שאלה שאלתית . . .

קליט

New member
הייתי הולך על זה

היא בחורה שנולדה בקדושה . היא אמיתית כנראה . . תהיה מוכן לכך שתהיה לה אולי בילבולים גם אם היא בתולה או לא בתולה - לא זה מה שמשנה את הענין . בהצלחה

חטאות נעוריי ופשעי אל תזכור

כנראה גם לדוד המלך הייתה "ירידה רוחנית" בשנות הנעורים [ע"פ דרגתו ו"יפתח בדורו כשמואל בדורו" כידוע].

Hollywood 210

New member
אזמה

אם היא בחורה? למה לבחור מותר הכל ואם הוא התחזק אז יאללה הוא הכי טוב? לא! יש פה נקודה אחרת אבל- אם היא עשתה שטויות בידיעה שזה אומר שהיא ידעה שהיא תתחזק בסוף אבל עכשיו בא לה שטויות זה לא טוב. אבל אם היא התחזקה מתוך הבנה בהבדלים ומה טוב, אז זה לא אמור להפריע (לעניות דעתי בכל אופן)

שםאנילא

New member
הכל תלוי בבחורה עצמה בלבד...לגבי מה שציינת על

זה שהיא בתולה או לא...היא יכול הלעשות דברים גרועים מעבר למה שציינת כך שאין קשר מספיק שיש לה ידידים או שהיא מדברת עם גברים חופשי...זה הרבה יותר גרוע...

ככה

במידה ואתה פתוח רוחנית אפשר לקבל דבר כזה. זה דורש פיתחות מחשבתית שלא לכל אחד יש. מעבר לזה אני חושבת שזה לא במקום מצד הבחורה להגיד כזה דבר. איך זה רלוונטי להיום?

איזה שובניזם...

כל ההסברים המלומדים רק מחפים על בורות ועל כך שאנחנו עדיין תקועים עמוק מאחורה. ברור שיש הבדלים רבים בין גברים לנשים המשפיעים גם על היומיום אבל הנפילות הן אותן נפילות. ובכל מקרה, אם היא לא יצאה עם גברים ולא עשתה משהו קיצוני מה בכלל יש להתלבט?? איזה מן דבר מטומטם זה להוריד בחורה על מעשה כלשהו שהיא עשתה לפני כמה שנים, מעשה שלא השפיע עליה לטווח הרחוק? אין... התפיסות האלו מוציאות אותי מדעתי. מצטער על ההתפרצות...

2ת Wל ר2

New member
באמת התפרצות כיון שאף אחד

לא אמר להוריד! הפוך- אמרו את מעלתה שחזרה בתשובה ומכירה בטעותה... הכותב עצמו לא נמצא בדילמה הזו. רק הציג שאלה... :)

נכון.

לכן התנצלתי, אבל מאידך הועלתה כאן שאלה שעצם קיומה מרגיז. התפיסה המעוותת של חפירה לעומק וכו` בהחלט מקפיצה אותי..

למעלה