שאלה רצינית. אז בבקשה להתייחס ברצינות.

כשזכרזבל אומר לאשה "ההורים שלך הצטערו ביום שנולדת"

הוא כבר הסגיר מאיזו עדה ומאיזו "תרבות" נחותה הוא מגיע.
שמע, יש לך רגשי נחיתות, מכירים בכך מיד, אפילו הניק המטומטם שלך מסגיר זאת. אין לך אינטליגנציה כדי להבין אפילו שחוסר האינטליגנציה שלך ניכר בקלות. ואתה מספיק טיפש כדי להשלות את עצמך שבגיל שלך ועם המצב שלך ועם האופי שלך מישהי תתחתן איתך. תשלים עם זה, חמור: לעולם לא.
ומה אתה נמשך לפורום פמיניזם דווקא, כמו עש לאש. כמו אנטישמי לספרים של יהודים.

GreenMamba

New member
אני חושבת שכדאי שתשאל את עצמך

אם הפיתרון למצוקה שלך הוא לנצל מצוקה של אדם אחר.
&nbsp
איך זה מרגיש ללכת למישהי שלא רוצה לגעת בך, שמתה שתעוף לה מהעיניים כמה שיותר מהר, אבל בגלל שהיא במצוקה היא נאלצת לגעת בך למרות שהדבר שהיא הכי רוצה עכשיו זה שתהיה הכי רחוק ממנה ביקום.
מרגיש טוב?

aaa123

Member
קודם כל לא מדובר בזנות במובן של יחסי מין

תמורת תשלום כי היא משתמשת ביד שלה,ואני משער שכל החוקים שאוסרים צריכת זנות במדינות שיש חוקים כאלו(שבדיה) לא רלבנטים למקרה זה.
אם אני טועה תקנו אותי.
&nbsp
דבר שני לא ברור לי על סמך מה ההנחה שאף אישה לא היתה עובדת בזה מרצונה החופשי,ועל סמך מה ההנחה של הכותב שהוא מנצל אישה אומללה שלא היתה עושה את זה אילו לא היתה במצוקה כלכלית(האם זה מה שהיא אמרה לו?).
לדעתי בניגוד לזנות רגילה, הרבה גברים ונשים שלא עובדים בזנות או בדבר כזה(בהכנסה ממוצעת ומעלה) היו מסכימים לעבוד בזה מרצונם החופשי תמורת מחיר מתאים ,והשאלה היא רק גובה המחיר.
&nbsp
אני מסכים שאין שום הכרח שאישה תעשה את זה ,וגבר יכול גם לעשות את זה בזמן שהנכה מפנטז על אישה אחרת,והוא יכול להסתכל או לחשוב על תמונה של אישה אחרת בזמן שגבר עושה את זה.
&nbsp

דני80

New member
כמה דברים:

1. זו זנות, כי ברור שמדובר באינטראקציה בעלת אופי מיני. אילו היה מדובר למשל בריקוד תמורת תשלום, או בדייט תמורת תשלום - עוד ניתן אולי להטיל ספק שזו זנות. אבל לאונן ביד זו בוודאי זנות. גם אילו היה מדובר במקרה שהיא מתפשטת ולא נוגעת בו ונותנת לו שיאונן בעצמו - עדיין מדובר באינטראקציה בעלת אופי מיני, וזו זנות לכל דבר ועניין.

2. גם אם גבר עושה את זה זו זנות.

3. לא כל גבר מסוגל להנות מגבר שמאונן לו, גם אם הוא חושב על אשה באותו רגע.

4. גם אם יש אחת ל-10000 שבאמת רוצה לעסוק בזנות - הלקוח לא יכול לדעת אם היא כזאת או לא. היא בכל מקרה תנסה ליצור רושם שהיא כזאת. עצם זה שהוא מסוגל להנות ולגמור כתוצאה ממגע מיני עם אשה שככל הנראה סובלת מזה ולא באמת רוצה את זה - זה בעייתי ביותר.

GreenMamba

New member
נו, באמת.

א. אתה טועה. זנות מוגדרת כאינטראקציה בה משולם כסף עבור פורקן מיני (כך בפסיקות בחוק בנושא). אם אתה רוצה להתייחס גם להיבט המוסרי של העניין אז תגדיר זנות כאינטראקציה בה צד אחד משלם, והצד השני מספק שירות בעל אוריינטציה או כוונה מיניים. גם בפירוש החוקי הצר ומין הסתם בפירוש הרחב יותר- מה שקורה שם זו זנות לכל דבר ועניין.
ב. חשבתי שלפחות בפורום פמיניזם לא יבואו עם השיט הזה של "אבל תמורת מליון דולר לא היית שוכבת עם מישהו?". כנראה שטעיתי.
ג. גם אם גבר יעשה את זה (בהנחה והאיש יתן לגבר לגעת בו מינית)- זו עדיין זנות. זנות גברים היא בעיה לא פחותה במוסריותה מזנות נשים.

aaa123

Member
לשכב עם מישהו תמורת תשלום זה כמובן זנות

אבל לדעתי הרבה מאלו שלא היו מוכנים לשכב עם מישהו תמורת תשלום כן היו מוכנים לספק שירות של אוננות למישהו תמורת תשלום.
&nbsp
אני לא מספק שירות של אוננות לגבר אחר אבל אני לא יכול לראות בדמיון שלי שתיגרם לי טראומה ממצב שאני מספק שירות כזה תמורת תשלום.

דני80

New member
כמה דברים:

1. אותי אישית זה היה מגעיל ברמות (לתת שרות כזה).
2. זה לא אותו הדבר כשאתה מדמיין את זה וכשאתה עושה את זה במציאות.
3. קראתי (במאמר של יערה רשף, שחקרה את נושא הסרוגייט) שמטפלות סרוגייט אינן מודעות לנזקים הנפשיים שנגרמים להן, והן מתחילות להיות מודעות להן אחרי כמה שנים. אותו הדבר בהחלט יכול לקרות לך אילו היית נותן שרות כזה.

aaa123

Member
אני אכן לא יודע אם אסבול נזקים נפשים כתוצאה מדבר שלא עשיתי

אבל יש הבדל בין רעיון שאני מרגיש לו התנגדות ברורה(לשכב עם מישהו אחר) ורעיון שגם אם אני לא מעונין בו לא נראה לי משהו שבאמת מפריע לי(לאונן למישהו אחר).
&nbsp
כמו שפנתרית כתבה אני לא רואה את ההבדל הגדול בין זה לאוננות(לא שאני תומך במוסר הכפול שלה).
אולי יש לי נקודת עוורון כלשהי אבל אני לא רואה את הנזק שנגרם מצריכת שירותי מין מהסוג הזה
(בכל מקרה היחס צריך להיות שווה לשני המינים ,ועל זה אני מסכים עם גרינממבה).

GreenMamba

New member
באמת?

אתה רוצה להגיד לי שלאונן כל יום ל20 גברים, מבוגרים, שמנים, מסריחים, שיכורים ומסוממים (גם בהנחה ולך לא נגרם נזק פיזי כתוצאה מהמגע איתם) כשתוך כדי הם נוגעים באצבעותיהם הגסות בכל חלק בגופך במשך שנה שלמה, שחלקם מתייחסים אליך כמו בדיוק כמו הפונקציה שאתה ממלא עבורם- כלי לפורקן- לא יגרום לך שום מצוקה נפשית, ממש עוד יום במשרד.

תרשה לי לגחך, שלא לומר לצחוק בקול.
ההימור שלי הוא שאתה מחזיק שעתיים, ויוצא משם כשאתה מקיא את נשמתך.

aaa123

Member
את מוסיפה פרטים שלא כלולים במה שחשבתי

אני חשבתי על מצב שאני נוגע בהם ובאיבר המין שלהם ,והם לא נוגעים בי.

תגיד לי אתה נורמלי?

מה עובר עליך?
הפרטים האלו לא משנים שום דבר- ניצול זה ניצול, ממש לא משנה מי אקטיבי ומי פאסיבי.

aaa123

Member
בודאי שאני לא נורמלי שהרי כל מי שחושב אחרת ממך אינו נורמלי

אם אני חושב שהפרטים האלו של מי אקטיבי ומי פסיבי כן משנים אז המסקנה היא שאני לא נורמלי.

הלו תרגיע את עצמך מתלהב

לא שאתה חושב אחרת אלא שאתה לא חושב בכלל. מה קשה לך? *ניצול הוא ניצול הוא ניצול*. לא ברור?
העיקר להתמרח בהודעות פה כמו איזה ליצן.

GreenMamba

New member
אני מוסיפה פרטים שהם חלק מהמציאות של הזנות (ובעדינות)

תתעורר. זנות זה לא ג'וליה רוברטס וריצ'רד גיר או דמי מור ורוברט רדפורד.

aaa123

Member
בראש שלי היה אותו נכה שלא מסוגל לאונן בעצמו

ולא משנה אם מדובר בנכה אמיתי או טרול כי יכול להיות מישהו אמיתי שלא מסוגל לאונן בעצמו.
השאלה היתה אם אוננות בעזרת מישהו אחר או מישהי אחרת היא ניצול.
אם זאת שמספקת את השירות מנוצלת על ידי גברים אחרים שלא מסתפקים בזה אז אני לא רואה איך זה רלבנטי לסיפור מאחר שהנכה לא אחראי להחלטות של גברים אחרים.

catchet

New member
אוננות בעזרת מישהו אחר היא ניצול

אם אותו אדם לא מאונן לנכה מרצונו, אלא נאלץ לעשות זאת בשביל תשלום.

אם הוא בוחר לעשות זאת מרצונו ומאונן לאחרים להנאתו, אבל בכל זאת מעוניין בתשלום, זה כבר לא ניצול לדעתי.

aaa123

Member
יש באמצע

כלומר יש עבודות שאנשים לא רוצים לעשות אבל מוכנים תמורת תשלום(בהרבה דברים שאינם זנות).
אני חושב שזה היחס שלי לעבודה אפשרית של אוננות למישהו אחר תמורת תשלום(לא שאקבל הצעה של אדם זר לעבודה כזאת אבל זה לא בגלל עצם העבודה אלא בגלל החשש שבפועל לא מדובר רק באוננות כמו שגרינממבה כתבה).
&nbsp

למעלה