שאלה רצינית!!!

dogli3

New member
קשה עכשיו, קל אחר כך..

ברור שיהיה קשה, מה חשבת? שאתה בא לקייטנה? נותנים לך הכנה לצבא שאתה רק תודה לטכני עליה אחר כך! תפסיקו כבר לחשוב שלילי ותתחילו לחשוב על היתרונות של זה.

אה הא. טוב.

אתה מוזמן לקפוץ לחיפה ולראות בדיוק מי אני. אתה חושב שאתה יודע מי אני. אתה לא יודע כמה שאתה טועה. - - - - - - - - אני בשלב זה סיימתי את הויכוח. כי ההרגשה הכללית היא כאילו אני מתווכח עם קבוצת ילדים בגן. אשכרה גן ילדים מה שקורה פה.

...

ברכבת מאשדוד לת"א הכל אחלה. חבל שצריך להחליף לרכבת לצפון. נסה לעלות פעם אל אחת הרכבות לחיפה ונהריה בת"א, במיוחד על אלו שמגיעות מכיוון ב"ש.

pure_as_fire

New member
כמה שנים את כבר בטכני?

אה וואלה עדיין 0 תפסיקי כבר לשחק אותה מתמצאת את לא תדעי מה הולך בטכני עד שתהיי בטכני כולנו היינו פעם כמוך מה שאומר שעוד כמה שנים תהיי כמונו

Jeny21

New member
שאלה רצינית!!!

האם מישהו אי פעם הצטער על כך שהוא שוחר?

pure_as_fire

New member
גם אתה תיהיה כמונו עוד כמה שנים

וואי אם תראה הודעות ראשונות שלי כאן הייתי בול כמוך

אה הא. בסדר. מה שתגיד.

(ד"א כבר קראתי את ההודעות הראשונות שלך שקבורות בארכיוני הפורום).

shimonev

New member
הכחשה זה חלק מלהיות שוחר בטכני

ואתה עכשיו בשלב הזה אז אתה תעשה טובה ושתוק כי אתה עדיין טירון שלא יודע כלום מן החיים שלו תשאל כל י"בניק בטכני והוא יגיד לך אותו דבר

pure_as_fire

New member
שאני ישתוק?

תגיד על מה אתה מבלבל במוח? אתה באמת חושב שיש לך מושג מה באמת הולך בטכני? צא כבר מהסרט וואי תברר קצת דברים עם אנשים בשנים מעלייך מה אתה סגור בקובייה הוורודה שלך שהכול יהיה בסדר עדיף עכשיו שתדע כמה נדפקת ותתכונן לזה נפשית מאשר שזה יום אחד יתפוצץ לך בפנים אפשר לחשוב שאמרתי לך שאתה הולך למות בטכני סך הכול יקרעו לך תתחת בנקיון ולימודים ויעדיפו לדפוק אותך בבגרות רק בשביל שתנקה משהו זה הכול, זה מהות הטכני, זה במקום לא להיות לך על הראש ולתת לך ללמוד בשקט בעצמך וךהצליח בלי להקיא תנשמה בדרך.

צ'מע בחור

לא יודע מי אתה שתחליט לי ולאחרים מה הכי טוב. בסדר, רע לך שם. ואני אגיד לך ת' אמת? לא 'כפת לי. בעיה שלך. הלכת למקום שלא מתאים לך. שבור ת' ראש. ברצינות, מה חשבת? שיטיילו בבית הספר עובדות זרות וינקו? שהמפקדים שלך ישרתו אותך? פה זה צבא. אל תשכח את זה. כבר קרעו לי שנה שלמה את התחת בניקיונות ולימודים ואני יודע מה זה טוב מאוד. גם ברגע שיום הלימודים נגמר אצלך אצלי הוא לא. מספיק פעמים ניקיתי אחרי שעות הלימודים, גם כשהייתי שבוז לאללה לפני השינה. ובוא אני אגיד לך עוד משהו- אתה הבנאדם האחרון שיכול לספר לי מה זה הטכני. אני יכול להבטיח לך שמה שקורה בחיפה שונה בהרבה ממה שקורה בהולץ ובאר שבע. אל תדבר על דברים שאין לך מושג עליהם (מה ששמעת לא מעניין אותי. אני לפחות יודע מה קורה שם מניסיון אישי). נמאס לי לשמוע אותכם מתבכיינים. נמאס לי לשמוע שאתם קובעים עובדות לא מוצקות. נמאס לי שאתם חושבים שאתם יודעים מה קורה בחיפה. תאמין לי, לא רע לי. אני כבר רוצה לחזור ולפגוש את החבר'ה שלא ראיתי חופש שלם. אני מסתכל על עצמי אחרי שנה שם וקולט כמה שהשתנתי. המקום הזה חישל אותי. פגשתי אנשים שלא הייתי פוגש בשום מקום אחר. ובאמת חבל שאתה וכל האקסטרנים החדשים שיבואו שנה הבאה לחיפה לא יעברו את זה. הפנימיה מבחינתי זה ההבדל הגדול. ואני גם מכבד את אלו שעזבו. כמה מהחברים הכי טובים שלי השנה עזבו. מה לעשות, לא לכל אחד זה מתאים. אבל כל אחד (ואחת) צריך להחליט לבד, בלי אלף כמוך שיזיינו לו בשכל כמה קשה להם ועל סמך זה קובעים שכל המקום חרא. שמעת על אחד שהיה לו רגל קצרה אחת מהשניה והוא התלונן כל הזמן שהרצפה עקומה? חלאס עם זה.

shimonev

New member
אתה רק עברתה את כיתה ט'

חכה חכה מה יהיה לך בזמן הבגרויות והמבחנים אתה חושב שאנחנו סתם מתלוננים באו נראה אותך מתעורר כל יום ב5:30 ומחכה בקור ובגשם ובערפל(בעיקר בחורף) לאוטובוס לב"ש ונאלץ לעמוד כל הדרך לב"ש ואחרי שאתה מגיע לטכני ב8:00 אז מתחיל לך יום שלם של חרא שיעורים ארוכים בלי הפסקה מדריכים שיושבים לך על הצוואר ומוצצים לך את הדם ואני לא כותב עוד על השקם של נפתח לפעמיים אז אתה חייב לרעוב למוות כל היום עד 17:00 ואחרי יום הלימודים המפרך שעברתי עוד אני חייב לנקות אחרי כולם את החרא שלהם ואז מתחיל המסע בחזרה הביתה קודם כל לחכות לאוטובוס שיבוא לקחת אותך לתחנה-מרכזית או לקו-2 שמגיע פעם בחצי שעה עכשיו תראה אני עוד גר בקרית-גת וזה לא כל כך נורא כי יש לי אוטובוס כמעט כל רבע שעה וזאת נסיעה של רק 40 דקות אבל בטכני הרב הם מן נתיבות שדרות מצפה-רמון ערד ויש גם מאשדוד שיש להם אוטובוס רק פעם בשעה ואז הם נתקעים בערב בקור ברעב למשך זמן רב בתחנה המרכזית ואז אתה מגיע הביתה בסביבות בין 6 ל 8 בערב ופה זה לא נגמר אז אתה מגיע הביתה אוכל משהו פושט את המדים ואז מתחילה משמרת שנייה של לימודים צריך להכין עבודות ש"ב להתכון למילין מבחנים שיש לך יום אחר יום (וכל פעם שניסנו להזיז איזה מחבן קיבלו לא בפרצוף) ואז אתה הולך לישון בסביבות השעה 10 וחצי רק כדי לקום ליום חדש ולאכול את אותו חרא כל יום וגם שחכתי אנחנו גם נלמד השנה ביום שישי וזה כבר סיפור אחר לגמרי אז שתוק ותודה שאתה יושן וחי 5 מטר מן הכיתה שלך וחוסך לעצמך את כל החרא שאקסטרנים אוכלים כל יום

אתה שוכח למי אתה מספר את זה.

אני גר באשדוד. אני יודע טוב מאוד מה זה לקום בחמש בבוקר ולחכות לאוטובוס בקור ובגשם, לעשות ריצות מאוטובוסים לרכבות, לעמוד 3 שעות (זה לא בצחוק, זה זמן הנסיעה של רכבת מאשדוד לחיפה) ברכבות המפוצצות של יום ראשון שגם לעמוד מקום אין. אני יודע מה זה לא לישון. אני יודע מה זה לקום בחמש בבוקר בשביל לעבוד במטבח. אני יכול להמשיך לתת דוגמאות עד מחר אבל אין לי כוח לכתוב. אני עברתי לא פחות ממך. יותר.

shimonev

New member
יותר../images/Emo35.gif

אין לך מושג על מה שאני מדבר. אתה עושה את זה פעמייפ בשבוע פעם אחד לטכני ופעם אחד הביתה ותחשבו מה זה לעשות את 12 פעמיים בשבוע וזה לא כולל הנסיעות בתוך ב"ש אז תשב בשקט ותספור את הימים עד לחודש אוקטובר נובמבר ואז תגלה פתאום איך היחס של הטכני אליך ישתנה באופן דרמטי ואז אני חשב על הכחסא הנוח שלי בבית מול המחשב ויצחק עליך בקול גדול בזמן שאתה תבכה בהודעות שלך בפורום הזה בזמן שתהייה בכיתה י"ש אני יהיה כבר בצבא ויואכל את החרא שלי ואתה את החרא שלך

pure_as_fire

New member
בחרת במקום שלא מתאים לך?

רע לך? תגיד לי על מה אתה מדבר? לחץ לימודים ולחץ נקיון? סיימת כיתה ט איזה לחץ לימודים? אתה לא קולט כלום ממה שרושמים ולך וממה שאתה אומר זה מדהים אין לך אפילו מושג בגרוש ממה שהולך בטכני פשוט תכניס את זה למוח כי עד שלא תיהיה כיתה י"א לא תבין את זה על בשרך, אתה חושב שיש עלייך לחץ? גם אני כשעליתי לכיתה י הייתי בטוח שהטכני בית ספר נהדר כשאתה תתחיל לראות שהטכני והצבא עומד בדרך שלך לללמוד כמו בן אדם, כשהטכני דופק לך בגרויות, ורק בקושי אתה מצליח לצאת ממה שדפקו לך ולהצליח בבגרות רק אז תוכל לדבר בכלל!!! עד אז פשוט תסתום את הפה שלך כי אתה כלום חוץ מילדון שעולה לכיתה י וחושב שבאמת הוא חווה עדיין את הטכני!!! אין לך אפילו טיפונת של לחץ עדיין ואין לך מושג מה מצפה לך ובגלל זה אתה כרגע מרשה לעצמך לדבר כול כך הרבה שטויות. תאמין לי שכשמה שהטכני שם לי רגליים עדיין יצאתי מקום 2 בכיתה עם ציוני בגרות גבוהים ממה שעשיתי עד עכשיו, תלמיד מצטיין ואין לי בעיות משמעת, אני לא מאלה שמקבלים בהכול 55 ומתלוננים שהטכני דפק אותם, אני מאלה שאפילו שהטכני ניסה לדפוק אותם עדיין הצליחו, פשוט לא שווה להקריב את הנעורים שלך לגמרי בישביל הדבר הזה, גם בבית ספר רגיל אפשר לתת אותה הצלחה ללא כאבי ראש מיותרים שהטכני הזה נותן. אין לך מושג מה זה טכני, מה זה צבא ומה זה לחץ לימודים, בקרוב יהיה לך.

לא אחד ולא שניים. הרבה יותר.

דפדף בארכיון בפורום ע"מ למצוא כל מיני מיואשים למינהם. כל שנה שוחרים רבים עוזבים את בית הספר. יש עוד די הרבה שוחרים שעדיין לומדים בטכני אבל מצטערים על זה.

למעלה