שאלה רצינית באמת

tch111

New member
שאלה רצינית באמת

למי להאמין?
לאיזה ישראלי שצורח שצריך לשבת עם הפלסטינים ולדבר על שלום, ושביבי רוצח, או למי שכתוב עליו בכתבה זו.

mumpitz

New member
אישית , נוטה להאמין למשעל

בפרט, שבהיותי גרה בארץ הקודש, ואין לי ארץ אחרת - אני זו שאשלם את המחיר , במידה והוא דובר אמת. אני מעריכה , שמפעל ההתנחלויות הוא הדבר הכי טוב שקרה לאחרונה בארץ הזאת , כי מעבר לעובדה שזו חגורת הבטחון שלנו , זו הצהרה על כך שאנחנו שייכים לאדמה הזאת .
ובעניין זה , אם באמת באמת יגיע השלום המיוחל , זה לא צריך להפריע לערבים שיהודים חיים ביהודה ושומרון , כשם שזה לא מפריע לי שערבים חיים חמש דקות ממני ומרגישים מצויין לקנות בקניון הסמוך לביתי , בידיעה שאף אחד לא מתכוון לרצוח אותם . רוב ההתנחלויות כידוע , נבנו על אדמות שלא היו מיושבות קודם . לשם השוואה הרצליה בנויה על הכפר הערבי הנטוש סידנא עלי.

mumpitz

New member
נכנסתי במיוחד כדי לבדוק ...

אם זרקתי פצצה. שמחה שלא. ועל כן אוסיף ואומר , שיש כמה דברים שבאירופה לא יודעים : למשל שהרבה "פלסטינים" , הם לא כל כך בני הארץ כפי שהם מנסים לספר (גם לעצמם). למשל המשפחה של ח"כ חנין זועבי הגיעה מעירק, ערפאת נולד במצרים , ובכלל לא ברור אם הוא במקור מפלסטין - כנראה שלא. הרבה ערבים "שורשיים" הגיעו לכאן בעקבות השיבה היהודית לארצנו האהובה (ואני לא צינית) , כי היהודים הביאו את הקידמה , התעשיה , החקלאות המתקדמת והכלכלה. אם מישהו פלסטיני , זה בטח אני
שבת שלום וחנוכה שמח.

tch111

New member
וואלה........... שוב אני מסכים עם כל מילה שלך

אבל גם אני פלסטיני, נולדתי לפני קום המדינה בפלסטינה.
שבת שלום וחג חנוכה שמח גם לך.

למעלה