שאלה רצינית....

Wiccan Scorned

New member
שאלה רצינית....

מה אתם אוהבים בסדרה הזאת?! כאילו לדעתי היא ממש דפוקה... תסריט לא רע... אבל משחק גרוע שהורס אותו...וזהו... אז מה אתם אוהבים בסידרה המפגרת הזו? ושוב ברצינות אני רוצה לדעת...

netaK

New member
למה שנענה לך?

הסדרה גרועה ודפוקה... אם את רוצה תשובה כנה לא כדאי לקצץ בקללות על הסדרה האהובה עלינו?

Wiccan Scorned

New member
אמממ... אני רוצה לדעת מה מצאתם בה..

לדעתי היא לא סידרה טובה... אז זה לא אומר שאסור לקבל דעות של אחרים... ואם אני שואל אז אין סיבה לא לענות, רק בגלל שלדעתי היא דפוקה.. ובכלל אולי אם תגידו למה, זה ישכנע אותי להביע יותר עניין, להקדיש זמן ולראות ואולי אפילו לאהוב... טינק אבאוט איט...

netaK

New member
בסדר אבל...

אם אני רוצה לנסות לאהוב את המוזיקה של בריטני סיפרס אני לא אבוא לפורום ואשאל "מה אתם מוצאים בדפוקה הזאת הזונה הזאת שרה שירים טיפשיים"... זה רק עניין של נוסח

GaleHarold

New member
תראי........

אנחנו לא פה כדיי לשכנע אותך לצפות בסדרה. ובטח שלא כדיי להצדיק את עצמנו שאנחנו צופות בה. רוצה לדעת מה אנחנו מוצאות בה? תצפי אותה. לא מצאת בה מה שאנחנו מוצאות בה? אל תצפי בה יותר. יום נעים.

Wiccan Scorned

New member
א. אני בן... ב.אתם לא מבינים?

כאילו הייתי מנסה להסביר אבל אני רואה אין טעם... שיהיה תהנו לכם עם הסידרה הזו ושיהיה...

danared

New member
תראה..

הבנו שלא מצאת שום עניין בתוכנית להבדיל מאיתנו... הסידרה רחוקה מלהיות דפוקה- ולא קוראים לזה "דפוקה" ו"מה אתם מוצאים בה"- קוראים לזה להיות עיור כי אם עד עכשיו לא הבנת מה אנחנו מוצאים בה זה גם לא יקרה בעתיד..(וגם אם היא תשמע אותך מדבר עליה ככה היא לא ממש תחבב אותך
אז אל תתאמץ) תאמין לי שאתה לא תחסר לסידרה יש מליונים אנשים אחרים שמתים עליה- כמוני

ofrikit

New member
לא בדיוק נכון

בפעמים הראשונות שראיתי את הסידרה די ניגעלתי וחשבתי שהכל זה רק רק רק הומואים מזדיינים ולא יותר מיזה וזה אחרי שראיתי 3 פרקים ככה שלא הכי אהבתי עד שראיתי יום אחד פרק שהוא לא היה רק זיונים (סלחו לי כה) ומאז אני ממש אוהבת את הסידרה פשוט סידרה מדהימה עם כמה שחקנים מדהימים מכל בחינה
התסריט טוב העלילה או איך שזה לא ניקרא טובה,פשוט אוהבת וזה די טיפשי לבוא ולישאול בנאדם מה הוא מוצא בסידרה מסויימת פשוט ככה זה הטעם שלי זה מה שאני אוהבת וזהו אני צריכה להסביר שומדבר תחשוב על סידרה שאתה ממש ממש ממש אוהב ואם ישאלו אותך אתה פשוט תגיד מה שאני אמרתי,התסריט העלילה השחקנים התוכן וכו וכו... לא יותר מידי קשה להבין.

dfjghJdfgh

New member
חחחחח

אז אתה בעצם מודה שאפילו לא הקדשת זמן לראות אותה אז ה"דעה" שלך לגביה נובעת מ... כלום?! למה לשלול ולבוא בגישה כזאת כשאתה אפילו לא ניסית לראות במה מדובר?

Wiccan Scorned

New member
ראיתי עונה וחצי.. ותודה לאופריקיט..

על תשובה... אפרישייט איט... דרך אגב כמה ממכם בקיהלת הגייז? כאילו אני כן ולא ממש התחברתי לסידרה... ודווקא שמעתי שיש המון סטרייטיות (וגם הרבה סטרייטים) שרואים.. אז מי מכם!?

ofrikit

New member
אני מאוהבות בריאן..

ככה שאתה כבר מבין
וסלח לי על התיקון הקטן קוראים לא עופרי לא אופרי... :)

למעלה