*-*-*-*-* שאלה שאלתית *-*-*-*-*

*-*-*-*-* שאלה שאלתית *-*-*-*-*

מחר בבוקר מצלצלים לכם בדלת..... עומד שם שליח....ובידו מתנה!!! כן כן...אתם לא טועים, מתנה ליום האהבה.... מה הייתם רוצים שתהיה המתנה???????????? קדימה, שכל אחד ישרשר מה הוא היה באמת רוצה לקבל מחר... סתם ככה...משהו מיוחד, משהו סתמי, משהו סימלי...כל אחד ורצונותיו.. והכוונה למשהו שבאמת אפשר לקבל ומיידית... בוקר מלא אהבה מקסימושששששש

sirpad

New member
שלום עולמי?

או אולי בעצם מצלמה דיגיטלית טיוי פלסמה 42" או סלון חדש.

סירפד, חוץ ממצלמה דיגיטלית,

הכל מתאים גם לי. אבל באמת הכי הכי הייתי שמחה אם היה מגיע קצת שלום ושלווה על העולם - כמה בנאלי, וכמה אמיתי.

ליילה

New member
אני דווקא אענה ברצינות

כי לכו תדעו, אולי הוא במקרה יקרא את זה ויחכים...
אז מצלמת וידאו דיגיטלית הייתה עוזרת לי עכשיו טבעת או עגילי יהלום, תמיד יתקבלו בשמחה, כי אף פעם אין יותר מדי מזה כרטיסי טיסה לאבא ואמא לבוא לבקר אותנו פה אה, ואוטו... אוי איך אני רוצה אוטו....

sirpad

New member
מה לא רציני בפלזמה 42"?

נשים והעגילי יהלום שלהם.

תאמין לי סירפד יש לי טי.וי 61 אינץ

ומתלהבים מזה רק בהתחלה וזהו....... היום אני בכלל לא צופה בטלויזיה.... כך גם עם ה D.V.D...בהתחלה התלהבתי וזהו! היום זה סתם ... ולגבי תכשיטים.....אני שונאת תכשיטים!

sirpad

New member
את בחורה נו מה את מבינה

יימאס לי? בכל פעם שיהיה משחק כדורגל או שאני אשחק בפלייסטיישן אני אתענג. וה61" שלך זה לא פלסמה בכלל.שונא את המקררים האלה.רוצה פלסמה דקה דקה כמו תמונה על הקיר.

אכן, בחורה בכל רמח איבריי....

שובניסט שכמותך! עלק את בחורה...פחחחחחחח יקומו כל הבחורות ויראו לו מאיפה משתין הדג.. סירפד...אכן אכן עוקצני ודוקר! נכון ....זאת טלויזיה...לא מקרן!!(יחי ההבדל הדק).... ומי בכלל מסתכל על כדורגל? מידי פעם...הפועל (אדוםםםםם עולה עולה עולה עולה).... וכמובן כדורסל...מכבי ת"א...זה לא מפספסים (עד כמה שאפשר)... אבל בחייך...... קצת קרדיט לבחורות!!!! בלעדינו......אתם לא הייתם מחזיקים מעמד!

sirpad

New member
אין לי בעיה עם הקרדיט

אבל אין טעם שננהל שיחה על היתרונות בטיוי פלסמה.עדיף שנדבר על איך מביאים כמה שיותר אורגזמות בסיבוב אחד.פה יש לנו מכנה משותף פה יש סיכוי לחדש דברים וזה.

shiri boston

New member
../images/Emo23.gifפוד פרוססור של קיטצ'ן אייד

אך משאלתי התגשמה מכיוון שבעלי קנה לי את זה כהפתעה לחג האהבה. בצבע אדום כמובן... האמת, בינינו... מספיק לי רק שיגיד: אני אוהב אותך

תותי-בת

New member
חיחיחיחי ../images/Emo9.gif אז למרות שרק היום בבוקר הנסיך שלי חזר לצבא... הייתי רוצה בתור מתנה אותו עם שני כרטיסי טיסה לקנדה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif סופשבוע מלא אהבההההההה

17205

New member
אני כבר 24 שעות רק חושב על מה לענות

טוב לא כל הזמן, אבל שאני עומד ברמזור אדום אני מהרהר בזה------- אויש כל כך מעצבן שאי אפשר לרדת שורה-----------שאלה דומה זה מה אתה אומר שאתה מרים כוסית, אבל שליח בדלת זה קצת יותר מסובך, כי למשל ששותים לחיים אפשר להגיד "שלום עולמי או לפחות במזרח התיכון" "ילדים בריאים" או "שנחזור מהר לארץ ויהיה טוב שלא נתגעגע לקליפורניה"---------אבל שליח בדלת זה יותר קשה, כי גם שהייתי רוצה מצלמה חדשה או מחשב נייד חדש אבל את זה אני יכול ללכת היום ולקנות.-------- לילדים קונים מתנות משהו שהם צריכים למבוגרים קונים משהו שהם לא צריכים כי מה שהם צריכים הם קונים לעצמם. ------- האמת שתסלחי לי MAXIMA אבל יש סתירה בשאלה "משהו סתמי" זה די סותר "מה הוא היה באמת רוצה לקבל" ואותי מטרידה השאלה מה באמת הייתי רוצה משליח בדלת. ----- ופתאום מתברר לי שמה שבאמת אני רוצה זה שהמאמר שלי יתקבל ל- NATURE אבל עדין לא שלחתי אותו, שאני אזכה בלוטו אבל עוד לא קניתי כרטיס, ועוד מלאן דברים שדי תלויים בי ולכן הם לא קורים... אז סתם קשקשתי כאן מענין אם מישהו יקרא את זה --- בכל מקרה שיהיה לנו רק טוב שבת שלום

החלטנו על דבר אחד...לא כמה....

אני מדברת על משהו שיכול ממש להיות כרגע... גם לזכות בלוטו הסיכוי הוא טוב.... תלוי כמה ממלאים באותו השבוע ושיצאו גם המספרים שבחרת. לגבי המאמר...אם אתה רוצה כל כך שהוא יתקבל....מה דעתך כבר לשלוח אותו? חשבת על זה? דברים לא קורים מעצמם... אז תהיה החלטי! רק דבר אחד...אולי מישהו יקרא את תשובתך ויחליט לסייע בדבר. שבת שלום מקסימוששששש

למעלה