שאלה רצינית לי לשאול...

זה כ"כ לא נכון!

"שקועים אנשי הדת רובם ככולם בהעלאת גרה, נבירה ושינון של כתבים קדומים." אם רק היית יודע כמה טועה... נדמה לך שאדם מאמין צמוד לספר 2000 שנה? אם כך היה' הרי שהיהדות היתה נכחדת מזמן! אינך מכיר באמת את דפוסי ההתנהגות של משפחה מאמינה ממוצעת. איננו מתקדמים?! התשובות לכל גילוי שנחשף ע"י המדענים ידועות לנו מראש (לדוגמה: בעניין הכשרות, מעלה גרה ומפריס פרסה, מתי כתבה זאת התורה? כמה זנים של חיות התגלו מאז שניתנה תורתנו? מליארדים?! וכמה מתוכם סותרים את מה שהתורה כתבה לנו אודותם? אף לא אחד... דוגמה קטנה מיני רבות...) אנו חוקרים מדי יום ביומו, חוקרים את נפלאות התורה, התורה אינה ספר, היא המפתח לגילוי וללמידה של העבר ההווה והעתיד, אנו מגלים מדי יום ביומו את העולם בו כולנו חיים, במימדים שנראה שעדיין לא זכית לגלות, אני תקוה שתזכה...

את מוכיחה בדיוק את מה שכתבתי:

"התשובות לכל גילוי שנחשף ע"י המדענים ידועות לנו מראש" - נו, מי שחושב כך בוודאי שיתבוסס בטחינת כתבי העבר במקום ביצירה חדשה. מעולם לא נחזתה תגלית מדעית מראש מתוך הסתמכות על כתבי הקודש. בדיעבד, תמיד יש מין חכמים מחוכמים שמנסים בדרכים עקלקלות למצוא הדים לתגליות המדע בין דפי המקרא. זה הבל הבלים. אני מציע לך לא לנסות להכנס לנושא פן תתאכזבי מרה. הנה, כבר בעניין "מעלה גרה ומפריס פרסה" שהזכרת שלא בטובתך טעו מחברי התורה ולא שמו לב שארנבת ושפן אינם מעלים גרה בניגוד לכתוב. כבר היה מי שניסה לטעון שאכילת גללים כמוה כהעלאת גירה אבל כך מכשירים גם את החזיר! בקיצור, כל נסיון להפיק מידע מדעי מהמקורות מסתיים במפח נפש. לפי התנ"ך ערך הקבוע המתמטי פאי הוא שלוש, כלומר אפילו בגיאומטריה אלמנטרית היה הכותב לא יוצלח למדי! אבל כל זה לא ממש חשוב. מה שחשוב הוא שמרוב נבירה בעבר שוכחים אנשי הדת את ההווה ואת העתיד. כבר דורות רבים שלא נוצרה בעולם התורני שום יצירה בעלת ערך לאנושות. זו תוצאה של ניוון המחשבה וסטגנציה. מי שחושב שיש לו את כל התשובות, מדוע שיתאמץ לחקור לגלות וליצור דברים חדשים?

dafnaleh

New member
הממ.. לא ראיתי את השרשור

אודות הדינוזאורים שIQ 150 פתח. אלך לקרוא.

Governor

New member
`לדוגמה: בעניין הכשרות, מעלה גרה

ומפריס פרסה, מתי כתבה זאת התורה? כמה זנים של חיות התגלו מאז שניתנה תורתנו? מליארדים?! וכמה מתוכם סותרים את מה שהתורה כתבה לנו אודותם? אף לא אחד` מליארדים, אווזה פותה? מופת `הכרת כל הארנבות ביקום` הופרך... ______________________________________________________________ 0284392570 lital_המקורי

preacher

New member
אנו מעריכים תחום התעסקות, לא חוכמה

יש רבנים חכמים ואנשי מדע טפשים. אנו מעריכים את אנשי המדע כי הם עוסקים במה שלדעתנו הוא חקר המציאות, לעומת הרבנים שמנקודת מבטנו עוסקים במשהו חסר ערך או עניין ונטול קשר למציאות.

ראשית, אני מעריכה את כל אלו שמצאו

לנכון להשיב ברצינות, שאלתי כי אני אכן מתעניינת... כיצד אדם שמגדיר עצמו "אובייקטיבי" מקבל דעתם של קבוצה מסויימת (מדענים, פיסיקאים וכדומה) תוך הכללתם, אך מזלזל בעמדת המאמין, מעצם היותו מאמין... תשובותיכם מסבירות את עמדות חלקיכם, אך ברצוני לדעת מה אם דפנלה, גוברנור, וקיצוניים נוספים. אני צריכה ללכת... אקוה שתגבשו עמדה עד שאחזור

preacher

New member
מי מגדיר את עצמו "אובייקטיבי"?

ומה זה אומר? תראי, כל אחד חושב שהוא עצמו צודק. אז לדעת כל אחד, הוא עצמו אובייקטיבי וקורא את המציאות נכון, ואחרים שנוקטים בדעה אחרת טפשים או לא מבינים או עוורים. ככה זה.

"אובייקטיבי"- להגדרת האתאיסט

זו היתה כוונתי. נכון שכל אדם רואה עצמו כאובייקטיבי, אך זה לא נכון לטעון שאדם לא צריך לראות מה קורה מסביב, לדבוק בגישה אתנוצנטרית ולא לזוז מטר... אדם אובייקטיבי בוחר את דרכו בחיים, לאחר שהכיר כמה דרכים, הכיר לעומק, ו"הכיר" זה לא תמיד "התנסה", אלא חקר בהגיון, בפתיחות (לכן אנשים חוזרים בתשובה על אף שהם נולדים חילוניים, אך נעזוב את העניין הזה כרגע) עכשיו אני באמת חייבת ללכת... מקוה שחבריך האתאיסטים יציגו את עמדותיהם עד שאשוב, אני מחפשת מענה אתאיסטי רחב יותר לשאלתי...

preacher

New member
ואנשים חוזרים בשאלה, יש לציין

ולפני שמישהו מצייץ משהו, יש לי כמה ידידים שהם חוזרים בשאלה, וכן, הם מאוד מאוד אינטליגנטים ולא עבריינים ולא מסוממים.

neko

New member
מזכיר לי שמישהו קרה לי קיצוני

בגלל שאני מתנגד לברית מילה, אז הזכרתי לו שגם הוא קיצוני בהתנגדותו לתליית חתולים מהזנב, וברצונו שילדיו יחיו. הוא לא מצא מה לענות לי...

Levos

New member
לא כתבת נכון

אומנם מעריכים מדענים על תרומתם למדע וטכנולוגיה. זה די הגיוני- האנשים עובדים קשה ומוצאים מידע שימושי או דבר מה דומה, על כך מעריכים אותם. אין זה אומר כפי שכתבת "לעמדות של אלה ישנה חשיבות עבורכם". כלומר יש חשיבות לעמדתם בנושא המקצוע שלהם, בהם מומחיותם עולה על שלנו, אבל לדוגמא דעותיהם הפוליטיות אינן משנות לי בגרוש. מה אנשי מדע יודעים שאנשי התורה לא? במידה רבה ניתן להגיד "הכל". שוב אני מפנה את תשומת ליבך לטכנולוגיה העכשוית המתבססת על מחקר מדעי. אילו אנשי התורה ידעו הכל כבר קודם מדוע לא יצרו חשמל ואור, טלפונים, מנועים ושאר ההמצאות ההופכות את חיינו לנוחים יותר, עד כדי קושי לדמיין את החיים בלעדיהם? מדענים אינם בהכרח נאורים יותר מאנשי תורה.

באהבה1

New member
../images/Emo140.gifליטל שמעת על המושג "תינוק שנשבה

או במילים אחרות "שטוף מוח"! מה זה "שטיפת מוח"? טפטוף של שקרים לתוך המוח! לאט לאט אבל בטוח! הטמבלויזיה והתשקורת שנים עובדות עליכם מתוקים שלי! אבל העיקר תקראו לסמינרים של "ערכים" שטיפת מוח! מעניין מאיפה יש להם זמן תוך סוף שבוע עלוב "לטפטף" לאט לאט!!! בואו ותראו את נפלאות התשקורת!!! "בוגר תיכון צופה בממוצע בתוכניות יותר זמן משבילה בכל פעולה אחרת פרט לשינה. ובמסגרת התוכניות השונות הנער צופה בממוצע בכ- 18,000 רציחות" "44% מהנשאלים: "הטלוויזיה אהובה יותר מאבא!!!" "הגורם השליט בתקשורת ההמונית המודרנית הוא הטלוויזיה. ילדים בין הגילים 5 - 8 לומדים בבית הספר בסך הכל כ- 11,500 שעות, אך הם צופים במקלט כ- 15,000 שעות; כלומר ב- 30% יותר! על כן הטלוויזיה מקדימה את בית הספר מבחינת כמות הזמן!!!" הנה הלינק...לבריאות!!!

הטמטום חוגג. המשך עם התמונות וה!!!

כדי להסתיר את חוסר התוכן בדבריך. לא פלא שאנשים שונאים חרדים עם ייצוג שכמוך.... האשם הכל בטלוויזיה ובחינוך... ותמשיך להמליץ על כאפות לתלמידים וילדים קטנים.. צריך לעצור אותך אתה יודע? אגב, אף1 לא מושפע מהתמונות הטיפשיות שאתה דואג לפרסם עם הודעותייך, ממש אמנון יצחק - רק שמי שצוחק זה אנחנו ולא אמנון האוטיסט...

באהבה1

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo132.gifקצת פסיכולוגיה...

מי שמאשימים אותו בשקר לא יכעס ואפילו יצחק... לדוגמא אם אני אאשים אותך שרצחת את כל משפחתי... תצחק... אבל... (עכשיו הפעל את גלגלי השיניים החלודים)

ברור שתצחק אתה פנאטי עם מוח חולה

ושקרך ידוע לכל. שוב אתה ממחיש בתשובתך איך הטמטום חוגג מתחת לשחורים.

למעלה