שאלה שאלתית -

הדגש

מה שכתבתי זה לא אומר שיש רק דרך אחת בריקוד. לגמרי לא. ניתן לרקוד גם ללא כל זאת. ריקוד יכול להיות כמכשיר להבעת רגשות,אסטטיקה ועוד. אבל נתתי פה פן נוסף,במיוחד במחול האמנותי. ולתלמידים שכאן גם שיעורי ההיסטוריה,הגיאוגרפיה,האמנות הספרות והמוסיקה שבבית הספר עשויים לתרום את חלקם. ולסטודנטים שביננו ניתן לקחת קורסי בחירה דברים שיתרמו.ותמיד ניתן לקבל העשרה ממקומות שונים.כגון שיעורי מוסיקה קונצרטים לכל המשפחה ועוד. וכך גם תהיה לכם מוטיבציה נוספת ללמידת מקצועות אלו מה שיתרום להצלחה בלימודים וגם תרכשו ידע וכלים שיתרמו לכם לתחום המחול.

../images/Emo51.gif

את יודעת,כיום כשנה לאחר שסיימתי את לימודיי ואני עובדת יותר (עבדתי וטוב גם בזמן הלימודים כי בחרתי מוסד המאפשר זאת) אני רואה עד כמה המקצועות שבחרתי טובים ומאפשרים לי את הזמן לרקוד. גם כשאעבוד יותר גם אז זה יאפשר לי כל זאת.וזה ממש כייף.כי אני גם עובדת בתחומים שאוהבת וגם רוקדת. הלכתי לייעוץ תעסוקתי מיוחד לכך ובנוסף עברתי מקצוע מקצוע כדי למצוא לי את המתאימים. ואני כיום רואה עד כמה זה היה טוב.

דנית666

New member
היי הייתי חייבת להצטרף לשיחה ;)

אז ככה אם את רוצה ללמד תיכוניסטים ולהגיש לבגרות את חייבת תואר עם תעודת הוראה, אם את רוצה ללמד בחוגים את יכולה להסתפק באחת התעודות הנדרשות ע"פ משרד החינוך, ואם את רוצה להיות רקדנית כעת לכי להתאמן במקומות שעובדים איתך טכנית הכי טוב וכמובן תצטרפי ללהקה. אני אישית מדריכה למחול בחוגים, בעלת תעודת הדרכה בג'אז כך שאני מלמדת גם ג'אז וגם סגנונות דומים נוספים.. ונהנית מכל רגע גם מלהעביר ידע לתלמידים וגם מעצם היותי הכוריאוגרפית. בנוסף אני רוקדת כדי לשמור על רמת ריקוד מסויימת כמובן בתחומים אלה ורקדנית סלסה ברמה מקצועית. כך שמבחינת אני משלבת את שני העולמות :))

למעלה