שאלה שאלתית.

• פותח הנושא sToOz
  • פורסם בתאריך

sToOz

New member
שאלה שאלתית.

מה עושים ,שפתאום אתם מוצאים את עצמכם בודדים ? כלומר,בלי חברה (פרידה),וחברים אמיתיים,גם אין לי ... ממש עצוב,אני ביום שישי ואין לי שמץ מה לעשות,וזה לא מהיום.

תזמין אותי לכמה דרינקים..

אני בא... וברצינות.. חברים אמיתיים זה מצרך נדיר ,לא לכולם יש .. למזלי התברכתי ב 2 כאלה. בלי חברה? welcome to the club .... גם אני נפרדתי ממישהי לפני שנתיים ( יותר נכון היא נפרדה ממני ) זה החיים אח שלו .. מתגברים וממשיכים הלאה... לגבי חברים ? תנסה להכיר חדשים .. בעבודה,לימודים ובכל מקום אפשר להכיר . יהיה בסדר. רחמים עצמאיים לא הפתרון. בהצלחה.

goldy

New member
קובר ת'צמי בעבודה../images/Emo122.gif

הודעתך מכילה סתירה: מיצד אחד "שפתאום" ומיצד שני "זה לא מהיום". אני מציע לך ליבחון מה אתה עושה לא נכון ולתקן את זה, במיוחד אים הדבר יפגע לך באגו. למשל: נימנע מאירועים שהחברה מארגנת (לא משנה מה הסיבה), לא נישאר מספיק זמן במקומות חברתיים, לא מיצטרף להסעת עובדים (אלא מגיע לבד) וכו'.

רועי21רג

New member
בגלל חשוב לשמור על החבר'ה

לא משנה מי חברה שלך , ואם היא לא נותנת לך זמן עם החבר'ה אז לא כדאי לך לשמור אותה. מזל שלי , שאני לא ניתקתי את עצמי מהעולם כשהייתה לי חברה (שזרקה אותי לפני חודשיים) , אז יש לי תמיכה ואנשים סביבי (בניגוד אליה , חוץ מכמה אנשים שמתים להיכנס לה לתחתונים ולא באמת אכפת להם ממנה) . תראה , ובחייך אחי , תתחיל להתחבר לאנשים גם , בחורות באות והולכות אבל חברים נשארים תמיד , תחשוב על זה . סך הכל בכל מסגרת אתה מוצא את האנשים שלך וכנראה אתה חייב לעשות את זה אחרת אין לך חיים.

Paranoid Eyes

New member
מה הקשר?

זה שאין לו חברים אמיתיים זה לאו דווקא קשור אליה. למה דווקא הסקת את המסקנה הזו? ואולי גם לפני כן לא היו לו חברים אמיתיים? you can never know אבל, ברעיון הכללי לגבי מה שאמרת, אתה צודק.

רועי21רג

New member
לא יודע , אני מניח שזה כן קשור

יש אנשים שמזניחים מאוד את חברים שלהם כשיש להם חברה , גם אני קצת הזנחתי את החבר'ה שלי אבל תמיד שמרתי אותם קרוב אלי כי כפי שאמרתי , בחורות באות והולכות אבל חברים נשארים לעד. ואני לא אומר את זה בקטע של חברים צריכים לאשר את החברה , ברור שלא , אם חבר שלי יעיר לי על קשר שלי אני אתעצבן מאוד , מה שאני מנסה להגיד שלא משנה מה , לא לשכוח את החבר'ה , כי בלעדיהם נוצר דבר מאוד רע במערכת יחסים שהוא תלות בבנאדם השני. וחשוב מאוד שאף אחד לא ייקח את המשפט של "אני לא יכול/ה לחיות בלעדיך" לעצמו כדרך חיים אלא את "אני יכול לחיות בלעדיך אבל טוב לי יותר איתך".

Paranoid Eyes

New member
אתה צודק

אבל אין מנוס, כשנכנסים לקשר אי אפשר לתת את מלוא תשומת הלב לחברים כפי שהייתה בעבר. אתה מבין את זה, ועל החברים להבין את זה. כמובן, צריך לשמור על קשר קרוב אבל בזמן זוגיות זה לא כמו לפני זוגיות.

רועי21רג

New member
ברור שזה קורה וצריך לקרות

מן הסתם , בתקופה של קשר , בשלב מסויים אתה תיפתח יותר לחברה מאשר לחברים אבל עדיין צריך לעשות את זה על גבול הטעם הטוב. כלומר מדי פעם להתקשר לחבר'ה , להתעניין בהם , לשאול מה קורה. ואם משהו קורה לחבר , לא להתעלם ממנו בגלל שיש לך מישהי , אף אחד לא צריך להיות כל הזמן החבר של עם כמה שזה יפה הרעיון לראות את עצמך כחצי מאחד , זה לא ממשי ולא ריאלי ואם אתה עושה את זה , בסופו של קשר אתה נשאר לבד לגמרי ואף אחד בגילאים האלה לא אוהב לשפוך את עצמו על אמא ואבא כי רוב האנשים לא קרובים כל כך להורים בגילאים האלה.

Paranoid Eyes

New member
נכון,

אני בכלל חושבת שיש מקום ואפשרי לשלב בין הקשר הזוגי לחברים מדי פעם. אתה יודע, יציאות ובילויים יחד.. טיולים וכו...

רועי21רג

New member
תלוי בסוג של החבר'ה

יש חבר'ה שכפי שאמרתי יותר מדי מאצ'ואים שאין אצלם בנות , וקשה להכניס למסגרת שלהם בחורה , ואז זה בלתי אפשרי ובאמת צריך לעשות בחירה לפעמים.

Paranoid Eyes

New member
כן, כל אחד צריך לדעת איך להסתדר עם החברים שלו

אין פה מקום לבחירה בכלל. החבר'ה צריכים לדעת שכשיש בת זוג תתראו פחות אבל תשמרו על קשר ועדיין תצאו מדי פעם. כנ"ל הבחורה, צריכה לדעת שיש כזה דבר שנקרא חברים. אני בטוחה שגם היא לא תרצה להתנתק מהחברים שלה.

sToOz

New member
אז ככה..

היה לי חבר טוב,ושהיו לו כמה חברים,שבזמנו היינו יוצאים די הרבה לבלות... שהכרתי את החברה,בהחלט זנחתי את החבר'ה ואז זה מה שקרה,כן אז יש משהו במה שאתה אומר... חבל שקשה להכיר חברים אמיתיים.... ולא כאלו של "מה המצב? הכל טוב? אחלה יום מהנה".

Paranoid Eyes

New member
חבל ../images/Emo31.gif

אז תתמודד ותכיר אנשים חדשים. לא יכול להיות שכולם אבל כולם אין לך קשר איתם.

רועי21רג

New member
להבא תעשה פשוט כמוני

אם אין לך חברים שהם יותר מדי מאצ'ואים במובן של שותים בירה כל היום , מגהקים ומדברים על זיונים 24 שעות ביממה , אין סיבה שחברה שלך לא תתחבר אליהם. זה גם מקל עליך יותר מהבחינה של בחירה בין חברים לחברה כי אם השניים מתחברים והחברה הופכת להיות חלק מהחבר'ה זה עושה לך את החיים הרבה יותר קלים , כשיהיו לך חבר'ה , פשוט מאוד אל תזניח אותם וכשתגיע בחורה תנסה להכניס אותה אליהם. ואיך להכיר? זה לא קשה כל כך , בכל כך הרבה מסגרות אתה מוצא אחלה אנשים , אם זה בלימודים,צבא ועבודה , יש הרבה אנשים שאתה מעביר איתם המון זמן אז איך שהוא סתם יוצא לך להכיר ולהתחבר לחלקם. מה שאני מנסה להגיד שאל תהיה כל כך מקובע כשיש לך חברה , כי זה יוצר תלות והתלות הזאת שוברת אותך ברגע שהמערכת יחסים הזאת נגמרת. אני ממש מבין אותך , וכבנאדם שחווה פרידה לפני חודשיים של קשר מאוד ארוך , אני חושב שאלמלא החברים שלי הייתי מתפרק לחלוטין.

תרווד

New member
אני במצב דומה כבר כמעט שנה...

עם הפסקות של כמה חודשים פה ושם, כשיצאתי עם בנות אחרות... לפעמים זה מאוד נוח, לפעמים זה מאוד מתסכל, תלוי באיזה תקופה אתה בחיים, ואיזה סוג בן אדם אתה... חוצמזה, תזכור שאתה תמיד מוקף באנשים, ותמיד יש הזדמנויות להכיר וכו'

sToOz

New member
אז ככה..

אני באנדם די מופנם,מטבעי,לא יודע איך לצאת מזה...מנסה אבל שום דבר לא עוזר. אני כזה רק עם אנשים שאני לא ככ מכיר,עם החברה לדוגמה,ביחד 5 שנים,ממש לא הייתי כזה,דווקא בקשר אני די אחלה הייתי אומר (נראה לי,אין הנחתום מעיד על עיסתו..)

תרווד

New member
אני פחות או יותר אותו דבר...

רק שביננו היו שנה כידידים+3 שנים כזוג. אתה יכול להתאמץ ולנסות להיות יותר פתוח ליד אנשים שאתה רואה את עצמך מפתח איתם קשר כזה או אחר [בעבודה, צבא, לימודים, לא כ"כ יודע איפה אתה כרגע בחיים], אצלי זה מצליח חלקית

למעלה