שאלה רצינית

שאלה רצינית

איך בוחרים ויברטור ?? נואשתי מחיי המין עם הבעל, וחיפשתי ברשת, יש עשרות סוגי ויברטורים ואין לי מושג איך יודעים מה טוב/מתאים יותר? אפשר עזרה בבקשה?

gameboy10

New member
צעצועי מין

שלום לך קודם כל נעים מאוד שמי אייב ויש לי הרבה נסיון עם צעצועים לכ המינים. ראשית את צריכה לדעת מה את אוהבת ולחפש הכיון. שנית, אין חכם כבעל נסיון. אם תסמני לי מה את אוהבת אייעץ לך בשמחה ומאוד כדאי שבעלך יהייה בעניין... אייב

B o n e r

New member
אני חושב ...../images/Emo203.gif

שרק את תוכלי לדעת מה הכי טוב\מתאים לך, לא שאני כזה מבין גדול, פשוט יש לי הרגשה שזה כמו כל אביזר אחר, שלאחת יכול להיות מדהים, ולשנייה - לא מזיז את קצה הדגדגן. נראה לי שעדיף לגשת לחנות סקס ולקבל שם הסבר מפורט תוך הבנה של מה את הכי צריכה. סתם דיעה אישית...

אתה לא מבין עד כמה

אני מוכנה לכל יום ואפילו יותר מפעם אחת הוא מוכן לפעמיים בחודש, סיוט ולכן - בקשר לויברטור, הוא ממש לא בעניין אבל איך יודעים מה טוב עדיין לא הבנתי? וללכת לחנות להסבר...לא ממש מסתדר לי מחיפוש ראיתי שיש כזה עפ פנינים - ממה שהוא שונה מהאחרים? ומאיזה חומר עדיף?

B o n e r

New member
תראי .. ../images/Emo203.gif

אני עדיין חושב שסוג כזה של גברים הם לוזרים שלא מבינים מה הם מפספסים <דיעה אישית בלבד>. מה טוב ומה לא טוב - נראה לי שרק את תדעי. פנינים, חרוזים, לולאות, קרסים ושאר תוספות - תלוי בטעמך האישי, בקשר לחומר - נראה לי שאמיתי, מבשר אדם, הכי כייפי !

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה שהצטרפת אלינו, עוד יותר משמחה לקרוא שאת דואגת לעצמך. מעבר לזה שלדעתי נכון לשוחח עם בן זוגך ולפתור את הבעיה, יש מקום לתוספות עונג בשבילך ויש הרבה
כמו שכתבו לך קודם, חשוב שתגלי מה ואיך את אוהבת לענג את עצמך, משם קל יותר למצוא את האביזר שמתאים לך, המרקם, הגודל, העובי, ויברטור לחדירה, רוקט- חיצוני. הנה כמה דוגמאות מצולמות שאני יודעת שהטיבו להרבה.

Cגלית

New member
אלו הפנינים שדיברת עליהם.

אני פחות אוהבת אותם, אבל יש הרבה שיתווכחו איתי

../images/Emo13.gif תודה

אם כי לא ממש הבנתי מה הרעיון של הפנינים ומה ההבדל... כנראה שצריך להמר..אולי לבחור לפי העיצוב
תודה בכל אופן.

ממש לא להמר, את צריכה לזכות על בטוח

תשקיעי בויברטור, הוא שווה כל שקל. האחד שאני מעדיפה: סיליקון, חרוזי מתכת, גירוי נפרד לדגדגן (לא לוותר על זה). לגבי המחירים יש יקרים יותר ויש פחות. מצרפת לינק. אההה והכי חשוב, בטריות נטענות

חופ שיה

New member
מטרת הפנינים האלו

זה לגרום לך הנאה- כאשר את מחדירה את הויברטור לנרתיק, החלק של הפנינים יבוא במגע עם הפתח של הנרתיק ועוד כמה סנטימטרים פנימה שזהו בעצם מקום מאוד ארוגני מלא בעיצבובים שהחיכוך איתם אמור לגרום לך הנאה עילאית. לכל דבר בויברטור יש סיבה מדוע שמו אותו - האמיני במעצבי הויברטורים הם יודעים/ות מה הם/ן עושים/ות. את אמנם מתנגדת ללכת לחנות לקבל הסבר לכל צעצוע, אבל אם את רוצה ללמוד דבר אחד או שניים על צעצועים כדי להחליט מה מתאים לך , אז מי שהכי יודע לענות לך על כל שאלה ושאלה זה המוכר שיודע להסביר לך מהו תפקידו של כל צעצוע ומה מטרתו (בשאיפה).

מנסיון

אישתי ואני ניסינו כמה וכמה הכי חשוב .. תקני אחד שלא יפחיד אותך, שלא תחשבי פעמיים מלהשתמש בו. לפני שאת קונה תחשבי אם את אוהבת את הגירוי בדגדגן או בחדיה ישנם סוגים שונים לגירוי שונה. וכן כמובן שבטריות זה דבר חשוב

לכי

לסיסטרס- החנות הכי מקסימה שיש! לא סליזית ויש שם רק מוכרות כך שלא תהיי מובכת משאלות של איזה גבר זר... החנות הזו שווה נסיעה אפילו אם את לא גרה במרכז.

Master Stav

New member
הולכים לחנות כמו סיסיטרס ....

או הפיפנוקיה ...( דיזינגוף 79 ת"א ) .או סקסישופ (דיזינגוף 150 ת"א) ומדברים עם המוכרת ......בשני הראשונות ועם המוכר בשלישית רואים דברים שואלים שאלות .....ומקבלים תשובות מניסיום העבר רצוי להחיל עם רוטטים חיצונים ולעבור לויברטורים חלקים אחר כך עוברים לאלו עם הפונקציות עם הפנינים ומאלצי האורגזמה .... תהניי ....

למעלה