שאלה שאלתית...

erezk

New member
שאלה שאלתית...

שלום רב, האם, בטפסי ההרשמה לעתודה, יש אפשרות למלא רק מקצוע אחד ואונ´ מועדפת אחת (כלומר - רק את העדיפות הראשונה), או שחייבים למלא את כל העדיפויות (ואז אם לא מתקבלים לעדיפות הראשונה - מבטלים את ההרשמה)? בנוסף, אודה לכל מי שלומד משפטים בעתודה אם תוכלו לשרשר להודעה זו את הנתונים איתם התקבלתם למסלול זה (ממוצע בגרויות+פסיכומטרי) כדי שאוכל להעריך את סיכויי קבלתי. בתודה רבה מראש ובברכה,

לא וכן אבל לא כדאי (או אולי כן)

אז ככה קודם כל, לי אמרו(במדור) לרשום לפחות 2 אפשרויות אבל אתה יכול לרשום בתור אחת מהאפשרוייות שלך מקצוע שאתה יודע שלא תתקבל אליו או שאם הנתונים שלך גבוהים אז מקצוע ממש נמוך בשביל שהעתודה לא תרצה לבזבז אותך. אבל זה הימור בגלל שאם לא תתקבל למקצוע שביקשת אתה תיאלץ לוותר על העתודה - חבל(?)

אני...

אני אישית מילאתי עדיפות יחידה ואונ´ יחידה (עדיפות ראשונה), ולא עשו לי בעיות עם זה.

yossi alef

New member
מניסיון

תרשום רק את הדבר שאתה רוצה ללמוד רק מסלול אחד !!, אל תירשם לאלף מקומות אלא רק למקום שאתה חושב שאתה יכול ללכת לשם מבחינת מגורים וכו´

יוסי99

New member
אני רשמתי בזמנו עדיפות יחידה

וקיבלתי אותה - אבל היו לי נתוני פתיחה גבוהים (מאד) ביחס למקצוע. אני יודע על אנשים שרשמו כמה עדיפויות, ובהתחלה אכן העבירו אותם, אך אחרי בירור קצר החזירו אותם לעדיות הראשונה. לא יודע כמה הנתונים שלי יעזרו לך - כשרף הקבלה למשפטים היה 610 בערך, היה לי סכם 710-715 בערך. אבל היום רף הקבלה בת"א עלה ל 650, בגלל שצמצמו בשנתיים האחרונות 100 מקומות.

למעלה