שאלה רצינית..

Leeat1

New member
שאלה רצינית..

אם הייתן דלוקות על מישהי, מישהי שיוצא לכן לפגוש מדי פעם והצעתם לה לצאת איתכן והיא סרבה באלגנטיות והציעה במקום זה הצעת ידידות. האם הייתן מסכימות להצעה או מסרבות לה? אשמח לתשובות מפורטות. תודה :)

בעייתי נורא

כי מצד אחד את מוכנה לקבל הכל גם ידידות מצד שני לאהוב אותה חד צדדי ולראות אותה עם אחר/ת זה כואב נורא!

Leeat1

New member
אז אני שואלת. היית מסכימה או לא?

תודה על התגובה.:)

Leeat1

New member
בואי נאמר שזו שאלת סקר אישית

זה לא משנה מה שאני חושבת או מרגישה. אני רוצה לדעת מכן הנשים, אם הייתן בסיטואציה הזאת מה הייתן מחליטות. מבטיחה לגלות את החלטתי בסוף. :)

פאמקי

New member
תלוי...

אם היא הייתה מסקרנת אותי, הייתי נותנת הזדמנות לחברות. מאמינה שאם היה נכון לנו, בהמשך היה מתפתח משהו. סבלנות חשובה...ואולי בזמן הזה הייתי מגיעה למסקנה שהיא לא מתאימה לי? קשרים חשובים. אך עדיין, כל מקרה לגופו. כל מה שכתבתי מתייחס ל"הידלקות" על מישהי. מניחה שאם הייתי מתאהבת בה, והתאהבות זו הייתה נשארת חד צדדית, הייתי מנתקת את הקשר. בהצלחה

סווטי3

New member
בעיה לא קלה ....מנסיון

אם החברות גורמת לי להיות תקועה עם המחשבה עליה אז החברות לא שווה..... אני לא נוהגת להישאר בקשר של חברות שליבי רוצה את האהבה הגדולה. בהצלחה בהחלטה שלך

Leeat1

New member
תודה רבה על התגובות../images/Emo24.gif

אני סרבתי באלגנטיות כי לא "קניתי את זה". יצאתי מנק' הנחה שהיא מנסה להיות מנומסת ולא לפגוע בי יותר מדי, ושלא עומד הרבה מאחורי ההצעה הזו. מקווה שעשיתי את הדבר הנכון. למרות שיש בי סוג של חרטה שאולי כן הייתי צריכה להסכים ושהיא נתנה לי מין זריקת עידוד והתעלמתי ממנה.
אני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה ומה שלא צריך, לא קורה. ממשיכה הלאה בתקווה למצוא אהבה. הרבה אהבה :)

אוססונה

New member
אני כן הייתי מסכימה לידידות!

בוקר טוב! קורה לא פעם שאנחנו "נדלקות" פה ושם, ויוצא מזה לא כלום. כאשר הדבר תלוי בשני "צדדים", תמיד קיימת אופציה שאנחנו "המודלקות", נסורב. אפשר לפתח את "הידידות", ולהסתפק בה. כמובן בתנאי שלא תהיי "מקובעת" באש הבוערת בך אליה (הרי את דלוקה) ותמשיכי הלאה. אמנם, ידרוש כוחות ממך, אך לרוב יכול להיות שווה, וגם מחשל. אם השאלה - אם הכל או לא כלום, אני מעדיפה את האמצע.

פאפי11

New member
אני חושבת שעשית טוב...

אל תתחרטי ותעמדי מאחורי כל החלטה שעשית כי את יודעת מה הכי טוב בשבילך ולא משנה מה אחרות היו עושות אחרת. ואם תשאלי אותי אז גם אני הייתי עושה את אותו הדבר כמוך. מה שהיא אמרה "ידידות" זה סירוב אלגנטי גם לפי דעתי, אז אל תצטערי על מה שהחלטת... בהצלחה והלוואי ותכירי מישהי שתאהב אותך לא משנה מה ...

yuvalbaruch

New member
במקום להמליץ :)

פשוט אשתף במקרה שקרה לי :) לפני 3 וחצי שנים חווינו, אני וחברה טובה שלי פרידות אייומות, שבסופן 2 האקסיות שלנו, ששברו לנו את הלב, מצאו את עצמן אחת בזרועות השניה... כמובן שעלו מחשבות שאולי כדאי לנו להיות ביחד (לי ולחברתי הטובה), ולבסוף, מתוך ביישנות וגם מתוך איזושהי הבנה... החלטנו להישאר חברות טובות, גם אם זה יכאב, אחרי חצי שנה, של חברות מאוד טובה ואמיתית, ועם האשמות של כל העולם סביבנו על זוגיות בהחבא, התאהבנו עד מעל הראש אחת בשנייה, היום אנחנו נשואות ולקראת הריון ראשון, אז, בלי עין הרע :) אין לדעת מה החיים יזמנו לך, אל תשללי שום אופציה... מקוות שצבענו לך קצת את הבוקר... אנחנו... אה.. ולגבי האקסיות שלנו... אחת חזרה בתשובה והתחתנה בשידוך, השנייה נסעה לחפש עצמה בהודו...

Leeat1

New member
יפה לכן!! ובהצלחה עם ההריון.

המקרה שלכן הוא בהחלט נפלא, ההבדל הוא שאתן כבר הייתן חברות טובות. אני וההיא לא ממש אז המרחק הוא גדול. משתתפת בשמחתכן :)

למעלה