שאלה שאלתית

שאלה שאלתית ../images/Emo35.gif

היי אנשים, הבנתי שסיכויי לקבל אשרת עבודה בארה"ב היא שווה בדיוק לסבירות שעכשיו יפול טיל איראני בירושלים
(טיפה חוש הומור לנדכא חח) ברצינות, הסיכוי שאקבל אשרת עבודה הם קלושים כי אני חייל העומד לקראת שיחרור, לא רכשתי עדיין השכלה גבוהה ואין לי כלל רכוש. רציתי לדעת הם הסיכוי לקבל אשרת שהיה לפחות זמנית בקנדה היא גבוהה יותר מבארה"ב, אני יודע שבקנדה קל יותר משמועות, האם זה נכון.

uzipikar

New member
יוווווווווווו

אם הנתונים שכתבת.... ניסית כבר בבנגלה דש?

לא דווקא חשבתי בכיוון של

דווקא לא, חשבתי יותר בכיון של טורקימניסטן... אבל כנראה שקנדה היא המטרה שלי...

תלתל11

New member
ויזת סטודנט

זה הסיכוי הכי טוב שלך, אבל אתה צריך קודם להתקבל ללימודים, ותקח בחשבון ששכר הלימוד לזרים הוא גבוה. ויזת עבודה תקבל רק אם מישהו ירצה אותך לעבודה ויוכיח לממשלה שהוא לא מוצא קנדי למלא את המשרה. ויזת הגירה, עם הנתונים שלך, היא לא אופציה אלא אם יש לך קרובי משפחה בקנדה שיעשו לך ספונסרשיפ.

יש ליSAT ציון דיי גבוהה

עשיתי בשנה שעברה את מבחן ה-SAT האמריקאי - האם הוא גם תקף בקנדה, בכלל כסף זה הבעיה. ספונסר - אפשר לקבל טיפה פירוט, כלומר מה בדיוק הם צריכים לעשות, להוכיח שהם יכולים לפרנס אותי, להביא לי גג מעל הראש והלאכיל אותי. מאוד מטריד אותי, אך שיש כל כך הרבה ישראלים שעובדים בחו"ל, אבל מנקודת מבט של אדם שרוצה להתחיל, זה נראה בלתי אפשרי??? מה הם עושים שאני צריך לעשות

ספונסרים

קרא כאן: http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/index.html אל תשכח שרוב הישראלים שעברו לעבוד בחול על בסיס אשרת עבודה, הם בעלי השכלה מסויימת שגורמת למעסיקים הפוטנציאליים לרצות להעסיק אותם. בתור חייל משוחרר אין לך את זה עדיין. לכוון את כל כולך למטרה הזו וללמוד משהו שאתה חושב שיהיה לו ביקוש בחול אבל לא יעניין אותך נראה לי חסר טעם. אבל אם אתה ממילא בפתחה של תקופת לימודים - זה צעד ראשון. בקיצור, חייה את חייך ובבוא היום תבדוק שוב אם יש לך אפשרות. לחילופין, הגירה על בסיס קירבה משפחתית גם היא אפשרית.

shipy1234

New member
SAT זה רק בחינה אחת.

כיוון שאתה מגיע ממדינה שאינה דוברת אנגלית, אתה צריך בנוסף גם TOFEL או IELTS תלוי בדרישות של אותו מוסד אקדמי.

adidas4

New member
hi qa quick question../images/Emo92.gif

my boyfriend is goign to get his dgree this spring from montclair university-NJ my questiin is if his chances are higher to get a work visa or any kind of visa in canada. and what it means about me if we get married in teh future? thank u very much...

shipy1234

New member
גם קרובי משפחה לא יעזרו.

הם רק רק 5 נקודות ל- PR אלא אם כן מדובר על קרבה ראשונה.

בן זאב

New member
אתה יכול גם לנסוע לביקור כתייר

ואם במקרה תתאהב שם בבחורה קנדית וזה יתפתח למשהו רציני אז אי אפשר לדעת לאן זה יגיע...

TrigATUSA

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif :-

לקנדה לא צריכים ויזה נכון?

לא צריכים לעבור תחקירים, הוכחות לזיקה וחיטוט בחשבונות בנק כמו לשכנתה מדרום

dannyk27

New member
לא צריך ויזה אבל תחקירים עוברים

לפחות בשדה תעופה וכל מעידה עלולה להחזיר את המגיע כלעומת שבא

A d i Z

New member
חומד להלן תשובות קצת יותר אופטימיות

האם ידעת שישנם כמיליון מהגרים מהמזרח הרחוק שבפיהם לא שגורה ולו מילה אחת באנגלית בפיהם? אתה יכול תמיד לבקש להתקבל לאחד מיני רבים הקולג'ים הפזורים ברחבי הפרובנציות (עדיף אונטריו (טורנטו) או בריטיש קולמביה (ואנקובר) ללימודי אנגלית. אינך חייב ממש להתקבל ללימודים להשכלה גבוהה - זה בתור התחלה. דבר נוסף יקירי אתה יכול להגיע לקנדה כתייר להתערבב בנוף הטבעי ואולי להכיר מישהי חביבה שתסכים לפרוש עלייך חסותך (לשאלתך ספונסר) אולי תנשאו נישואים אזרחיים (לא כמו בארץ משהו קליל) וכך תקבל תעודת מהגר חוקית ולאחר כ 3 שנים (אם לא תקפא בקור הנוראי) תקבל אזרחות קנדית. בקיצור אפשר הכל רק תקפוץ למים. זכור שאחרי כל דרך החתחתים הזאת עדיף לך לנסות ללמוד בארץ לתואר ראשון רצוי באונ' ת"א או י-ם (רק זה מכירים בקנדה) ואחר כך סע לך לטיול כשבאמתחתך כלים להצליח. מבטיחה שאם יעשו תוכנית "מכל הבנים בעולם" כזה כמו שיש עכשיו בערוץ 3 אני אמליץ עלייך.

gesus

New member
כמה הבהרות

להתקבל לקולג' זה לא כזה פשוט ובטח שלא משתלם כשלב לקבלת אזרחות. לא כל אחת יכולה לעשות ספונסרשיפ. הבחורה צריכה להרוויח סכום מסוים בשנה על מנת שתוכל לפרוש עלייך חסותך. בכל מקרה אם בחורה תתחתן איתך "באופן קליל", תהיה בטוח שהיא תרצה משהו בתמורה. אם התכוונת לצרכי הגירה, אז לא רק תארים מת"א או י-ם מוכרים בקנדה, אלא גם תוארים ממוסדות אחרים בתנאי שיש להם אישור מהמל"ג.

mike00

New member
אז מה אתה אומר,אם התחתנתי אם אזרחית

קנדית,והיא לא מצויידת בחבילת מזומנים,או לחליפין באבא שמצוייד באחת אז חבל לי על הזמן??? מותר להתאהב בקנדית אבל רק באמידה??

עם כל הכבוד -

אני בוגר מכללת תל חי, וגם - בית הספר להנדסאים. זה מוכר ע"י הקנדים לכל דבר ועניין.

למעלה