שאלה רצינית. אז בבקשה להתייחס ברצינות.

שאלה רצינית. אז בבקשה להתייחס ברצינות.

אני רוצה לשתף בדילמה שיש לי.

אני בחור נכה, בעל יצר מיני חזק. מעולם לא הייתה לי חברה, ובגלל הנכות קשה לי לאונן.
אז פעם בכמה ימים אני הולך לקבל "עיסוי" בתשלום, ממישהי שמלטפת לי את הז... ומביאה אותי לפורקן מיני.
מבחינה מוסרית - ברור לי שזה פסול. אני משלם תמורת זה, ויודע שאף אישה לא הייתה עובדת בזה מרצונה החופשי.
אולי לא מצמידים לה אקדח לראש, אבל היא ודאי נמצאת במצוקה כלכלית. בקיצור, אני לא שלם עם ביקוריי אצלה.
מצד שני, היצר המיני מטריף אותי. אין לי אפשרות אחרת לפרוק אותו, גם לא באוננות. זה מביא לתסכול ולכאב ביצים וכו'.
אז כאמור, אני ממשיך ללכת למכון עיסוי, כדי להתפרק מינית. ובו בזמן ברור לי שאני מנצל אישה די אומללה - כדי לספק את צרכיי המיניים.

זאת בעיה, דילמה גדולה, פלונטר שאין לי פתרון עבורו.
אבקש לשמוע את דעתכן.
גם בקשר לצד המוסרי בכך, וגם אם למישהי יש פתרונות יותר טובים.

כפי שכתבתי בכותרת, השאלה רצינית - אז בבקשה להתייחס ברצינות.

תודה.

דני80

New member
זה לא שונה מזנות וזה לא כמו זנות

זה לא שונה מזנות וזה לא כמו זנות. זו זנות ב"כבודה" ובעצמה.

aaa123

Member
ואם גבר מכריח אותי לאונן לו הוא צריך לקבל

אותו עונש כמו גבר שאונס אותי?
&nbsp
משום מה לי נראה שלא ואונס זה דבר הרבה יותר גרוע.

דני80

New member
אכן יש סוגים יותר גרועים ופחות גרועים של זנות

אך עדיין כל הסוגים נכנסים לקטגוריה של "זנות".

אני לא טרול.

אגב, זה אחת הבעיות של האנונימיות ברשת. מרוב פנטזיונרים, ברגע שבא מישהו עם קושי אמיתי - נוטים לחשוב שהוא טרול.
ואני לא טרול.

בקשר להצעתך:
אני נמשך לנשים, לא לגברים. וכמובן שאלך לאישה ולא לגבר, אם בכלל.

ועוד דבר - האם ללכת לגבר בתשלום, לא אומר בעצם לנצל אותו, כשם שזה ניצול של אישה בתשלום?

היא עוזרת לך לעשות את הפעולה הטכנית

זה שאתה הופך אותה לאוביקט זה חוסר המוסריות העיקרי.
גבר יעשה לך את העבודה ולא ייכנס לפנטזיות שלך. כמובן שלא באמת נצפה שתעשה את זה.

הבעיה שלך היא איך, תסלח לי, להשפריץ את מה שהצטבר לך ב....

ידוע מה. אז לא משנה אם יד של גבר תעשה זאת, נוכחות של גבר.
לאשה לעשות דבר כזה עבור זכר זה משפיל. האשה האומללה הזאת, כפי שאתה כותב, עושה זאת כמובן עבור כסף.
לסיכום: אם גבר יעשה לך זאת, אתה נמנע מלהשפיל אשה (את הגבר זה לא משפיל. והוא כמובן עושה את זה לעצמו כל הזמן), + אתה מתפטר מהזירמה הלוחצת שלך. לדעתי תתרגל מהר מאד לנוכחות הגבר. תקשר מהר מאד בין הרווחה הגופנית שלך לבינו.

GreenMamba

New member
שטויות

מה הכוונה "את הגבר זה לא משפיל. והוא כמובן עושה את זה לעצמו כל הזמן"? מאיפה הבאת את הג'ברשת הזו?
כתבתי כבר למטה- זנות גברים היא בעיה לא פחותה במוסריותה מזנות נשים. להפנות אותו לזונה גבר זה פסול מוסרית בדיוק כמו להפנות אותו לזונה-אישה.

HouseAtreides

New member
זה נכון לגמרי במציאות, אבל כל עוד מדובר בדיון תיאורטי

(וכנראה הדיון יישאר תיאורטי, שכן ההפניה לזונה גבר נתפסת כאבסורד ולא סביר שתמומש) הרעיון הזה יכול לעזור לצאת מהמסגרת המחשבתית הבעייתית המקובלת, כאילו קיימת בדרך כלל משיכה מינית הדדית בין זונה לבין לקוח. גם בכיוון ההפוך נהוג להשתמש בו: "אם אתה רוצה להתחיל להבין איך מרגישה זונה, תחשוב שהיית צריך לספק עשרה גברים זרים ביום". התגובה בהתחלה היא "אבל אני לא נמשך לגברים, היא כן!", ומכאן לשם יש פתח לצאת ממסגרת המחשבה הזו.

GreenMamba

New member
אני אגלה לך סוד גלוי

חלק מהגברים שיצא לי לדבר איתם על הנושא אמרו לי שהם גם לא ממש נמשכים לזונות שהם הולכים אליהן. נניח- אם הם היו רואים את אותה אישה במקום אחר, בלי לדעת שהיא זונה- הם לא היו מפנטזים עליה, מתחילים איתה או חושקים בה.
הזונה היא עבורם הפונקציה שהיא ממלאת, ולא אישה נחשקת.
כך שעניין המשיכה המינית נכון כנראה לגבי כולם.
&nbsp
ולהצדיק טיעון לא-מוסרי בעליל בשם "שבירת תבנית המחשבה"- נו, מה אגיד לך. לא עבורי.

HouseAtreides

New member
לדעתי מידת אי המוסריות של טיעון תלויה גם בקונטקסט שלו

אם מישהו היה פותח שרשור עם סיפור שהוא הולך בקביעות לזונות גברים בלבד, ובתגובה היה נשמע הטיעון: "זה בסדר גמור מה שאתה עושה, כל עוד מעורבים בכך רק גברים אין זה ענייני כאישה" - אכן לא מוסרי ובעייתי, כי טיעון כזה לא מקדם שום שינוי חברתי בכיוון הנכון.

ביום שזנות לא תהיה קשורה ליחסי כוח מגדריים

יבוא לי לבכות על ניצול זונות-גברים בידי לקוחות גברים.
הא לך.

HouseAtreides

New member
טוב, זה כבר ניואנסים דקים יותר..

נראה שהבנת מדבריי שאני חושב שעלייך מוטלת האחריות לטפל בבעיה של ניצול זונות גברים בידי לקוחות גברים.
אז לא. אני לא מצפה מנשים לקחת אחריות על שום בעיה שנוגעת לגברים, כל עוד הן מתמודדות עם דיכוי שיטתי.
אבל, יש הבדל בין להשאיר לאחרים את האחריות לטפל בבעיה, לבין להאמין שאין בעיה, שזה באמת בסדר גמור לנצל זונה גבר, ולעודד בפועל גבר לעשות זאת. זה - כבר לא מוסרי.

GreenMamba

New member
אם לא שמת לב

זה בדיוק מה שהפנתרית אומרת.
וטיעון לא מוסרי הוא טיעון לא מוסרי, ולהשתמש בעוול אחד כדי להוריד מרמתו של עוול אחר- נו, אתה יודע בדיוק מה דעתי על כך.

אם אתה לא נמשך לגברים

מה קשה לך להבין שהאישה גם לא נמשכת לכל הגברים שרוצים ממנה שירותי מין...
&nbsp

למעלה