שאלה רצינית ביותר....

שאלה רצינית ביותר....

קרה לכם שמישהו הביא עבורכם מסר שאתם ביקשתם, אבל בקריאתו הרגשתם שהוא לא מיועד לכם? מה אתם עושים ? מקבלים ? חופרים עמוק לראות מדוע לא מוכנים לקבל את המסר? או פשוט מנפנפים ?

גיליתי כאן פריסות ממוחשבות ניגשתי לעשות פריסה

בחרתי בפריסת מערכות יחסים והשאלה היתה מה השיעורהרוחני שלנו : מה שעלה: עד כה.... קלף שש מטות - פירוש שלי: עד כה הכל היה בסיידר. היתה הצלחה והיא זו שבעצם היתה זו שרצה בהצלחתי והיתה זו שעודדה עד שראתה שהכל בסיידר (כךגם במציאות) מכאן ואילך - שני גביעים - הווה אומר שבתחום הרגש אנו שוות. עלינו לשמור על חיבור מלב אל לב ולא מהצאקרות הנמוכות כפי שהיה עד כה מאחר ותמיד היא זו שדאגה עודדה, תמכה והיתה כמו אמא. פוטנציאל - אביר המטות - לקחת יוזמה אישית ולפרוץ קדימה - כל אחת בתחום שלה -לעצמה. והשיעור הרוחני - קלף השמש - מדבר על הצלחה. שוב הסוס... השיעור הרוחני אולי מדבר על כך שאני הייתי דמות הילד על הסוס וכעת לאחר הבנת השיעור מדובהר על פוטציאל לפרוץ קדימה כבוגר ? מה דעתכם? פעם ראשונה שאני רואה את הפריסה הזו. קלף שש מטות היה מצד ימין. קלף שני גביעים היה מצד שמאל קלףהאביר היה למעלה וקלף השמש היה למטה אשמח לדעת איך קוראים את הפריסה הזו באופן הנכון.

רשף כשף

New member
גם לי זה קורה לפעמים

ויכול להיות שאין הצלחה במקרים מסויימים לרוב, אני מגלה שהמסר היה נכון בדיעבד

רשף כשף

New member
לא יודעת אם יש דרך לוודא את זה

אבל אם זה מגשים את עצמו כנראה יש סיבה...

רשף כשף

New member
אני הבנתי

ניקח אותי לדוגמה- נאמר וקיבלתי תשובה מקיסרית לשאלה ששאלתי ולא מצאתי התאמה בין הדברים שאני מרגישה לדברים שהיא ענתה לי לדוגמה- אם שאלתי על לימודים והתשובה היתה בענייני אהבה (מה שלא באמת קרה). אז מה עושים? האם מתאמצים לקבל את התשובה? האם חוקרים ממה נובעת אי התאמה? האם דוחים את התשובה מעלינו? ואם בדיעבד היה נמצא קשר בין לימודים לאהבה, האם זה נבואה שקיסרית הוציאה לי והגשימה את עצמה? מה שעניתי הוא שזה לא ממש משנה- מה שמתאים לוקחים, ומה שלא- לא לוקחים. ומה שמגשים את עצמו, כנראה היה צריך להתגשם...

תודה על ההסבר רשף

זה קרה לי לא אחת אבל לא כמקבלת מסר אלא כקוראת המסר אני תמיד אתאים את המסר לשאלה עצמה אבל אוסיף ואומר שרואים נוכחות של X בתוך ה - Y. זאת אומרת שכדאי לשים לב גם לזה.

רשף כשף

New member
ואם המקבל מתנגד למסר?

או אם השואל מתנגד לתשובה שמתקבלת בפריסה?

זה בדיוק מה שבאתי לכתוב כשהשואל מתנגד לפריסה

בשיעורי הטארוט - כששאלה זו נשאלה מספר פעמים, התשובה היתה נחרצת מצד המורה שאמרת שהקלפים לא משקרים. פשוט האדם לא מוכן כרגע לראות, או להבין, או שבכלל זה לא הזמן שלו להבין. אולי ההבנה תגיע במועד מאוחר יותר. אודה ואתוודה. גם אני באחת הפריסות בשיעור יצאתי מבואסת לחלוטין. לא ציפיתי לתשובה כזו. אבל התשובה היתה זבנג אחד ענק להעיר אותי ולהתחיל להניע אותי לסגור דברים מסויימים. אז אני חושבתשהקלפים גם לא משקרים, אבל אולי אם מקבל המסר לא מוכן לקבל את המסר, יש מקום להנחות אותו בשאלות או לתת לו עוד הבנות ואולי סיפור שלא קשור אליו עד שהוא פשוט 'ייזכר"...

כאן זו לא היתה שאלה...

פשוט רציתי לבדוק מה עמדכתם בנושא, ובפרט שאני עמדתי להביא לכאן מסרים. אבל - ראיתי שפה לוקחים אחריות ולא מחזירים לשולח.

זה מזכיר לי משהו :)

פעם מזמן במפגשי הפורום מעוז קרא לי בקלפי אושו ויצא לי הקלף השחור והוא לא הסביר לי ואף אחד אחר לא הסביר לי וזה הטריף לי את הדעת אבל אח"כ הבנתי, אחרי כמה ימים הבנתי לבד וזה היה מבורך ואפילו התקשרתי או שלחתי מסר למעוז והודתי לו. לא קורא לי שמישהו מתנגד לפרשנות שלי לפריסה, קורה שזה לא מוצא חן ואז אני מזכירה ש... הכל צפוי והרשות נתונה. יתרה מכך, אני נותנת את הדוגמא האישית הזו שלי עם מעוז וזה עוזר במרבית הפעמים.

מזל שהבנת לבד ומהר

לי לקחת כמה שנים טובות להשתחרר מהטראומה כשמשכתי את קלף המוות לאחר שהבחורה שעשתה לי פרוסה הלכה להביא מים. מרוב פחד לא דיברתי על הנושא. עד שלאט לאט -כמה שנים טובות - הפחד הזה נעלם ! יכולתי לחסוך מעצמי את העינוי אם רק הייתי שואלת. אבל למדתי - שצריך ומותר ואין מה להתבייש לשאול.

ואני עדיין קורא את הפורום...

אני כמעט לא כותב אבל עדיין קורא את הפורום ובהחלט עשית לי את היום :) ובעניין התנגדות לפרשנות: זה קורה מדי פעם ואין לי נוסחה ברורה מה לעשות. אפשר ורצוי להיות מאוד סבלני ובעדינות לנסות לחבר את השואל למה שיצא. לפעמים עוד פריסה מכיוון אחר תעזור לו "לראות" ולהבין מה שקורה. ולזכור שלפעמים אין מה לעשות - פשוט לתת אמון בעצמנו ולדעת שמה יצא הוא נכון אפילו אם כרגע יש התנגדות. מעוז

גם אני קוראה אותכם וזוכרת ומאד מתגעגעת למפגשי

הפורום הנהדרים שהיו לנו........ אוסנת רשף ומעוז
דליה

למעלה