שאלה שאלתית מאד

• פותח הנושא srgrn
  • פורסם בתאריך

srgrn

New member
שאלה שאלתית מאד

אכן הפורום הזה תמיד התאפיין בנחמדות ובנתינה שלא מכירים הרבה במחוזותינו האחרים אך אני תוהה אם המפגש שהיה הוסיף נדבך נןסף לנחמדות? האם חלק כאן מתחילות לבנות אתר בעקבות מה שלמדתם במפגש בפסח? האם מי שלא היה ולא יבנה יהיה לעולם ועד סוג ב´?

תשובה תשובתית מאוד

אכן הפורום הזה תמיד ועדיין מתאפיין בנחמדותו וביכולת הנתינה והשיתוף שבו. האם המפגש שהיה הוסיף נדבך ??? בוודאי!!! לחלק מאיתנו השמות הפכו לאנשים עוד יותר נחמדים מהאותיות שכאן. ומי שלא היה יכול "להכיר" דרך התמונות לפחות חלק מהאנשים. עוד תשובה של הן, אכן חלק מאיתנו מתחילים/ממשיכים לבנות אתרים בעקבות מה שלמדנו במפגש המדהים שהיה. את התוצרים ניתן לראות באתר הבית של הפורום. ולשאלתך האחרונה... האם הרגשת כאן אי פעם סוג ב´ כאן? למה שזה ישתנה????? אם את/ה רוצה לבנות אתר.. כל שצריך הוא לבקש מאלישע את תקליטור המפגש, להיעזר בסיכומי המפגש של מאשה ושלי ובחבר´ה כאן.. ואני מאמינה שאם קצת רצון ויכולת... תצליח/י. אם את/ה לא רוצה לבנות אתר... די אם תתבונן/י בדף זה ותרא/י את העושר שיש כאן שלא קשור לבניית אתרים. זו דוגמא נפלאה לאיך הפורום הזה פועל ועל כך גאוותנו של כולנו, ואף אחד (אני יודעת שלא זו כוונתך) לא יצליח, גם אם מאוד ירצה... לפגוע בה. אז .. את/ה מזומנ/ת לשתף ולהשתתף בצורה פעילה יותר. אם את/ה חדש/ה כאן.. אז ברוך הבא ואם אינך חדש/ה.. הגיל שלי כנראה עושה את שלו.. והכינוי שלך לא זכור לי-סליחה.

noam778

New member
למה סוג ב´..? מה הקשר?

הנחמדות נשארה..הכול בסדר.. שום דבר לא השתנה.. הוספנו עוד דבר לידע הכללי הרב שיש לכולנו.. אפשר לארגן מפגשים בנושאים שונים: א. משמעת בכיתה..(חסרות בעיות?..) ושלא יגידו למורה אין אסרטיביות וכדומה.. ב. משחקי לימוד לילדים (משהו פשוט יעיל ומהיר.. לסיכום שיעור) ג. בעיות עם משרד החינוך..(קידום, שעות, ועוד.. מה חסר?) ד. מתכוני בישול להכנה ב - 5 דקות (אבל באמת בחמש דקות). ה. בעיות הורים מורים..(ואל תאמרו שאין לנו מה להגיד) ו. גילוי הסוד הקסום שלהיות מורה אמא/אבא ומחנכ/ת בישראל. ז. איך נישארים שפויים מכול זה..? (ניקוי הנפש התודעה ומה לא..) ח. בחירת מתנה טובה יותר לחגים..? ויש עוד מליון נושאים.. אני פשוט דל עכשיו או בקיצור הרימו את הראש... השמים הם הגבול...ואולי ביחד..יקום פה משהו חדש ומיוחד, לילה טוב

עינתוש

New member
אני קונה מצעים סוג ב´ (של כיתן...)../images/Emo140.gif

גם אני לא הייתי במפגש שהתקיים. למעשה לא יכולתי להגיע כי יצאתי לחופש בים המלח. ראיתי מה שהקולגות שלי העבירו לנו, דפדפתי בתמונות, קראתי את ההודעות ונראה לי שהיה מעולה. אני מצרה על כך שלא יכולתי להיות אבל לא מרגישה סוג ב´. נהפוך הוא מדוע עליי להרגיש כך? הנחמדות נשארה אתמול כתבתי הודעה שסיימתי להכין תוכניות לימודים אישיות במשך 4 שעות לתלמידים שלי והייתי מחוסרת כוחות לאחר מכן,חיה פנחס וגלפין מייד הגיבו ועודדו אותי...וזה עשה לי טוב בלב ובנשמה. אני חייבת לציין שכל אחד מהרעיונות למפגש של נועם 778 (כמו הריבות...) נראה לי נושא מצויין למפגש הבא. אני לפחות על עצמי יכולה להעיד שמה שהכי מתאים לי לארגן זה מתכוני בישול בחמש דקות כי בזה אני אלופת האלופים ואין לי בעייה להרים את הכפפה ולארגן אצלי בבית הספר מפגש בנושא... אלא שתצטרכו לנסוע צפונה ליד עפולה... חוץ מזה כל נושא מהרעיונות של נועם מתאים לי מאוד. אז כפי שכתבתי אני קונה מצעים סוג ב´ ואני לא מרגישה סוג ב´. יאללה ביי. נתוש.

אני לא סוג ב

לא הייתי במפגש , כי אני גרה באילת. אין לי אתר - וכן , אני מאוד רןצה שיהיה לי . אני מאוד נהנית מהפורום ותוצריו . ואני לא מרגישה סוג ב´

amr riki

New member
סוג א - שופרא דשופרא - כך אני

מרגישה . גם אני לא הייתי , לצערי , בכנס , ולא רק בגלל שגם אני גרה באילת . מרגישה שייכת ומשוייכת לפורום הזה , עם ועל כל מעלותיו . חברה המשיכו ונמשיך להיות הכי טובים !!!!!!!!!!! ריקי

גלפין

New member
איני מרגישה סוג ב´. לא הגעתי למפגש

מסיבות אישיות, אך איני חוששת כי לא אדע לעבוד בתוכנות אלה ולהקים אתר משלי לאחר שאקבל את הדיסק, כמו כן אני גם חושבת שמפגש זה הוסיף לאיחודינו והתלכדותינו

למעלה