת

עם קצת יצירתיות תצליח לארגן לך...

אני קניתי מעיל שנראה כמו של מדא, רק בלי סימני הזיהוי של מד"א, והשגתי לוגו של מדא, וחיברתי אותו עם טיק טק, ככה כשאני במשמרת אני שם כשלא, אני מוריד. היום אין לי ת'בעיה הזו, אני הולך עם מעיל רגיל, ובמשמרת מעליו איפוד...

orend123

New member
יש לי רעיון

תיקח את המעיל, בבצפר תלבש אותו הפוך, עם הביטנה החוצה והסמלים פנימה וכשתגיע למשמרת תהפוך אותו
וואלה! (במבטא צרפתי)

E M S

New member
אני יגיד לך מה אני עושה...

בימי רביעי כשאני לומד מגמה עכשיו אני לומד את המגמה בבית ספר אחר בגלל המעבדות זאת אומרת אני גר ולומד במערב ראשון אבל את היום מגמה שלנו הוא במרכז ראשון אז אני יודע שבסוף אותו יום אני הולך למד"א אני לא עושה חשבון לאך אחד והעול יכול להתפוצץ מצידי אני הולך עם המעיל של מד"א ושם לי בתיק סווצ'ר וחלוק... אני אתן לך עוד דוגמא לטיול השנתי בצפון יצאתי עם המעיל של מד"א וגם לא עשיתי חשבון ביום הראשון אנשים צחקו וביום השני שלכולם קפאו "ה*****" ואני לבשתי את המעיל ולא היה לי קר אז כולם אמרו לי יוני הרווחת!

orend123

New member
../images/Emo6.gif היה לי מקרה דומה

לפני כמה זמן יצאנו לטיול לרמת הגולן, אז זה היה או להביא את המעיל של מד"א שהוא ממש טוב ועלה גרושים או את המעיל הרגיל שפחות טוב ועלה פי כמה... אז בסוף לקחתי את זה של מד"א וכולם צחקו עלי בהתחלה ואז התחיל לרדת גשם אז ביטלו את המסלולים ועלו לסיור במטולה ובזמן שכולם קפאו מקור במטולה עם הגשם והערפל והכל אני הייתי עם המעיל שלי וכולם רצו אותו...

למעלה