שאלה שאלתית...

שריתית

New member
שאלה שאלתית...

היי בנות מקסימות קודם כל חג שמח לכוווווווווולן!!! רציתי לשאול האם מישהי מכן מכירה את הערכה הרב פעמים "ביוצית טסטר" האם היא באמת יעילה איפה אפשר להשיג אותה ואולי כמה היא עולה? תודה רבה מראש שריתית

זוליק

New member
לא מכירה אבל

שאלתי חברה שהשתמשה בזה, בתקופת הטיפולים (היום היא אמא לתאומים) וניתן לרכוש את זה בסופר - פארם, או בבית מרקחת. זה עולה בסביבות 200 ש"ח. לה אישית זה לא היה יעיל, אבל אולי תשמעי גם תגובות אחרות?! בהצלחה!!!

ligo

New member
הי שריתית

לא מכירה את הערכה הספציפית הזו, אבל אני השתמשתי בערכה שנקראת- CLEAR PLAN . מכילה 5 מקלוני בדיקה ועולה בסביבות ה- 180 ש"ח. הערכה יעילה אם המחזור שלך סדיר. אצלי הוא לא היה כל כך סדיר והערכה לא הראתה ביוץ וזה סתם הוביל אותי להילחץ כי אני לא מבייצת (למרות שבפועל לא היתה לי שום בעיה בביוץ). ואז ההרופא שלי אמר לי להפסיק להשתמש בזה (למען שפיותי). אז יש לי 4 בדיקות, אם את מעוניינת את יכולה לשלוח מסר.

חמניה1

New member
את הערכה האישית אני לא כל כך מכירה

אבל ניסיתי בעבר דומות, היום אחרי הרבה נסיונות, החלטתי לא לבזבז כסף על ערכות ביוץ ואפילו לא על ערכות לבדיקת הריון. הם יקרות בצורה היסטרית, והרי את יכולה לעשות בדיקת דם בקופ"ח ואולטרסאונד וזה נותן תשובות יותר בדוקות. תחשבי על זה ובהצלחה

קט קט

New member
ערכה רב פעמית

הי שרית אני מכירה משהו כזה שלמיטב ידיעתי קיים רק באירופה וארה"ב. זה מקל רב פעמי שעושים עליו פיפי והוא מראה באיזה מצב של המחזור את נמצאת (לפי אחרי או בביוץ). מקל אחד לשימוש אינסופי. אין לי מושג בדיוק איך זה עובד, אבל אני לא חושבת שזה קיים בארץ. קט

אין בעיה לקנות בסופרפארם

הי שרית! אני השתמשתי במשך חודשים גם בערכה של "CLEAR PLAN" וגם בערכה נוספת של חברה ישראלית. שתי הערכות עולות כ- 180 ש"ח, וניתן לקנות אותן בסופרפארם. הן נמצאות ממש ליד הערכות לבדיקת הריון. במשך כל החודשים שהשתמשתי בהן הודיעו לי בצורה ברורה מתי מגיע הביוץ והיו אמינות לחלוטין. אצלי המחזור מאוד מדוייק, כך שזה יכול להיות קשור. בכל מקרה, קל מאוד להשתמש, ובסך הכל אם המחזור סדיר, שווה לנסות ולכוון את ימי החגיגות. בהצלחה, פז.

שריתית

New member
תודה לכולכן אתן ממש מתוקות

תודה רבה על היחס כיף להיות כאן אוהבת את כולכן ומאחלת בהצלחה שלכן תמיד שריתית

למעלה