שאלה שאלתית...

שאלה שאלתית...

אני כרגע סטודנט שמאוד רוצה לגור בישוב... אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אולי תוכלו להסביר לי את התהליך ואת העלות של שכירת חדר ביישוב? והאם אפשר להקל על התשלום בעזרת עבודה ביישוב? כל פיסת מידע תעזור לי.... תודה רבה, ניר.

Teo Toriatt

New member
ולאיזה ישוב כבודו מתכוון?

יש הרבה בעמק חפר אתה יודע... יעזור גם לדעת סטודנט איפה (מבחינת מיקום גיאוגרפי) וסטודנט למה (אולי אתה יכול לתת שיעורים פרטיים?)

מדובר

על סטודנט באזור של תל אביב לומד הנדסת תוכנה ולגבי שיעורים פרטיים.. אולי לחבר'ה הצעירים....

אה ושכחתי... לגבי איזה יישוב?

מבחינתי כל יישוב... אני מעוניין פשוט לחיות בעצמאות ומבחינה כלכלית יהיה לי קצת קשה בעודי סטודנט אז חשבתי לראות אולי אני יוכל לשלב עבודה ביישוב ומגורים מוזלים יותר... באיזה יישוב זה לא חשוב לי כל כך אין לי שום דבר ספציפי. ניר.

OrlyNL

New member
אהלן ניר ../images/Emo13.gif

ישנם מושבים שקרובים למוסדות לימוד, ואז יש במושבים יחידות דיור די זולות, כי הרבה סטודנטים גרים שם. לגבי עמק חפר - יש לנו פה את מכללת רופין, אז כל הישובים שמסביב לרופין משכירים דירות די בזול לסטודנטים. אם אתה לומד בתל אביב - זה קצת רחוק, אבל לא נורא, כי יש רכבת מנתניה (או מבית יהושוע). לגבי עבודה - בן זוגי, למשל, הוא סטודנט ברופין, והוא עובד בהודים של בעל הבית שלנו פעם-פעמיים בשבוע. אם אין לך בעיה לעבוד בעבודה חקלאית, אז נראה לי שתמצא עבודה לכמה ימים בשבוע די בקלות. ֿ יש לך עוד שאלות ספציפיות? אשמח לענות...

לרוב מגיעים דרך מודעות לשכירת דירות..

ככה אצלנו במושב . מתפרסמות מודעות (או שאנשים מפרסמים שהם מחפשים דירה) ואז נוצר הקשר.. היית באזור פה כבר?

למעלה