שאלה שאלתית

Aerosmith2006

New member
שאלה שאלתית ../images/Emo75.gif

אז ככה... יש לי בDVD את ההופעה You Gotta Move ואת הDVD של איך עשו את Pump - כידוע הבנתי שאלא הם שניי הDVDים היחידים שבעצם יצאו "באופן רשמי" או משהו כזה... אבל רציתי לדעת אם למישהו יש עוד הופעות חיות בDVD ואם הוא יודע איך משיגים ואיפה... כי בטוח שהקליטו עוד הופעות שלהם - ובטוח שיש דרך להשיג... השאלה אם בארץ (?) אם מישהו יודע משהו.... כל דבר, כל הופעה לא חשוב איזו אשמח אם יגיב פה כי אני באמת רוצה שיהיו לי עוד הופעות... זה ממש עושה לי את היום לצפות בזה תודה מראש תמרה

SaintJohn

New member
תשובה תשובתית

חוץ מה-Making of Pump ו-YGM, יש גם את גרסת ה-DualDisc של Rockin' the Joint, ויש שם כמדומני את הביצועים של No More No More, Draw the Line, Sweet Emotion ו-Dream On (לא בהכרח בסדר הזה
). ב-DualDisc היפני של הג'וינט יש גם את Toys ואת Livin' on the Edge, כולם מאותה הופעה. לצערנו הרב, אלה הם ה-DVD-ים הרשמיים היחידים שאירוסמית' הוציאו. קיימים גם כל מיני בוטלגים של כל מיני הופעות, אבל זה לא רשמי, לא חוקי ולרוב באיכות לא משהו. מעצבן לחשוב שההופעה המדהימה והמלאה מהג'וינט צולמה ותועדה באופן מקצועני ושאירוסמית' החליטו לא להוציא אותה למכירה במלואה. נקווה שכמו ב-Unplugged, גם כאן מישהו יצליח להשיג אותה בדרך-לא-דרך ולהתחיל להפיץ אותה באופן לא הכי תמים שבעולם.

SaintJohn

New member
באי-ביי אפשר למצוא גם אחרים

גם את האנפלאגד המלא, גם את Texxas Jam 1978, וכל מיני כאלה ואחרים. אבל אף אחד מהם לא רשמי ולא נחשב לאחד ממוצרי הלהקה.

AeroTom

New member
Texxas jam רשמי, אבל לא ב-DVD...

שכחנו באמת להגיד שיש גם קלטות וידאו רשמיות עם קטעי הופעות, כמו Texxas Jam ו-Video Scrapbook...

AeroTom

New member
לי יש עוד, אבל כמובן לא רשמיות

יש ללהקה לא מעט הופעות שקיימות בוידאו (בוטלגים כמובן, לא דברים רשמיים). אבל רובן באיוכת לא משהו וכדומה. אבל יש גם כמה הופעות שקיימות באיכות ממש טובה ואפשר להשיגן כ-בוטלגים על DVD. למשל מופע ה-Unplugged המופלא מ-1990. אוסקה, יפן ב-New Year's Eve של 99\2000 Woodstock 94 יוסטון 88 פילדלפיה 90 יפן 2002 (ההופעה לכבוד המונדיאל) ה-Soundcheck עם ג'ימי פייג' מה-Marquee 1990 (לא ממש הופעה, אלא Soundcheck. אבל מוצר מדהים לצפיה באיכות נהדרת). אלו בעיקרון ההופעות הכי מוכרות של הלהקה ובאיכות ממש טובה, שאפשר להשיגן כבוטלגים (אני רכשתי אותן בזמנו מ-eBay). בארץ כיום יהיה די קשה להשיג בוטלגים כאלה ב-DVD...אולי בשוק שבכיכר דיזינגוף לפעמים או במקומות כאלה אחרים בארץ. אין לי מושג. ללהקה יש המוני הופעות מצולמות מכל השנים וממש חבל שהן לא יוצאות החוצה, או באופן רשמי. מבחינתי יש כמה הופעות בוטלג שהן הרבה יותר טובות ממה שיצא רשמי, שזה רק You Gotta Move (ה-Making of Pump הוא סרט דוקומנטרי כאמור, לא הופעה). כמו שנועם אמר, שנה שעברה יצא אלבום הלייב המשובח - Rockin' The Joint, שהוא לקוח מהופעה מדהימה אחת בוגאס בינואר, 2002. אבל לצערנו רק 11 יצאו באלבום לייב מתוך ה-25 שהיו בהופעה המלאה. ב-DVD שם בגרסת ה-Dual Disc של האלבום, יצאו 4 שירים רק לצפיה. בגרסה היפנית של האלבום (שיש לי אותה גם בבית) יש 13 שירים באודיו ו-6 ב-DVD. ובאמת חבל שלא יצאה ההופעה המלאה, כי היא, כמו רבות אחרות, אכן קיימת ומצולמת. ודי חבל שה-DVD הופעה הרשמי היחיד של הלהקה, הוא לא מוצר שלם לדעתי. גם כי הוא לא הופעה אחת רציפה. וגם כי יש את הדיבורים שם על השירים באמצע (זה פשוט תוכנית שככה שודרה בטלוויזיה כספיישל בארה"ב, וזה מה ששמו ב-DVD בתור ההופעה והופיסו לזה את הקטעי בונוס גם).

Aerosmith2006

New member
אמממ אוקיי תודה../images/Emo3.gif אבל..(כנסו)

לצערי אני לא אקנה מהאתר הזה... בעיקר כי זה נראה לי קצת לא אמין. אבל בכל אופן - אני אנסה לחפש אולי באמת בכיכר דיזינגוף באיזה יום אחד.. אני בספק אבל אולי אולי אולי. והממ... ידוע לכם אם בחו"ל זה עדיין נמכר... זה עשוי להיות פשוט יותר לא? אני כנראה נוסעת פשוט השנה

SaintJohn

New member
כשאת אומרת "זה"

למה את מתכוונת? בוטלגים לא נמכרים בחנויות, ואין לי מושג איזה חנויות מוכרות את Texxas Jam או את Video Scrapbook. ואני ועוד כמה כאן יכולים להעיד שלקנות דרך אי-ביי זה בטוח לגמרי, ודרך האתר הזה השגנו מלא פריטים שאין אפשרות להשיג בארץ. מתי את טסה?

Aerosmith2006

New member
הכוונה לDVD למינהים../images/Emo13.gif אלא שהוזכרו

ואמממ בסוכות/ בחנוכה יוצאת איזו משלחת לאיטליה - עם קצת פרוטקציות קיבלתי הזמנה ואני אהיה שם 10 ימים... וחוץ מזה יש איזה תכנון כנראה לנסוע לבקר את אח שלי בחו"ל (במיאמי) בפסח או משהו כזה....

AeroTom

New member
בחנויות יד-שניה וכדומה בטח

בכל אופן, בחנויות מוזיקה רגילות קשה להאמין, כי אלו לא דברים רשמיים. ב-eBay בהחלט אפשר להשתמש, אם כמובן יש לך את האפשרות והידע על האתר. זה לא אמזון, אלא מכרזים וקניות מאנשים עצמאים אחרים ברחבי העולם. בכל אופן, אפשר למצוא הרבה דברים מיוחדים נדירים בין השאר. אישית אני השתמשתי ומשתמש באתר הזה המון. בחו"ל אבל בהחלט כדאי לחפש חנויות יד-שניה או דוכנים כאלה, בהם יהיה יותר קל להשיג בוטלגים וכדומה.

Aerosmith2006

New member
ובקשר ל - EBUY../images/Emo176.gif

כן... נו טוב. אני פשוט מעדיפה ללכת ולנקות את זה בעצמי אם כבר יצא לי להיות החו"ל הזמן הקרוב- מבינים את התחושה?

AeroTom

New member
אז כדאי לך לבדוק איפה שתהי בקשר

לחנויות יד-שניה אולי באיזור. או מקומות שיכול להיות שיהיו שם דברים כאלה. באיטליה אין לי מושג, אבל אני יודע שבארה"ב בטוח יש הרבה מקומות וחנויות יד-שניה של דיסקים\תקליטים\בוטלגים וכו'. אז כדאי לך לבדוק או לשאול איפה שתהי. שתהיה בהצלחה בחיפושים, וגם בכל מקרה תוכלי לבקר בחנויות מוזיקה "רגילות" ולהשלים אולי דיסקים רשמיים של הלהקה שאין לך ודי קשה להשיג בארץ.

למעלה