שאלה שאילתית?!

XxXeLaDXxX

New member
שאלה שאילתית?!../images/Emo92.gif

שלום חברי הפורום, יש לי שאלה בקשר לספר "רומח הדרקון(מן הסתם) דרקונים של דמדומי הסתיו" כשקראתי את הספר - לפני הרבה זמן אני זוכר שתניס אמר לאחת הדמויות ואני לא זוכר מי וזאת השאלה שלי בערך משהו על האהבה בין שניהם. אני זוכר את ההתחלה של המשפט ותהיתי אולי יש מישהו כאן שיוכל לעזור לי למצוא את המשפט בסיפור או את הנוסח של המשפט שאני די בטוח שהתחיל "אם נתכחש לאהבה ביננו...................." וכאן אני צריך אתכם :) תודה רבה לכל תשובה שהיא, אלעד

Guybrush Marley

New member
טוב אני מניח שמדובר בלאורנה

חפש בספר את הפרקים שהחבורה בסילבנסטי

strahd

New member
קואלינסטי.

כמה פרקים לאחר תחילת החלק השני של הספר. לאחר שהם מחולצים מהשיירה הנוסעת אל מכרות העבדים.

python 4

New member
משאיר בלחץ הקהל..

האמת שלפני שבוע בערך, אחרי שראיתי את X-מן 3
, שיניתי לרגע את החתימה שלי ל.. מיסטיק
(2004 - 2006) מגנטו יקום דמך
מוות לתסריטאי X-מן 3
אבל החלטתי שזה יותר מדי בוטה (שלא נומר - מטופש) והחזרתי את המשפט של רייסטלין, שמגדיר מחדש את המושג "אופטימיות קוסמית".

python 4

New member
עדיף לך ככה! אל תלכי לראות אותו

זה סרט מזעזע וזוועתי. מבחינתי הסדרה נגמרה ב- X-מן 2!

crysania

New member
אוי. אני צריכה לעשות רשימה..

איפה אתה גר? ואיזה כלי נשק אתה מעדיף? (או שאני אבחר.. וזה לא כדאי)

Guybrush Marley

New member
נדמה לי

שהזכרת מתישהו פשטידות וכבר אמרתי שאת לא יכולה לנצח אף אחד, לא?

someboddy

New member
היא לא חייבת לעשות את זה בעצמה

היא יכולה לשכור מתנקש או משהו כזה. ובתור נשק, תבחר פשטידה. זה יהיה מביך אבל לא כואב כמו נשקים אחרים.

python 4

New member
אני שונא פשטידות!

אבל תלכי לראות את הסרט בכל זאת - תאמיני לי שלא הרסתי לך קצה קצהו של ספוילר. בואי נאמר שאחרי שתצאי מהסרט תרצי לשים רעל בפשטידות של מי שכתב את הזוועה הזו שקוראים לה X-מן 3
מיסטיק היא לא היחידה שסבלה בגלל השטויות שלהם! אני.. אני.. מת להגיד את זה.. |מרווח ספוילרים - אל תרדי!|
ל- X-מן 3..
אל תגידי שלא הזהרתי..
זה יותר גרוע מלדעת מי זה האל האחד.. הם הרגו את פיקארד
איך?! איך!? למה?!
איפה הרגשות, איפה?!?
איפה דאטה שיציל אותו עכשיו?
הו

crysania

New member
לא קראתי...^^

ואני הולכת לסרט!!!!!אם אתה לא אוהב פשטידות אז נשים לך במים. מקסימום מישו אחר ישתה את זה- לא ביג דיל.

למעלה