שאלה שאלתית !

Humus_Chipsalat

New member
שאלה שאלתית !

שמי ליאור, ואני מעוניין ללמוד בעתיד ב"בצלאל". רציתי לדעת.. במידה והטרחה לא רבה מידי... אם מישהו מהנוכחים ... התקבל, או בתהליכים, או סיים או אנ´לא´יודע´מה... בבצלאל... אם אפשר ליצור איתי קשר באי סי קיו 112721915 ליעוץ
אני מצטער, אם ההודעה לא קשורה... אבל אני די להוט להוציא מידע על המקום וכו´ וכו´... פה, נראה כמו המקום המתאים ביותר. אם לא אי סי קיו... אז מסרים.. או אימייל... תודה רבה רבה מראש, וסליחה אם ההודעה אינה קשורה.

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא

ברוך הבא אל הפורום, יש כאן חבר שלומד בבצלאל, מעט סבלנות הוא יגיע גם לכאן.

DrorCh

New member
בצלאל

יש באתר בצלאל מספר פורומים אתה יכול להפנות לשם שאלות יותר ספיציפיות יש בבצלאל 9 מחלקות שונות אם אתה רוצה להתקבל למחלקת אנימציה אשמח לעזור לך את שאר המחלקות אני לא מכיר ולא את הדרישות להם www.bezalel.ac.il

DrorCh

New member
מחלקת האנימציה בבצלאל

טלפון מזכירה: 5893340 - 02 (עדינה) אתה מוזמן להתקשר אל מזכירות המחלקה ולשאול כל שאלה טכנית או על המקום וישמחו מאוד לענות לך רצוי גם לבוא להתרשם מהמקום פעמיים בשנה עורכת המחלקה פסטיבלון הקרנות כל סרטי הסטודנטים משנה א עד שנה ד לקראת מרץ או פברואר יערך הפסטיבלון הראשון כדי מאוד ליהיות בקשר עם המזכירות לברר את התאריך והשעה ולבוא להתרשם מאופי העבודות אקדמית בצלאל נמצאת במתחם האוניברסיטה העברית בהר הצופים בירושלים אפשר גם להכנס לאתר ולברר על המחלקה פרטים נוספים www.bezalel.ac.il

למעלה