שאלה רצינית מאוד.

שאלה רצינית מאוד.

שלום . זה מתחיל כך אני בחור צעיר אם אחוזי נכות של 65% יש לי רכב רפואי 1600 סמ"ק, אני נשוי,ואני יושב בבית שנתיים בגלל הבעיה הרפואית שיש לי .רוב הסכויים שאני יישב עוד יותר משנה ,מפני שהבעיה שיש לי היא מאוד מורכבת ומסובכת ויש ניתוח שאני צריך לעבור{ניתוח לא קל בכלל}. מה שאני רוצה לדעת הוא.מה התגמולים השוטפים שאני צריך לקבל(מתלוש התגמולים החודשי) ,מה מגיע לי,מפני שאני רוצה לבדוק אם יש תשלומים שאני צריך לקבל ואני לא יודע.ואם יש לי אפשרות להגיש בקשה לתשלום נצרך. ואני מאוד מבקש תשובה מאנשים שיש להם נסיון ושמכירים מצבים כאלו,ולא קבצים אם תשובות מהספר.בבקשה בבקשה. תודה

alpae

New member
לברוס

מדוע אתה לא פונה לפרופסור avi359 העונה לכל השאלות, כאן,ובשאר הפורומים?

עָנת

New member
ברוס לי הי, יש לך 65% אבל על מה

אתה מוכר? אני מניחה שאתה מקבל תט"ר נכון? לגבי נצרך:,יש שרשור אחרון בנושא מלפני מס' ימים(זה בדף הנוכחי של הפורום) בגדול,אני מציעה לך להשיג את הפרוטוקול הרפואי שלך,ולקבוע פגישה עם אבי שלנו.

לענת שלום

ענת אני מקבל ח"פר. ותט"ר קיבלתי במשך שנה ולא רצו להמשיך את התשלום מפני שתט"ר מקבלים במשך שנה אחת ( כך אמרו לי במרפאה זה נכון?).ולגבי הנצרך קראתי את הדפים שבפורום ואני מתאים למצב של הנצרך אבל אני רוצה לדעת אם זה בסדר להגיש בקשה כי אני לא רוצה שיחשבו שאני בטלן שמחפש לשבת בבית. אני בחור צעיר ורוצים שתלך ללמוד( "צעיר = לימודים" ) אבל אני לא יכול ומשרד הבטחון יודע את חומרת מצבי ומסכים שאני לא יכול. עובדה שאני מבקש מהמשרד להתאים לי מסגרת שיקום למצב שלי והמשרד לא יכול עד שהמצב הרפואי יסתיים. לגבי השאלה על מה הפגיעות : הפגיעות על החזה הבטן וכול מני צלקות בגוף בקיצור בלאגן שלם בתוך הגוף.יש ניתוך שאני צריך לעשות בחזה שאמור לסדר לי את כול המצב ולא בזמן הקרוב. אולי אני יעשה את זה בחו"ל מפני שבארץ הבנתי שזה קצת קשה.בכול אופן אני מרגיש שמשרד הבטחון לא עוזר לי בכלום.העובדת סוציאלית לא עונה לטלפונים במשרד, יש לה מזכירה אלקטרונית שנדמה לי שמוחקת את כול ההודעות אוטומתית אחרי שאתה מסיים להשאיר את ההודעה כי בכול פעם היא אומרת "אבל לא שמעתי שום הודע" מתוך ה 20 הודעות ששלחתי. נסחפתי קצת מצטער . תודה בכל אופן

pini988

New member
"בטלן"

בעיני האגף כל נכה גם אם הוא מרותק למיטה לצמיתות הוא בטלן,נודניק ומטרד.ובד"כ הם ימליצו לך על לימודים.(לא ניתן לבטל שיקום בלימודים ולקבל אחר).אל תסכים לקחת שיקום עד שלא תהיה בטוח שאתה מסוגל לעמוד בו ואח"כ להתפרנס בכבוד. בהצלחה !!!!

ביטול שיקום

אין שיקום שלא ניתן לבטלו!!!אז הייתי מציע למי ששולח "ידעות" לחברים יבדוק לפני הפרסום כי הוא עלול להטעות כמו במקרה להלן, אז אין שיקום שלא ניתן לבטלו!!!!!!

עָנת

New member
ברוס לי,אתה לא צריך להתבייש

בכדי לבקש משהו. אל תחשוב מה הם יחשבו,תחשוב עליך בלבד. לגבי התט"ר,אין לי מושג האם זה מוגבל בזמן. לגבי הטלפונים למשרד הביטחון,אל תיקח את זה באופן אישי!

shanis

New member
מכיר את המצב

ואני לא כ"כ איש בשורות: הייתי במסגרת של טיפולים רפואיים וניסיונות אבחנה כמעט שלוש שנים. גם אני קיבלתי בהתחלה תט"ר אבל כשראו שמדובר בתקופת טיפול ארוכה הפסיקו לי את התט"ר. הצלחתי לקבל אישור לחפ"ר לתקופה מסוימת עד שגם התשלום הזה נפסק ואז נאלצתי לחיות מהתגמול החודשי בלבד. גם לי יש אחוזים גבוהים וגם לי יש רכב רפואי וההבדל היחידי הוא שאני רווק ואני מקווה בשבילך שיתחשבו בזה שאתה נשוי. גם בתקופות שבהם הייתי לפני ניתוחים לא אישרו לי תט"ר למרות שהיה ברור שאף מקום עבודה לא יקבל אותי לתקופה קצרה עד הניתוח. תט"ר ישארו לך רק מיום הניתוח. בהצלחה.

pini988

New member
נצרך

אני קיבלתי למעלה משנתיים תט"ר ולא שמעתי שזה מוגבל בזמן.לדעתי אי אפשר לשאיר נכה ללא אמצעי קיום.בכל מקרה כדאי שתתיעץ עם עו"ד יעבץ בפורטל נכי צהל לדעתי אם לא מאשרים לך אשתך יכולה לתבוע,או אפילו ההורים במקרה של רווק.בכל מקרה האגף לא מאשר כל כך מהר נצרך וימצא אופציה אחרת . בהצלחה

pini988

New member
תיקון טעות

עו"ד יעבץ בפורום נכי צהל נענע או סיגל יער בפורטל. בהצלחה!

matt52

New member
../images/Emo91.gif עו"ד עומר יעבץ

מספר הטלפון במשרדו 035758482 אני ממליץ עליו מכל הלב

למעלה