שאלה שאלתית

chenmatix1

New member
שאלה שאלתית

טוב זאת לא בדיוק שאלה אבל לא ידעתי איך להתחיל :) רציתי להתייעץ איתכם בשביל לא לשגע אנשים אחרים עם הבעיות הקטנות האלו..

פגשתי מישהו באינטרנט ונפגשנו פעמיים והיה ממש נחמד. נפגשנו ביום ראשון בפעם האחרונה וביום שלישי הוא נסע למילואים. בחמישי שלחתי לו הודעה שיהיה בהצלחה וסוף שבוע טוב.
הוא לא ענה על זה, והיום הסתכלתי בחדשות וראיתי שהייתה תאונה במקום שבו הוא עושה מילואים, הייתה לי הרגשה שהוא בסדר אבל קצת דאגתי אז
התקשרתי אליו מהטלפון בבית שלי (הוא לא מכיר את המספר :) לשמחתי הכל היה בסדר איתו וזה מה שהכי חשוב והוא בכלל היה בבית לסוף שבוע ובכלל לא ידע מה קרה.
הוא אמר שהוא לא חזר אלי כי הוא היה ממש עייף, אמרתי לו שזה ממש לא משנה העיקר שהכול בסדר.
ברור לי שהגזמתי ושכנראה יצרתי קשר יותר מדי, גם קודם לפני המילואים הוא זה שיזם פגישות והתקשר אבל אני שלחתי קצת יותר מדי הודעות כמה פעמים כשלא היה ברור בדיוק מתי אנחנו נפגשים. יש לי את הבעיה הזאת תמיד, שכשנעלמים לי קצת אז במקום להתרחק אני יותר יוצרת קשר שזה ממש לא טוב.
עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעכשיו אשמור מרחק ואחכה שזה יבוא ממנו יש סיכוי שזה יסתדר? זה מרגיש לפעמים שיש כל כך הרבה חוקים לדברים האלו שהטעות הכי קטנה יכולה לקלקל את הכול! תודה רבה מראש על הסבלנות :)

lolypop6

New member
כנראה שהוא באמת היה עייף..

השאלה כמה זמן הוא כבר לא יזם כלום? בכל מקרה אם את מרגישה שעשית כבר יותר מידי אל תיזמי לבינתיים שום דבר.. את גם תרגישי רע עם עצמך וזה יגרום לך להתנהג פחות טבעי.. תחכי שהוא יזום משהו (ואין סיבה שהוא לא).

קודם כל

לא הגזמת בכלל. הרי התקשרת אליו כי דאגת שאולי קרה לו משהו רע בגלל התאונה, וזו סיבה מצוינת ליצור קשר. בנוסף אין בעיה עם זה שתיצרי קשר בכל פעם שיתחשק לך לשוחח אתו ובלבד שתיזהרי לא להעיק עליו. אם יגיד לך שלא מתאים לו לדבר באותו זמן, הרפי.

dinozaur1

New member
..

גם לי זה קורה לפעמים... הצורך הכל כך חזק לאהבה ואכפתיות לפעמים גורם לעשות דברים טיפשיים. יש שיר על זה , Something Stupid, בגרסא יפה של פרנק סינטרה, אם בא לך לשמוע..

אבל בכל מקרה (קצת סטיתי מהנושא.. :)), פרפרים בבטן וצורך להתקשר זה חלק מהעניין, ולדעתי את לא צריכה להפסיק להיות את ולהיות לפתע "cool" לגמרי לגבי כל העניין, פשוט לנסות ולמתן קצת את הציפייה. לדעת שקיים גבר בשבילך ונשים בשביל אחרות שיכולים לראות מעבר ל"צורך" הזה, ושתלותיות לא כל כך מלחיצה אותם. זה לפחות מה שאני חושב ומקווה.

chenmatix1

New member
נכון!

ואוו כמובן שאני מכירה את השיר אבל אף פעם לא שמתי לב ממש למילים זה ממש ככה!
אתה בדיוק צודק אצלי אני לא חושבת שזה כל כך תלותיות כמו הצורך באיכפתיות כמו שאמרת שגורם לעשות דברים טיפשיים.
לפחות הבנתי את זה :) תודה רבה

dinozaur1

New member
בכיף :)

השיר הזה הוא סיפור חיי, ובגלל שאני כל כך מבין את ההרגשה והמצב שלך קל לי להגיב.. שמח אם עזרתי איכשהו!

chenmatix1

New member
עזרת בהחלט

בתקווה שנפסיק לעשות דברים טיפשיים או שנמצא כאלו שלא איכפת להם :)

dudix2

New member
אני מקווה שיצליח לך

אבל האמת אולי אאכזב אותך שהוא אמור היה להתקשר לפני, אם נפגשתם דייט שני ביום ראשון וביום חמישי את פנית אליו והוא לא פנה אליך אני מאמין שהוא לא מעוניין אפילו אם הוא היה במילואים. את לא הרסת כלום, היית בסדר גמור :) האמת זה רק מראה שאת בחורה מתחשבת שהתקשרת לוודא משהו שהוא בריאותי, לא מוריד ממך כלום.

בהצלחה!

Mate22

New member
את כל כך צודקת

יש כל כך הרבה חוקים לדברים האלה, בעיקר בהתחלה של קשר, שזה פשוט מעצבן. כמה קל וכיף יהיה אם כולנו נוכל להיות ישירים ואמיתיים והכל יהיה כל כך פשוט.
אבל זה לא, אז לעניינו :)

יכול להיות שהוא היה עייף, יכול להיות שהוא עסוק בדברים אישיים שהוא מעדיף לא לחלוק כי רק הכרתם, ויכול להיות שהוא באמת העדיף לא לענות לך. יכולים להיות מליון סיבות, אי אפשר באמת לדעת.

עדיף שתפסיקי לסמס עד שהוא יצור קשר. את יצרת איתו קשר אחרונה, הוא יודע שאת רוצה לדבר \ להיפגש או מה שזה לא יהיה. אם הוא ירצה הוא יחזור אליך. את נשמעת מאוד מודעת לעצמך שזה טוב, את יודעת מי את, מה המינוסים שלך ואיך זה פחות או יותר עובד בעולם ההכרויות. לשלוח הרבה סמסים זה באמת דבר שמוריד, אבל אי אפשר לדעת... יש לי חברה עם אותה הבעיה בדיוק והיא יוצאת עם מישהו כבר שנה וחצי והם גרים ביחד. עד היום היא שולחת לו מליון סמסים ביום. בעיניו זה מינוס, אבל הוא מקבל את זה כי הוא מההתחלה מאוד אהב את האופי שלה.

אז אין פה מדע מדוייק, אם את אוהבת את החלק הזה אצלך ולא רוצה לשנות אותו, אז לעזאזל עם כל העולם. אם את כן רוצה לשנות את זה, פשוט תעבדי על זה עם עצמך. אם את תרצי שזה ישתנה זה ישתנה.

ולסיכום
יש עוד הרבה דגים בים והרבה גברים באינטרנט, תמשיכי הלאה, אל תתקעי עליו, אם הוא באמת מסנן אותך, אז הוא פשוט לא שווה את זה.

בהצלחה :)

מייטי

chenmatix1

New member
תודה רבה!

האמת היא שאני לא בן אדם מנדנד בדרך כלל.. לפחות זה מה שאני חושבת
אבל המצב הזה קצת מרגיז אותי שאני לא יודעת מה קורה ואם הוא רוצה בכלל. אני ממש רוצה להתקשר אליו ולהגיד "לי היה מאד נחמד להיפגש ולדבר ואני אשמח להמשיך מה אתה חושב?"
אבל אני יודעת שלא עושים דברים כאלו וכול מה שנותר זה להתעצבן בשקט ולנסות לשכוח...

למעלה