שאלה שאילתית :)

cleopatra87

New member
שאלה שאילתית :)

נכון אחרי שמתים אז אחרי זה בעולם הבא אנחנו כבר מישהו אחר?? אז לדעתכם בעולם הבא החיים יהיו לגמרי הפוכים ממה שהם עכשיו? יענו, אם עכשיו הכל הולך לי טוב, אני מקבלת כל מה שאני רוצה ומצליחה בהכל, אז בחיים הבאים הכל יהיה הפוך?

ממש לא

זה הרבה יותר מורכב מזה. אם אתאר בפנייך את התהליך במדוייק זה ייקח מאות עמודים, אז אנסה לתמצת זאת בקצרה. לאחר שמתת ונשמתך עוברת למרחב האסטרלי (העולם הבא) היא מיטהרת ושוהה שם זמן מסויים, עד שהיא ממשיכה להתגלגל (לזמן אין משמעות, יכול לקחת חמש שנים עד שתתגלגל שוב, או 1000 שנה). הנשמה לקראת הגלגול הבא בוחרת את גורלה מראש, זה לא אומר בהכרח ההפך ממה שהיה בחייה הקודמים, אך ככל שהנשמה עוברת יותר גלגולים שכרוכים בסבל והיא משלמת על חטאיה מגלגולים קודמים, כך ייקרב סוף מסעה בגלגולים והיא תורשה להישאר במרחב האסטרלי, שם יימצא לה תפקיד עם שאר היישויות. אין זה בהכרח אומר שאם היו לך חיים טובים, את תתגלגלי לחיי סבל, ולאן שלא תגיעי- חייך הקודמים כבר לא יהיו רלוונטים ויישכחו, אז אל תטרידי את עצמך במחשבות כאלה.

Bettyka

New member
../images/Emo62.gifהיו מקרים...

בהם אנשים זכרו מקרים ופרטים ספציפיים לגבי חייהם/גלגוליהם הקודמים.

מקרים תמיד יהיו

ואין ספק שנותרים בנו משקעים מגלגולים קודמים- פחדים לא מוסברים שהם תוצאה של טראומות מגלגול קודם, נשמות אשר בוחרות להתגלגל יחד פעמים רבות וכו'... אך עדיין- כל גילגול הוא מחזור חיים בפני עצמו- עם מטרות שונות, בחירות שונות וגורל שונה, והוא הרלוונטי, גם אנשים שזוכרים דברים- אלו בד"כ קטעי זיכרון קטנים, עוד לא שמעתי על אדם שזכר לפרטי פרטים גלגול קודם החל מילדותו ועד מותו כמו שאדם יזכור בגלגול נוכחי.

נכון. ../images/Emo41.gif

איש אחד עשה היפנוזה לבנאדם, כשהבנאדם היה בהיפנוזה באותו הזמן, הוא הקליט את הכל. הבנאדם ציין מקומות מסויימים בהם הוא חי בגלגול הקודם. וסיפר על כל מיני דברים שקרו לו. לאחר שהוא יצא מההיפנוזה, הם הלכו לחפש את אותו המקום הזה שהוא ציין. בסופו של דבר התברר שיש כזה מקום באמת. זה אמיתי באמת? מי אני שאקבע.

Bettyka

New member
גם אני ראיתי את זה.

כמובן שאנחנו לא יכולים לקבוע אם זה אמיתי, אבל אנחנו גם לא יכולים לשלול את זה.

sshnira

New member
יש כאן תשובות לשאלתך

http://www.kabbalah.info/hebkab/book16h/book16_p1.htm

למעלה