שאלה רצינית

שאלה רצינית

עד לפני כחצי שנה עבדתי במקום מסויים במשך מספר חודשים. לא הסתדרתי עם המנהלת (בלשון המעטה) רבנו והתפטרתי. מאז- אני מרגישה שכל תחום הקריירה תקוע אצלי- אני לא מצליחה למצוא שום עבודה והכל "מתפספס" לי תמיד ברגע האחרון. אני יודעת שהמצב במשק לא פשוט, אבל יש לי תחושה שזה יותר מזה. אני בת 28, אחרי תואר ראשון- עם נסיון ו... כלום. אני עצמי לא מבינה שום דבר בכישופים או בעין הרע, אבל אני יודעת שהמנהלת של המשרד התעניינה בתחום (לא יודעת באיזו רמה), ואני גם יודעת שהיא שונאת אותי, ואני לא יכולה שלא לקשר את חוסר היכולת שלי למצוא עבודה אליה. המצב מאוד מאוד קשה לי ומשפיע מאוד על הבטחון העצמי שלי. אף פעם לא הייתה לי תקופה כזאת. האם יכול להיות שהוטל עלי איזשהו כישוף או עין רעה? ואם כן- מה עושים כדי להיפטר מזה ??? תודה רבה מראש על העזרה !

P o M i K i

New member
תשובה רצינית

אנשים שמתעסקים בכישוף(אולי כמו הבוסית שלך) לא סתם מחפשים אנשים שהם שונאים ומטילים עליהם כשפים. את ממש לא היחידה בארץ אם תואר ראשון שלא מצליחה למצוא עבודה... גם לפי מה שאמרת הבטחון העצמי שלך בקנטים. לפי דעתי הבוסית שלך לא הטילה אליך כישוף והבעיה היא בראש שלך:)

תודה על העידוד ../images/Emo122.gif אבל בכל זאת..

אמרתי מההתחלה שאני לא מבינה שום דבר בכישופים, אבל אולי זה לא כישוף אלא עין הרע? אני לא חושבת שהבעיה בראש שלי, אני *באמת* מרגישה שיש פה משהו יותר מזה, אני יודעת שאני לא היחידה עם תואר שלא מוצאת עבודה... זה לא זה. המצב פשוט נמשך כבר המון זמן וכל העבודות שרציתי... אכישהו התפספסו לי ואני מרגישה שהגורם לזה הוא הרבה מעבר לשליטתי... איך אני יכולה לבדוק אם יש עלי עין רעה ? אני יודעת שיש הרבה שרלטנים בתחום הזה... אז איך לדעת למי ללכת ? * והביטחון העצמי שלי התחיל לרדת כתוצאה מהמצב, ולא להיפך... שוב תודה!

למעלה