שאלה שאלתית

ELZIP

New member
שאלה שאלתית

שלום אני סטודנטית לשנה ד' בנטורופתיה רציתי לדעת מה עושים אחרי שמסיימים ללמוד? אני גם מטפלת ברפלקסולוגיה. אודה לכם אם תתנו לי הצעות..

טאוֹ

New member
שלום וברכה ../images/Emo140.gif

האם את יכולה למקד את השאלה? כרגע היא כללית מאד, ואפשר למצוא לה תשובות שונות שאינן קשורות זו לזו: 1. עושים מסיבה כדי לחגוג את סיום הלימודים; 2. פותחים תיק במע"מ ומס הכנסה ודואגים לביטוח; 3. מתחילים לטפל; 4. דואגים לפרסום; 5. כל התשובות נכונות; 6. סעיף 5, ועוד כמה דברים... (דואגים להשתלמויות, מצטרפים לחבר הכותבים הקבועים בפורום רפואה משלימה, ועוד
) את מוזמנת להציץ באוסף הקישורים הזה, ולראות אם משהו שם עונה לך על השאלה השאלתית. אם לא, את מוזמנת לשוב ולשאול שאלה ממוקדת יותר. בהצלחה, בסיום הלימודים ובכלל.

ELZIP

New member
תגובה

היי טאו תודה שחזרת אלי. אני אנסה למקד.אני לא אפתח קליניקה כ"כ מהר השאלה מה כן אפשר לעשות שקשור לתחום הנטורופתיה האם להצטרף לקופות חולים? האם להעביר השתלמויות(אני לא כזו טובה בזה), האם להמשיך ללמוד? מקווה שזה יותר מובן

טאוֹ

New member
זה אכן ממוקד יותר, תודה

דובר בפורום רבות על עבודה בקופ"ח, הדעות בנוגע לנושא זה חלוקות כאן ואת מוזמנת לבצע חיפוש ולראות דיונים שנעשו על כך בעבר. העברת השתלמויות היא דרך טובה להפיץ את הבשורה, אבל היא דרך אחת מני רבות, עליה להתבסס על ידע וניסיון מוצקים ואם את לא טובה בזה, אולי זו דרך מתאימה פחות כרגע. להמשיך ללמוד, זה תמיד נכון לכל מטפל רציני, אולם יכול להתבצע גם במקביל לעבודה ולטיפולים. שוב: אם לאחר קריאת הקישורים שצירפתי לך עדיין תהיינה לך שאלות, את מוזמנת לשוב ולשאול.

למעלה