שאלה רצינית. ואל תענו בציניות בבקשה. 4 SKINS הם נאצים? נ.ב - משום מה ההודעה הקודמת שלי לא עלתה.
A avi400 New member 27/7/02 #1 שאלה רצינית. ואל תענו בציניות בבקשה. 4 SKINS הם נאצים? נ.ב - משום מה ההודעה הקודמת שלי לא עלתה.
D devotchka New member 27/7/02 #4 אתה בטוח? לפי מה שהבנתי הם שונאים שחורים וכל מיני דברים כאלה...גם יש מן אזהרה מפני תכנים אנטישמיים על הקלטת שלהם. אז..אתה בטוח?
אתה בטוח? לפי מה שהבנתי הם שונאים שחורים וכל מיני דברים כאלה...גם יש מן אזהרה מפני תכנים אנטישמיים על הקלטת שלהם. אז..אתה בטוח?
O offspringer New member 27/7/02 #8 טיפש\ה שאם 69, ענה למישהו אחר, אני לא הבנתי למה הוא אומר "לא", אז שאלתי אותו.
S Sham 69 New member 28/7/02 #9 מה לא מובן אמרתי שאני לא בטוח אם הם אנטישמים או לא. פשוט זאת לא סתם להקת פאנק אוי שכמעט אף אחד לא מכיר.. מדברים עליהם המון, ומתייחסים אליהם הרבה בכל מיני אתרים, ואף פעם לא שמעתי או קראתי על זה שהם אנטישמים. אבל יכול להיות שהם כן.
מה לא מובן אמרתי שאני לא בטוח אם הם אנטישמים או לא. פשוט זאת לא סתם להקת פאנק אוי שכמעט אף אחד לא מכיר.. מדברים עליהם המון, ומתייחסים אליהם הרבה בכל מיני אתרים, ואף פעם לא שמעתי או קראתי על זה שהם אנטישמים. אבל יכול להיות שהם כן.
O offspringer New member 28/7/02 #10 טוב בסדר אבל לא כתבתי לך... בעצם אוי כן... טוב, אני לא זוכר, לא משנה
D Dead Swedish Girl New member 29/7/02 #11 הם לא אנטישמים והם אפילו נגד גזענות. סתם כל מיני סקינים נאצים התעלקו על ההופעות שלהם
D Dead Swedish Girl New member 29/7/02 #18 לא, אני לא "חדשה" פה אני פה מאז שהפורום הזה הוקם, סתם אני לא כותב כמעט...
D devotchka New member 29/7/02 #19 אבל.. יש מן אזהרה כזאת על הקלטת שלהם שהיא מכילה תכנים אנטישמיים או משהו כזה.. לא נראה לי שסתם כתבו את זה...הם גם נורא לאומנים וזה הולך טוב יחד עם גזענות...
אבל.. יש מן אזהרה כזאת על הקלטת שלהם שהיא מכילה תכנים אנטישמיים או משהו כזה.. לא נראה לי שסתם כתבו את זה...הם גם נורא לאומנים וזה הולך טוב יחד עם גזענות...