שאלה שאלתית

שiקiלDית

New member
שאלה שאלתית

ביקרתי בכמה פורומים,וראיתי תופעה לדעתי מאד נכונה,כל פעם שרציתי לכתוב תגובה או הודעה,זה לא נתפרסם מיד,אלא נכתב לי שזה יצטרך אישור מהנהלת הפורום.ואני שואלת,למה זה לא ככה בפורום המקסים הזה?זה היה חוסך הרבה עוגמות נפש..מה דעתכם/ן?

זה לא תמיד

רק בכמה הודעות ראשונות הם בדקים ואחכ זה מאושר מאליו כך שהפיתרון זמני

שiקiלDית

New member
זה בדוק?

לדעתי עדיין זה יתן סינון.במיוחד כלפי חדשים שעדיין לא עלינו על מהותם

אז הם יכניסו כמה הודעות לעינין

ואז יכתבו תשטויות. וכן זה בדוק ככה זה בהרבה פורומים החרדים במיוחד

נראה לי שרק בהודעה חדשה אפשר לעשות

סינון. בתגובות כל אחד יכול להגיב

שiקiלDית

New member
ידוע לך מה הסיבה?

בפורום יוצאים בשאלה כן יש-ואני חושבת שיש אזשהי הקבלה בין הפורומים.תקן אותי אם אני טועה!

סוג ב

New member
פעם היה ניטור

ולמי שהיה בהתחלה, נשאר איתו עד היום. המדיניות החדשה של תפוז לפורומים החדשים, הוא שלא יהיה ניטור. כבר ניסינו, לא הצלחנו..

mister xy

New member
הבהרה

מה שאת כותבת נקרא בלשון התפוזית 'ניטור'. בעבר זה היה מקובל בהרבה פורומים ולאחרונה החליטו משום מה בהנהלת האתר שזו גישה מיושנת שצריך לשנות אותה. הפורומים שקיים בהם ניטור אלו פורומים ותיקים וגם בהם הנהלת האתר רוצה לבטל את הניטור. (מי שזוכר, גם בפורום יוצאים בשאלה היתה תקופה בלי ניטור ובסוף ההנהלה נאלצה להחזיר אותו) יש לציין שגם היום יש אפשרות בידי מנהלי הפורום למחוק כל הודעה ולחסום כל גולש וזו הסיבה שלא מצאתי לנכון להתעקש על ניטור. עלינו לזכור שהמחב"תים שצצים מידי פעם לא מהווים בעיה גדולה כי סוגי ואני נמצאים פה הרבה ומוחקים וחוסמים מיד. הבעיה העיקרית היא אותם טרולים שנכנסים לכאן בשיא התמימות כאילו הם חלק מאיתנו ובהמשך מעוררים ויכוחים מיותרים, מרגיזים את שוכני הפורום ומפריעים להתנהלותו התקינה של הפורום. כמובן שנגד אותם טיפוסים ניטור לא יעזור...

אם כבר עלה דיון

אז אולי תחוקקו חוק שמי שמפרסם פרטים אישיים על חבר בפורום נחסם בו זמנית כי לכאורה זהו קו אדום , ואחרי שמשתמש מסוים עשה את זה הוא לא ראוי להיות כאן . וזה שונה ממקרה שמישהו מתעצבן ופלט איזשהו קללה כי כולנו כועסים מדי פעם .

יאו ביקשתי סליחה כבר. תירגע עכשיו

היתנצלתי גם בפומבי סורי. טעויות קורות לכולם

mik504

New member
מצד שני זה עבודת חמורים למנהלים

אז אולי אם כבר ניטור, זה לחברים חדשים בלבד ,עד שנותנים להם אישור סופי....

למעלה