שאלה רק ל ב נ ו ת !!!

Avivit17

New member
שאלה רק ל ב נ ו ת !!!

בואו נאמר שקיבלתי מתנה חזיה אדומה מה זה מ ה מ מ ת ! ! ! מה לובשים??? אממ..אני יסביר את עצמי- נניח שאני רוצה ללבוש משהו כך שהכתפיה תציץ החוצה... על מה אתן ממליצות??? ומהר כי עוד מעט סילבסטר!!! תודה תודה תודה תודה ! ! !

Angel Of Tears

New member
אז ככה..

אם את נועזת אז חולצת רשת, שחורה... ואם לא אז חולצה עם צווארון סירה או משהו כזה.. אבל אני חושבתש את צריכה למצוא לך איזה אחד בסילבסטר להראות לו את כ-ל החזייה..
סתתתםםם... ANGEL

עוגייה

New member
אני אישית...

לא ממש אוהבת את הקטע שרואים את הכתפיות של החזייה, בבגופיות קשירה, קולר, סטרפלס וצווארון סירה, אבל אם אוהבת את זה אז תלכי ככה. וסה"כ אם את רוצה להראות את החזייה תמצאי מישהו מיוחד
כמו שאנג´ל אמרה...

14venus

New member
אני הייתי לובשת חולצה עם כתפייה אחת

כאילו אם את לובשת חולצה שחורה עם כתפייה אחת אז כתפייה אחת שחורה (הגופיה) וכתפייה אחת אדומה (החזיה) נשמע יפה?

nirush~

New member
אממ..

אני אישית לא סובלת שהולכים עם סטרפלס, או גופיה עם כתפיה אחת, או ..נגיד איקס מאחורה, ושמראים את החזיה.. זה יותר מידי בא להגיד- יש לי חזיה.. ואוו לי.. אבל זאת הדעה שלי לדעתי את יכולה ללכת עם נגיד גופיה פצצתית מבריקה, אבל פשוטה יחסית, בצבע.. שחור.. לבן.. אם תלכי עם לבן גם יראו את החזיה עצמה וזה יהיה יפה יש כל מיני גופיות יפות עם כתפיה דקה בדרך כלל בזארה, אבל אני לא יודעת אם יש להם גם בחורף.. בכל אופן.. עם זה את יכולה ללכת עם נגיד.. חצאית מיני יפה.. בצבע.. אדום (שיתאים לחזיה)" או מכנס עור אדום ומבריק.. מקווה שעזרתי!! ~טל~

אני אישית שונאת חזיות, זה חונק אותי

אולי זה נשמע מפגר, אני אוהבת לקנות חזיות יפות כאלה, עם תחרה השקעה בבד וכו´.. אבל יש לי בעיה ללכת עם חזיות כי זה חונק אותי... אני מרגישה שהראות שלי נמחצות ולא משנה מה אני יעשה עם ההיקף שלה התחושה היא די פסיכולוגית, יכול להיות שזה בגלל שיש לי אסטמה וזה מקשה לי על נפח הראות ונשימה סדירנה אבל בעיקרון... (וזו די פאדיחה) החבר´ה שלי יודעים שאני תמיד בלי חזיה והם התחילו לכנות אותי בשמות על זה.. אני גם מאמינה שבסוף יפול לי החזה, אבל זה ממש קשה לי, פרט למקרים מיוחדיים, אתן יודעות חולצות שקופות וצמודות שמחייבות חזייה.... לילי

למעלה