שאלה שאלתית....

chiko87

New member
שאלה שאלתית....

בהמשך לפוסט הקודם, עם המכתב, החלטתי בסוף לא לתת לה אותו.... מה שכן, אחרי שחשבתי על זה דיי הרבה, אני רוצה להתקשר אליה ביום חמישי ולהגיע למצב של פגישה כדי לדבר עלינו... על אפשרות של לחזור.... למה ביום חמישי דווקא? שנינו סטודנטים והתחלנו השבוע את התקופת בחינות ואני לא רוצה שזה ישב עליה לפני מבחן או משהו, ומצד שני, אני רוצה שיהיה לה את הסופ"ש להתבשל עם זה. הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אין לי מה להפסיד. או שהמצב נשאר כמו שהוא ואני רק משחרר, או שבאמת נוכל לחזור להיות ביחד... השאלה היא איך אני מגיע ממצב של שיחת טלפון לפגישה? מה אסור להגיד בטלפון ואיזה משפט יכול "ללחוץ על הכפתור הנכון"? נתקלתי במשפט דיי יפה השבוע שאני בהחלט ישתמש בו: "המערכה הראשונה תמיד כיפית ומלהיבה, אבל במערכה השנייה מגיע העומק האמיתי..." אשמח לשמוע את דעתכם ורעיונותיכם......

נשמע

לא רע. בהצלחה

Megie

New member
צ'יקו יקירי..

אני חושבת שהיא כבר קיבלה החלטה.. וחבל לי בשבילך שאתה לא מאפשר לה פשוט להמשיך הלאה..כי לרוב-החלטות כאלו לא מגיעות סתם..וכל לחץ מהצד השני סתם עלול להעיק..אבל זאת כבר החלטה שלך.. פשוט דבר איתה, בלי שום משפטים.. תשאל מה היא עושה ותגיד שבא לך לשבת קצת.. בלי שום כוונות, רק "לסגור מעגל".

שלום

פתח אתה שיחה רגשית ומתעניינת, היה נחמד ונעים אליה, וכשייוצר ביניכם עניין רגשי משותף מספיק חזק, הצע באופן טבעי להמשיך אותו ואת השיחות בפגישה.

chiko87

New member
ההתפתחות היא כזאת....

דיברתי איתה היום בטלפון ונפגשנו. פרקתי את מה שישב עליי. שהבנתי את הטעויות שעשיתי בחודש הזה ושחזרתי לעצמי מההסתנוורות ממנה. ושעכשיו אני יותר עצמי שאני מכיר. היא מאוד נעולה על השקר הלבן.... מסתבר שזה היה השיקול העיקרי בפרידה... אפילו שאמא שלה וחברות/ידידים שלה אמרו לה שזה שקר לבן ושלא תייחס לזה חשיבות כזאת... השיחה הייתה ברוח טובה, עדיין לא חד משמעית לכיוון ה"לא". החלטתי לתת לה את המכתב שפירסמתי כאן שבוע שעבר, אחרי עריכה ובכתב יד כמובן ועכשיו, מעבר ללחכות לתשובה, אין לי יותר מה לעשות בנידון. אני מבחינתי נראה לי שעשיתי את הכל. אשמח לשמוע דעות / רעיונות / הצעות תודה!

למעלה