שאלה שאילתית

c0pper

New member
שאלה שאילתית

היא אמנם לא קשורה לזיהוי שירים אבל היא מעיקה עלי זמן מה ישנה להקה שנקראת live הוציאה ב-94 דיסק throwing copper (כן, כינתי את עצמי ע"ש הדיסק) ובמילים שעל העטיפה,אחרי השיר lightning crashes רשום: barbara lewis 1993-1973 זהו. לא הצלחתי למצוא תשובה ברשת. ושאלה II: תום יורק שר: kill me sarah kill nh again אזנשאלת השאלה: 1. מי זו שרה 2. למה זה מעניין אותי (באמת לא יודע) זהו לילה טוב

c0pper

New member
מעייפות ../images/Emo1.gif

שכחתי לשאול את השאלה מי זאת barbara lewis?

c0pper

New member
יש לי הרגשה ../images/Emo16.gif

שברברה שהמדוברת הלכה לעולמה ב93 וברברה שלך (טפו טפו טפו).......

c0pper

New member
נכון

אפשר ללמוד מהמילים של השיר (מכירה?) במה הוא עוסק אבל אין התייחסות ישירה אליה גם בעמוד שהראית לי קשה להבין כי אם קוראים בזהירות רואים שההתייחסות היא לשיר ולא לבחורה כנראה זה סיפור אישי של אד, שלא היה מעוניין לשתף (אז אולי עדיף גם לא לשאול)

tamijul

New member
הנה הסיפור האישי...../images/Emo20.gif

She was a good friend of the band, but when they went to look her up one day, they learned she had been killed in a car accident. The version of Lightning Crashes before this dedication is much faster and now it is in memory of a beloved lost friend.

tamijul

New member
שאלתך השנייה...../images/Emo20.gif

אם אף אחד לא יענה לפני...תחכה למחר. לילה טוב. תמי

tamijul

New member
והתשובה...../images/Emo20.gif

The lyric ´Kill me Sarah / Kill me again with love´ provoked questions amongst fans. ´Who is Sarah?´. No one... It´s just Thom´s favourite name. ולינק לפיסקה המלאה... תמי.

למעלה