שאלה רצינית למשתתפים

רעותי 17

New member
אם הטענה היא שבגלל שבנים סגורים ביש

בישיבה עם בנים כל הזמן, אפשר לטעון את אותו הדבר על בנות שהן כל הזמן עם בנות באולפנה..

ויכול להיות שזה נכון

רק שנידמה לי שבנות סגורות באולפנה הרבה פחות זמן מאשר בנים סגורים בישיבה... מה עוד שההשפעות ההורמונליות בגברים יותר קיצוניות, ולכן גם גברים מתנהגים כמו שהם מתנהגים. יש להם דחף מיני גדול יותר - והסיבה היא ביולוגית לחלוטין, הטבע רצה שניתרבה כמה שיותר, לכן יצר את הזכר בתור מישהו שמחפש כל הזמן להפיץ את זרעו, ואת הנקבה בתור אחת שבוחרת את הזכר הכי מוצלח לדור הבא של הצאצאים. יכול להיות שההבדל בדחפים המיניים בין בנים לבנות - משפיע פה

רעותי 17

New member
קודם כל, אני חושבת שלגבי הזמנים

בחלק מהמקומות אתה שוהה אותו שמן, במיוחד אם זו אולפנה עם פנימיה ואז כל הזמן נמצאים ביחד.. לגבי ההבדלים הביולוגים יש מצב שאתה צודק...בעצם, מאוד הגיוני שזה נכון. בכל זאת זה מוזר ששומעים על יותר הומואיים דתיים מאשר על לסביות דתיות [תקן אותי אם אני טועה..] אני לא יודעת מה האחוזים מכלל החברה אבל אם יש בערך אותו אחוז של הומואים ולסביות בכלל האוכולוסיה, אין סיבה שבחברה הדתית יהיו אותו מספר, סטטיסטית..

את צודקת מאוד

אבל שוב, לגבר יש את הדחפים שלו - עד כמה שזה נשמע נדוק ובנאלי - ביולוגית זה נכון. קחי בחשבון שתי דברים - לבנות יותר קל להסתיר סודות, וזה נכון גם בסקרים שיש בחברה החילונית לגבי גברים בוגדים מול נשים בוגדות, ידוע שיש גברים בוגדים יותר - למרות שלדעתי זה לא ככה. תוסיפי לעובדה שאף סקר או מחקר ראוי בנושא לא התבצע בחברה הדתית בצורה טובה, וגם לא יכול להתבצע. בכל אופן - יש לא מעט דתיים עם נטיות הומוסקסואליות, וזה נכון - יש פחות דתיות עם נטיות לסביות. מה אחוז הדתיים ההומוסקסואליים מתוך כלל החברה הדתית גברית? האם הוא זהה למספר ההומוסקסואליים בחברה החילונית? מעניין לבדוק.

רעותי 17

New member
אז ככה:

לגבי זה שלבנות יותר קל לשמור סודות- למה?? לפי מה אתה רואה שקל יותר לשמור סודות?? וחוצמזה שזה לא ממש טוב לשמור סוד, למרות שמי שאני שאדבר.. אני לא מתארת לעצמי איזו הלתבטות זו.. [וחוצמזה שאם ההורים שלי היו יודעים שאני בפורום הזה- מזמן לא היה לי אינטרנט..] לפי מה אתה יודע שלבנות דתיות יש פחות נטיות הומוסקסואליות?? אולי אנחנו לא יודעים, אבל זה בדיוק מה שאני אומרת, שזה אמור להיות די שווה.. זה עצוב וחבל, שבאמת אי אפשר לבדוק את כל הדברים האלה ולעשות סקר אחד נכון ואמיתי.. ואם בא לך אז האייסי שלי: 349542114 והמסנג'ר [email protected] אני אשמח לדבר איתך..

את מאוד נבונה...

אז כן, אפנה למסנג'ר שלך - כי ניראה לי שיהיה מעניין לשוחח איתך. את צודקת לחלוטין - אני לא יודע בוודאות שלבנות קל לשמור סודות, רק שבאותו מאמר שדיבר על אחוזי הבגידות בין נשים וגברים - אמרו שם או טענו שם - שההבדלים באחוזי הבגידות הם לא דווקא בגלל שהנשים בוגדות פחות - אלא בגלל שהנשים לא רצות לספר לחבר'ה, או במילים אחרות - שומרות סוד יותר טוב. לפי מה אני יודע שלבנות דתיות יש פחות נטיות הומוסקסואליות? לא אמרתי את זה - את זה נידמה היה לי שאת אמרת בהודעה הקודמת שלך. אז התשובה לשתי ההערות שלך היא - שאני באמת לא טוען או יודע בודאות שבנות שומרות יותר טוב סוד, ושאיני יודע אם יש לבנות פחות נטיות הומוסקסואליות. אני רק מוכרח לשאול שאלה מתבקשת... איך הגעת לפורום הזה? ומה בדיוק הקשר שלך לפה מעבר להיותך דתיה נבונה, סקרנית ואיכפתית?

רעותי 17

New member
איך הגעתי לפה??

אממ.. די בגלל שאני שונאת את הקטע שאנשים לא מסוגלים לקבל אנשים אחרים שהם לא בדיוק כמוהם..עם דעות אחרות, מחשבות אחרות ודרך חיים שונה.. ואמרתי לעצמי שזה לא קטע רק לדבר צריך לעשות דברים.. אם אתה רוצה לשמוע יותר אני בהחלט אשמח מאוד לדבר איתך.. זה היה יותר בכלליות..

רעותי 17

New member
אה, ועוד דבר..

חשבתי על זה שחלק מאוד עצוב מהקטע הזה לפי דעתי זה שהרבה הומואים שבאים מבתים דתיים, או היו דתיים לא נשארו דתיים. אני לא יודעת, אבל נראה לי שזה נובע מהקטע של ההומוסקסואליות ולפי דעתי זה חבל שאנשים לא יכולים להשאר דתיים למרות זאת..

אני מסכים איתך לחלוטין

גם לי זה חבל מאוד כל העיניין הזה. חבל בכלל שהדת הולכת נגד ההומוסקסואליות. צריך לשנות את החוק הזה, זה יציל המון משפחות ואנשים, וכל המקיים נפש אחת בישראל, כאילו קיים עולם מלא

למעלה