שאלה! שאלה!

Skunk On Wheels

New member
שאלה! שאלה!

בסרט Can't hardly wait שבו משחק טום גרין, זה רק אני או שראיתי שם בקטע אחד את השחקנית שמשחקת את טארה? אני לא בטוח והאיכות שהורדתי לא הכי גבוהה ולא רואים אותה להרבה זמן (כמה שניות איפשהו..), עוד מישהו ראה במקרה או שבדק בקרדיטס אם היא שם?

smgfan

New member
נכון!!! גם אני חשבתי שזאת היא!!../images/Emo2.gif

אתה מתכוון לזאת שהחזיקה בננה???? גם לי נראה שזאת היא!

IDOffryn

New member
זאת היא...

עוברים סצנה ופתאם רואים אותה יושבת במטבח במסיבה אבל היא לא אומרת שום דבר והמצלמה עוברת..

matanbu

New member
הסיבה להעפה של הסצינות שלה

היא שיחקה מישהי מסטולה (אני חייבת לראות את הקטע עם הבננה הזה!!!!!! לפני העריכה!!!), והם רצו להשיג PG-13 (זה כמו "לילדים מעל גיל 16 בליווי הורים"), ולא R ("מעל גיל 18 בלבד"), אז הם היו צריכים להוריד את כל הקטעים היותר מדי ... DRUG-A-HOLIC.... ~מתן אומרת את הברור מאליו~

אממ...

PG-13 זה מגיל 8-13, מתחת לזה - PG זה בליווי הורים, G זה כללי... R זה מגיל 15, NC-17 זה מגיל 17/18 ככה.

B a n j o

New member
כן

כבר ראיתי פייט קלאב
אתמול קיבלתי את הDVD מאוסטרליה (50 שקל
) איזה כיף....

matara

New member
50 שקל?? גמני רוצה. למישהו יש מושג

איך קונים משהו מאמזון...? ואם כן אז הוא יכול להסביר לי...?:) י ניסיתי לקנות את הפסקול של המיוזיקל אבל אני לא יודעת על מה ללחוץ... כמה טמטום בן אדם אחד...

B a n j o

New member
קניתי

מאתר אוסטרלי בכלל... מה הבעיה עם אמאזון? תלחצי על BUY

matara

New member
אני יודעת שזה נשמע מטומטם...

אבל אני לא מוצאת buy... יש הוסף לעגלה או שנה כתובת אבל אין BUY...
במה אתה עובד שאתה חוזר כל כך מאוחר... ומאיפה בחתימה הדכאונית שלך...? זה מתנגן לי בראש אבל אני לא נזכרת בדיוק...

B a n j o

New member
כמה תשובות

1) תוסיפי לעגלה ואז תיכנסי אליה כשתסיימי ומשם בטח יש continue to chackout או משהו. 2) אני עובד במסעדה (סטאז') אז כן, זה די בלעעעע לחזור בשתיים וחצי ולגלות שאי אפשר להדליק את הדוד כי זה מקצר את החשמל אז באמצע הקור הזה צריך להתקלח במים קרים כי אי אפשר ללכת לישון מסריחים מדגים
... 3) זה שיר משנות ה-80 של TEARS FOR FEARS שקוראים לו MAD WORLD ןיש לו ביצוע ממש יפה של GARY JULES בסרט DONNIE DARKO (אני חושב שהוא גם מופיע באוסף של KINKY LOVE 4)

למעלה