שאלה שאלתית :)

yofi tofi

New member
שאלה שאלתית :)

כמו כל השאלות בעולם. אתמול קיבלתי מנילה ומן הסתם אני ישבץ שם את מה שאני רוצה לעשות. במקביל אני רוצה להרשם גם לעתודה (הבנתי שזה עדיין אפשרי-נכון?) ובמקביל אני מתמיינת גם למודיעין. עכשיו אני יעשה פה קצת סדר- להתמיין למודיעין ובמקביל לעתודה זה בסדר. להתמיין למודיעין ובמקביל לשאר החילות בצה"ל זה לא בסדר (אין אפשרות כזו..) אבל להתמיין לעתודה ובמקביל גם לשאר המיונים בצה"ל זה אפשרי? תודה מראש :)

yofi tofi

New member
כן מה?

כן ישלחו לי מיונים לתפקידים במנילה שלי למרות ההתמיינות לעתודה?

bodas18

New member
לילד הירוק שביננו

קודם כל אני מופתע ומוחמא מההתעסקות בחתימה שלי.
אתה כמובן צודק... אבל טועה... זו לא שאלה של לוגיקה והיא איננה פתירה כלל... למען האמת היא הברקה (לא מוצלחת... אני יודע...) של רגע (בכיתה ז´). אין תשובה חד משמעית מפני שהכל תלוי באיך אתה מסתכל על זה. לצורך ההמחשה: אם תחליט ש- 1 זה כבר לא מספר אלא משתנה, אז כל 1 הוא למעשה 1.5... ואז 2 שהוא 1+1 הוא 3... או שלא... אולי 2 זה משתנה חדש?... קיצר... אל תתאמץ להבין...

La Bamba

New member
ממה שאני יודע

אפשרי. איתי במיונים לפסגות (שזה אומר, סוף יולי) הייתה מישהי שהייתה בראיון למאבחנת פסיכוטכנית. אני אישית לא עשיתי מיונים לתפקידים חוץ מעתודה ומודיעין שום דבר אחר, אבל יש כאן בפורום אנשים שעשו גם מיונים לטיס וכו´. בקשר להרשמה לעתודה, עדיין יש זמן עד שההרשמה נגמרת (לא זוכר בדיוק מתי), וגם קצת אחרי ההרשמה את יכולה להגיש מועמדות בלי בעיה.

yofi tofi

New member
מיונים לטיס זה משהו אחר

מכיוון שזה התנדבותי. זה תקף גם למיונים לחובלים ואצל בנם גם לסיירות למינהן. אני שואלת אם אפשר להתמיין,במקביל לעתודה,גם לתפקידים המוצעים לי במנילה שלי..

La Bamba

New member
שוב

לפי מה שאני יודע כן (מאבחנת פסיכוטכנית זה לא נחשב התנדבותי, נכון?) בכל מקרה בהצלחה במיונים לעתודה ונקווה שתתקבלי בלי צורך לדאוג למיונים לתפקידים אחרים.

yofi tofi

New member
תודה רבה :)

ואני עדיין שוקלת את כל עניין העתודה בגלל זה המליון ואחת שאלות שלי... :) אתה עתודאי? בדרך להיות? אחרי? מה ?:)

La Bamba

New member
בבקשה

ובקשר לשאלתך אני לא עתודאי (צה"ל לא רצה אותי בעתודה). התשובה שנתתי לך היא על סמך נסיון שלי ושל אחרים כשהיינו במצבך, מועמדים לעתודה.

Aphophis

New member
מיונים

מיונים במודיעין פוסלים אותך ממיונים בחיילות אחרים, חוץ מיחידות ההתנדבות (טייס, חובלים, מטכ"ל, וכו´...) וכן למסלול עתודה. מיונים לעתודה לא פוסלים שום מיונים אחרים.

למעלה