שאלה רק למבינים

שאלה רק למבינים

באודישנים של אמריקן איידול זה כמו בכוכב נולד פה? יש שלב ראשון שזה בלי מצלמה ורק השלבים המתקדמים הם עם מצלמה? או ששם הם מראים את כולם??

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לפי מה שהבנתי, כן.

השלב מול השופטים הוא הרביעי לערך, אני חושבת. נראה לי די הגיוני, אמריקן איידול לא מתקרב לקנה המידה של התחרות בארץ מבחינת ביקוש, ויש להם רק איזה יומיים בכל מקום.

בישראל השלב מול השופטים

זה השלב השלישי משום מה חשבתי שכולם שם נבחנים מול הצוות כי היו גרועים/בינונים/ מדהימים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gifגם בארץ יש גרועים אצל השופטים.

למה? רייטינג. רייטינג מניע את העולם. ואני יודעת שאתה גם פורום "כוכב נולד" לכן אני מקווה שאתה מבין שזו לא קונספירציה או תוכנית מרושעת של ההפקה. זה לא נאה, כן, אבל בכל מקום מעבירים גם חלק מהגרועים כדי שיהיה מה להראות.

היי בייב את גם מוכרת לי משם

גרועים אני יודע שמעבירים בשביל הצחוקים והריטינג זה ברור כשמש אבל היו גם בינונים.. נורמלים..לא רק "וואוו"

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה עצוב../images/Emo4.gif

אני עברתי רק שלב אחד, וראיתי אנשים שאני שמה אותם בכיס הקטן, סלחו לי, מגיעים לשופטים (שלב 3-4). בגלל זה אני לא ניגשת יותר

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif יש על זה הרבה רעש וצילצולים,

כוכב נולד זו תוכנית שלא צריך לקחת ברצינות. יש להם עכשיו גרעין של זמרים ממש טובים מהמיונים המוקדמים שעשו, אז הם יכולים להרשות לעצמם להעביר אנשים בשביל הרייטינג. כמו שאמרתי, לא נכון, לא צודק, אבל ככה זה.

למעלה