ביקרתי בכמה פורומים,וראיתי תופעה לדעתי מאד נכונה,כל פעם שרציתי לכתוב תגובה או הודעה,זה לא נתפרסם מיד,אלא נכתב לי שזה יצטרך אישור מהנהלת הפורום.ואני שואלת,למה זה לא ככה בפורום המקסים הזה?זה היה חוסך הרבה עוגמות נפש..מה דעתכם/ן?
מה שאת כותבת נקרא בלשון התפוזית 'ניטור'. בעבר זה היה מקובל בהרבה פורומים ולאחרונה החליטו משום מה בהנהלת האתר שזו גישה מיושנת שצריך לשנות אותה. הפורומים שקיים בהם ניטור אלו פורומים ותיקים וגם בהם הנהלת האתר רוצה לבטל את הניטור. (מי שזוכר, גם בפורום יוצאים בשאלה היתה תקופה בלי ניטור ובסוף ההנהלה נאלצה להחזיר אותו) יש לציין שגם היום יש אפשרות בידי מנהלי הפורום למחוק כל הודעה ולחסום כל גולש וזו הסיבה שלא מצאתי לנכון להתעקש על ניטור. עלינו לזכור שהמחב"תים שצצים מידי פעם לא מהווים בעיה גדולה כי סוגי ואני נמצאים פה הרבה ומוחקים וחוסמים מיד. הבעיה העיקרית היא אותם טרולים שנכנסים לכאן בשיא התמימות כאילו הם חלק מאיתנו ובהמשך מעוררים ויכוחים מיותרים, מרגיזים את שוכני הפורום ומפריעים להתנהלותו התקינה של הפורום. כמובן שנגד אותם טיפוסים ניטור לא יעזור...
אז אולי תחוקקו חוק שמי שמפרסם פרטים אישיים על חבר בפורום נחסם בו זמנית כי לכאורה זהו קו אדום , ואחרי שמשתמש מסוים עשה את זה הוא לא ראוי להיות כאן . וזה שונה ממקרה שמישהו מתעצבן ופלט איזשהו קללה כי כולנו כועסים מדי פעם .