שאלה שאולי נטחנה

• פותח הנושא oryw
  • פורסם בתאריך

oryw

New member
שאלה שאולי נטחנה

אני רוצה לקנוצ לחברה שלי מתנה מחשב נייד שעיקר השימור לoffice ואינטרנט השאלה היא לאיזה רמה אפשר לצפות עד 4 K +-? לגבי משקל 3ק"ג זה לא ממש בעייה כי הוא לא יזוז הרבה. במידה ומורידים לXP PRO יש חשיבות אמיתיל לשני גיגה זיכרון? איזה דגמים מומלצים (לי יש dell xps 1330 שאני מאוד מרוצה מ אבל נראה לי DELL קצת חלשים בתחום המחירים הנמוך, נכון?) תודה אורי

יאיר B

New member
ב-4K אפשר לקנות יופי של מחשב לאופיס ואינטרנט.

אתה צריך זיכרון של לפחות 1GB (עדיף 2), מעבד דו-קור (רגיל) יספיק, כרטיס מסך לא משנה (אינטל רגיל יספיק), דיסקשיח 120GB. לגבי XP - לזיכרון תמיד יש חשיבות (ובמקרה שלך אפילו יותר גדולה משל המעבד). למרות זאת, 1GB ל-XP זה מספיק. איזה דגמים יש במחיר כזה? חפש בזאפ. ל-HP יש דגמים זולים יחסית (משהו מסדרת G7030 נגיד, אולי איזה לנובו N200).

kobi 23

New member
יאיר

אל תשכח לציין את הדל לטיטיוד 531 שמעולה לשימושים הנ"ל ויותר מכך. ושוב לכל המלעיזים למינם אין לי שום אינטרס כזה או אחר לחברה זו או אחרת. היום יצא לי לבדוק כזה עם XP ו1 ג'יגה זיכרון והמחשב עובד מעולה.רק שכחתי לנסות פוטושופ איתו אבל אני מניח שהוא היה מסתדר גם ,למרות שעם 2 ג'יגה יותר טוב. החיסרון היחיד שלו (במקרה של המחשב שבדקתי עם 14.1'') המסגרת העבה , אבל יש לה גם ייתרונות כמו למשל הגנה על המסך בכל מקרה המחיר שלו טיפלה חורג מהתקציב אבל הוא שווה כל שקל

למעלה