שאלה שאילתית

bodas18

New member
שאלה שאילתית

ראשית כל אני מתנצל בפני
שאני כותב בהודעה חדשה ולא בשירשור קיים כפי שהוא אוהב, זאת מפני שאני באמת צריך ייעוץ דחוף ובשירשור באורך הנילוס ההודעה תלך לאיבוד. סורי. ולעניין השאלה: בטכניון זימנו אותי לקורס כימיה של 5 ימים (6-10/10) שאמור לתת לי את הרקע הבסיסי של 3 יח"ל. הוא בחינם, אבל זה אומר שאני צריך לנסוע כל יום לטכניון בשביל 4 שעות וחזרה כשאני יודע כמעט בוודאות שב- 10/10 (אחד מימי הקורס) יהיה לי את יום החיול (טרם קיבלתי את הזימון... שגם זו שאלה בפני עצמה אבל לא חשוב). תוסיפו לזה את העובדה שאני עדיין ממתין לתשובה מאת"א ואולי אני בכלל אלך ללמוד שם... כדאי לי ללכת לקורס הזה?... האם ללא הקורס יהיה לי ממממממשששש קשה להבין מה רוצים ממני?... תודה לכל המשיבים.

האם אתה סטודנט לאווירונאוטיקה?

אם כן... הקורס לא ממש נחוץ.... אצלנו אולי 2-3 אנשים לקחו אותו ועדיין כולם סיימו עם 85+.... (ולאף אחד כמעט אין רקע בכימיה). הקורס לא קשה (לא הקורס הכנה, אלא הקורס שמכינים אותך לקראתו)

dpaint

New member
הקורס הזה...

אתה יכול להגיד לי כאן או בפרטי איפה הקורס הזה מתקיים ובאילו שעות? כי לא עשיתי בגרות בתיכון, ואם אני אקח קורס כימיה מוגבר הוא יעלה לי שעתיים נוספות בשבוע. תודה

bodas18

New member
אני אכן סטודנט לאווירונאוטיקה

אני שמח שאפשר לחיות גם בלי הקורס הזה כי באמת שברתי את הראש מה לעשות בנידון.... מדובר בקורס של 5 ימים בין התאריכים 6-10 באוקטובר של 4 שעות כל יום (מעשר וחצי בבוקר עד שתיים וחצי בצהריים). כל יום יש שעתיים הרצאה ושעתיים תרגול. הקורס מתקיים בטכניון עצמו ועל הסטודנט מוטלת האחריות לככלה ומגורים בטכניון בימים האלו. אם תרצה פרטים נוספים פנה אליי בפרטי ואסרוק את הדף ששלחו לי. תודה על העצות והמדיע. :)

bodas18

New member
יש...

אבל דודה של הסבתא של האימא של הנכדה של הזובי... קיצר... קרובים-רחוקים כאלו

dmwb1

New member
שאלה בקשר לקורס

אני יודע שאוירונאוטקיה לוקחים קורס שונה מאשר הנדסת חשמל ורציתי לדעת האם הקורס מתאים גם להם (הקורס של הנדסת חשמל זה כימיה 1) והאם זה יכול להיות תחליף ללקחת כימיה 11?

למעלה