שאלה רצינית

קרניjack

New member
A BELIEVER

העניין הוא שיש הבדל עצום לדעתי בין ערפדים/אנשי זאב/מכשפות לדעתי לעומת חדי קרן, לפרקונים וגם פיות (למרות שפיות זה מסוייג). ההבדל הוא שהיצור הוא קשור לבני אדם באופן שהוא לא רק על פי דמותם אלא על פי תכונותיהם- כמו ערפדים/מכשפות/אנשי זאב אז הוא הרבה יותר מוחשי, הרבה יותר ממשי- הרבה יותר קרוב אליינו- והחשיבה שהוא יהיה קיים בעולם שלנו היא הרבה קלה יותר. לעומת זאת פיות (שגם נראות בצלם אדם אך לדעתי הן שונות אבל זה ניתן לויכוח) וכל השאר "יותר מדיי קסומים" ככה שאולי קיום שלהם במימד אחר יההי יותר הגיוני.

ketrina

New member
נכון,יש באמת הבדל ביניהם

חדי קרן,פיות וכאלה הם אגדתיים למדי... מכשפות אני מאמינה שיש היום.פה בעולמינו הקט(מה ההבדל בין מכשף לקוסם?אני מאמינה בשניהם בכל מקרה ) לדעתי לערפדים ולפיות לא חייב להיות אותו עולם במימד אחר.לא כל היצורים התבוניים שאינם בנ"א חייבים לגור ביחד. ז.א.יול להיות שיש עולם של ערפדים עם בני אדם(ערפדים לא יכולים להתקיים לבד).יכול להיות שעולם כזה היה קיים בעולם שלנו ונפרד ממנו או נכחד,ויכול להיות שעולם הערפדים מתמזג היכנשהו עם העולם שלנו... איפה זו סתם שאלה של מקום.מקום יכול להשתנות.זה עניין של אמונה..

Berethor

New member
זה לא משנה

הם מסתירים את זה אבל אני יודע שהם קיימים, ואני מתבסס על סימני הניבים שיש לי על הצוואר משלשום..

larisa125

New member
אני לא מאמינה

אולי יש אנשים שחושבים שהם "ערפדים" ושותים דם, אבל כאלו שחיים לנצח או נשרפים מהשמש לא קיימים

ketrina

New member
את יודעת,יש איזו שורה

בשיר 'דם על הים' של אלגיר שאומרת "והשמש מתחילה לשרוף".הסולן של הלהקה אמר על זה :(צטוט): "יש מחלת נפש שנקראת פוטופוביה,אנשים שלא יכולים לצאת החוצה כשיש שמש וכאלה שאור באופן כללי עושה להם רע.פגשתי איזה מישהו שהיה לו את זה,שפשוט לא היה ער במשך שנים" קראתי את צמד המילים 'נשרפים מהשמש' וזה ישר קפץ לי לראש.

larisa125

New member
../images/Emo13.gif

עם דגש על "מחלה נפשית" , הם לא ערפדים אלא פשוט רגישים לשמש, או שגרמו לעצמם לחשוב ככה.

Claire333

New member
באמת שקיימת מחלה כזאת

אנשים שאלרגיים לאור שמש...קצת לא טיבעי, אבל קיים.

ketrina

New member
בגרסת 'חצויה' יש להם צאצאים ,לא?

אע"פ ששם הערפדים הולכים בלי תירוץ בשמש,אבל אולי זאת השמש הישראלית פשוט..

Berethor

New member
מה הקשר שמש ישראלית?

שמש ישראלית הורגת בני אדם, על אחת כמה וכמה ערפדים..

למעלה