שאלה שאלתית לבוקר זה !!!!!

mk100

New member
שאלה שאלתית לבוקר זה !!!!!

ברשותי מכשיר mio 336 שרכשתי לאחרונה ואתמול ניסיתי להתקין את העברית שצורפה לחבילה. ביצעתי את כל המהלכים המצויינים בחוברת ההסברה והכול הלך חלק אבל...... לצערי הרב כל העברית במכשיר מופיעה הפוך. הסרתי את העברית וניסיתי שוב, איתחלתי את המכשיר, התקנתי שוב את התוכנה על המחשב וכלום!! מה עושים ??????????? תודה מראש לכל המשיבים !!

raananta

New member
יש צורך לבצע רישום מול שרת החברה

PDAC - הדבר מבוצע בסיום ההתקנה. יש צורך ללחות על לחצן ה"רישום" בחלון ההתקנה על מחשב ה-PC. תדרש להכניס מספר רשיון וחשבון אימייל ותקבל קוד הפעלה. אירון - אין לי שמץ של מושג

the photograf

New member
אוקיי...

כנראה שיש לך איירון כי גם לי יש את המכשיר וזה מה שקיבלתי ומה שעושים זה קיבלת עם המכשיר רשיון אתה צריך לחבר את המיו שלך למחשב ללכת לאתר pocketpc.co.il שם ללכת למכשיר שלי שם ללכת לרישום מכשיר וזה אמור לכתוב שהמכשיר מחובר. אתה צריך לכתוב את הקוד שנתנו לך ולבחור את המכשיר שיש לך וזה כבר עושה את כל השאר. מקווה שעזרתי.

mk100

New member
תודה רבה לכם אז.....

אם הבנתי נכון צריך: 1. להתקין את העברית. 2. להירשם לאתר. 3. מקבלים קוד. 4. איפה מכניסים אותו, ומה עושים במכשיר כדי שזה יעבוד ????

the photograf

New member
אמרתי לך...

צריך להתקין להרשם ללכת לרישום מכשירים ושם לעשות רישום אוטומתי ואם אתה לא אדיוט אתה תבין הלאה...

למעלה