שאלה שאלתית

ה מ ו מ ה

New member
שאלה שאלתית

לא נפגשנו בערך שבועיים וכמובן שהמיצים גולשים אצלנו היום הוא סיפר לי שהוא כל הלילה התגלגל במיטה ויש לופנטזיה חולנית....... נורא מתחשק לו שנצרף למיטתנו גבר נוסף. ברמה העקרונית הוא לא מוכן בשום אופן שאראה את אותו הגבר..רק שאחכה בעיניים עצומות והוא ידאג שאתענג משניהם. מאיפה שלא יבדק הרעיון הזה זו פנטזיה לא רעה בכלל. הפחד שלי הוא לאן זה יוביל את הזוגיות שלנו. נאמר ולא אראה את הבחור. נאמר ואתענג ואטרף. מה יהיה בעוד שנה? לאיזה רמות גירוי זה יקח אותנו? בינתיים החלטתי שאני לא הולכת על זה. מה אתם אומרים? אני חייבת לציין שאנחנו מתים אחד על השני, הסקס ביננו מטריף, אין לנו עקבות בדבר אצל שנינו זה פרק ב´ . אנו בני 40 +

העקשנית

New member
מי לא נפגש שבועיים? אתם?../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

אז איזו מן זוגיות זאת? משהו לא מסתדר לי, סליחה. נורא מתחשק לו? אז שיפנטז, ולעניות דעתי-הגבר שלך הומו דרלינג.. אז לפני שאת חוטפת ממנו איידס.. תברחי!!!!
סורי....

רות 2

New member
נו....

ומחר הוא יציע אורגיה קבוצתית ומחרתיים שתעשי זאת עם 2 נשים ופעם בחודשיים סדו... הרי אין לכם עקבות בדבר " -כתבת.. כל עוד את לא רואה דרישותיו כ"סטייה" כל עוד את רוצה........ איזה פרשנות את נותנת לזוגיות שלכם , לאהבה שבינכם בשל רצונו לשתף עוד פרטנרים ל"מעשי האהבה שלכם ?== וואלה יש כאן חומר למחשבה....???????!!!!!

פנטזיה - כן או לא

עושה רושם שאת לא בדיוק יודעת איך את מרגישה לפנטזיה שלו כי מצד אחד, בעיניך הפנטזיה שלו היא "חולנית" ומצד שני "זו פנטזיה לא רעה בכלל" ובכל מקרה, משפט המפתח הוא "בינתיים החלטתי שאני לא הולכת על זה." דברי איתו, שתפי אותו בלבטים, בחששות (בדיוק אלו שהעלית כאן) וביחד תחליטו מה אתם עושים עם הפנטזיה הזו שלו - אם היא נשארת בגדר פנטזיה לא ממומשת או שהיא הופכת להיות פנטזיה משותפת לשניכם ואולי גם ממומשת ביום מן הימים.

Lonely In Blue

New member
נראה לי....

שהוא מעונין לספק את הפנטזיות שלך. וכיון שאת אמורה להיות עם עיניים עצומות, הוא יכול לשחק את שני הגברים. אבל אולי הוא מעונין רק לבדוק עד לאן את מוכנה להגיע. אז, לא הייתי מזדרז להוציא מסקנות ביחס אליו, אבל לא הייתי לוקח את הסיכון. אולי הוא באמת רציני. בכל מקרה, מצטרף לתהייה על השבועיים שלא ראית אותו. נראה לי שאתם זקוקים לשיחה פתוחה על מה אתם באמת מרגישים. ובמאמר מוסגר, טעית בפורום, אבל כיון שזוהי כתיבתי הראשונה כאן, בחרתי לענות לך.

ophra

New member
נסיון לענות:

מדליק אותך? לכי על זה. מלחיץ אותך? תסרבי דברי איתו, שתפי אותו בלחצים ובפחדים. מה זה משנה מה יהיה עוד שנה? איך מישהו יכול לדעת מה יקרה עוד שנה או עוד 3 חודשים אפילו....? אם מישהו היה מציע לך מליון דולר היית מסרבת בגלל שהיית חוששת שזה יעורר אצלך את החשק למליון נוסף....?? וזו, כרגיל, רק דעתי. עפ

r e d head

New member
יופי, פנטזיות זה דבר טוב, אני בעד

אתם יכולים לעשות גם בכאילו או לפנטז ביחד גם להכניס כל מיני אביזרים לעיניין

למעלה