בחרת במקום שלא מתאים לך?
רע לך? תגיד לי על מה אתה מדבר? לחץ לימודים ולחץ נקיון? סיימת כיתה ט איזה לחץ לימודים? אתה לא קולט כלום ממה שרושמים ולך וממה שאתה אומר זה מדהים אין לך אפילו מושג בגרוש ממה שהולך בטכני פשוט תכניס את זה למוח כי עד שלא תיהיה כיתה י"א לא תבין את זה על בשרך, אתה חושב שיש עלייך לחץ? גם אני כשעליתי לכיתה י הייתי בטוח שהטכני בית ספר נהדר כשאתה תתחיל לראות שהטכני והצבא עומד בדרך שלך לללמוד כמו בן אדם, כשהטכני דופק לך בגרויות, ורק בקושי אתה מצליח לצאת ממה שדפקו לך ולהצליח בבגרות רק אז תוכל לדבר בכלל!!! עד אז פשוט תסתום את הפה שלך כי אתה כלום חוץ מילדון שעולה לכיתה י וחושב שבאמת הוא חווה עדיין את הטכני!!! אין לך אפילו טיפונת של לחץ עדיין ואין לך מושג מה מצפה לך ובגלל זה אתה כרגע מרשה לעצמך לדבר כול כך הרבה שטויות. תאמין לי שכשמה שהטכני שם לי רגליים עדיין יצאתי מקום 2 בכיתה עם ציוני בגרות גבוהים ממה שעשיתי עד עכשיו, תלמיד מצטיין ואין לי בעיות משמעת, אני לא מאלה שמקבלים בהכול 55 ומתלוננים שהטכני דפק אותם, אני מאלה שאפילו שהטכני ניסה לדפוק אותם עדיין הצליחו, פשוט לא שווה להקריב את הנעורים שלך לגמרי בישביל הדבר הזה, גם בבית ספר רגיל אפשר לתת אותה הצלחה ללא כאבי ראש מיותרים שהטכני הזה נותן. אין לך מושג מה זה טכני, מה זה צבא ומה זה לחץ לימודים, בקרוב יהיה לך.