שאלה רצינית. אז בבקשה להתייחס ברצינות.

catchet

New member
ואם נגיד שגם במקרים כאלו מדובר בניצול

כלומר ניצול הוא מצב שמתקיים כאשר - מישהו מבצע עבודה בניגוד מוחלט לרצונו והוא עושה אותה רק כי הוא חייב את הכסף בשביל לחיות. מה אתה אומר?
&nbsp
לא הבנתי את הדבר השני שאמרת. למה לא היית מוכן לאונן למישהו תמורת תשלום? אם זה לא בשל סלידה מהאקט עצמו, אז ממה כן היית סולד? מזה שאתה עשוי להתפס כאוביקט מיני בעיניו? ואם יובטח לך שאותו בחור לא נמשך אליך ומפנטז על משהי אחרת, היית מסכים?

aaa123

Member
הסיבה היא חשש ממעשים מגונים ואונס

אם אין חשש כזה אז אין לי בעיה לאונן למישהו אחר תמורת תשלום.
&nbsp
ממש לא אכפת לי אם הוא מפנטז עלי או על מישהי אחרת כל עוד הוא לא תוקף אותי מינית.

catchet

New member
אתה בטח צוחק עלי

מאיזה מעשה מגונה יש לך לחשוש, מה יכול להיות יותר מגונה ממה שאתה כבר עושה??? ואיך הוא יכול להתקיף אותך? הרי מדובר בנכה

aaa123

Member
אם אני יודע שמדובר בנכה אין חשש

מישהו זר שיציע לי יכול להתחזות לנכה.

פשש עכשיו הגעת ללהתחזות לנכה

בכל אופן -שתבלה בנעימים עם הבולבול שתלטף.

אז בוא, אולי תציע להוא

שתאונן לו, ואם הוא יציע גם כסף, ודאי שהרווחת.

מבחינתי - כל אשה שמאוננת לזכר, וודאי אשה שזכר שופך עליה כי "יש לו יצר מיני חזק" כמו שההוא כתב, והמשמעות היא לדעתי פשוט שהביצים לוחצות לו, אשה כזו נותנת את עצמה לניצול.
אשה שמקיימת יחסי מין לא משום שהיא מגורה ורוצה ליהנות וגם להשיג אורגזמה, היא אשה מנוצלת.

aaa123

Member
אין טעם שאפנה אליו אחרי שכתב

"אני נמשך לנשים, לא לגברים. וכמובן שאלך לאישה ולא לגבר, אם בכלל."
&nbsp
חוץ מזה אני לא יוצר קשר עם זרים באינטרנט בחיים האמיתים.

GreenMamba

New member
איזה טיעון מטופש

שלא נאמר שוביניסטי ומצדיק זנות.
זנות היא לא כמו כל מקצוע אחר, כי בכל מקצוע אחר האדם משתמש בגופו/מוחו כדי להפיק ממנו עבודה שתרוויח עבורו את מחייתו.
בזנות הגוף עצמו הוא "כלי העבודה"- ואין כמעט שום מקצוע אחר בו מישהו אחר משתמש בגוף-עצמו לשם סיפוקו.

(שלא נדבר על ההבדלים האחרים בין זנות למקצועות אחרים- המאפיינים ההתמכרותיים, הסיכון הממשי והמוחשי לחיים, הסטיגמה החברתית וכו' וכו')

להשוות זנות ל"עבודות שאנשים לא רוצים לעשות אבל מוכנים תמורת תשלום" זה כמו להגיד שעובד הייטק ממורמר ועבד במטעי הכותנה של המאה ה-18 הם מאוד דומים- שניהם עובדים בעבודה קשה ולא ממש רוצים להיות שם. דומה, לא?

aaa123

Member
התייחסתי לאוננות לגבר אחר תמורת תשלום ולא לזנות בכללותה

דני80

New member
אנסה לענות לך כמיטב יכולתי

אני במקומך הייתי מתייעץ עם סקסולוג לגבי האפשרות הטכנית של אוננות למרות הנכות (אולי להתחכך עם המזרון וכדומה). לדעתי הבעיה הטכנית יכולה להיפתר בדרך כזו או אחרת, אלא אם כן מדובר בנכות קשה מאוד (כמו למשל אדם שחלילה איבד את שתי הידיים וגם את שתי הרגליים).

לדעתי צריך בכל מקרה להימנע מצריכת שרותי מין. אך אם אתה בכל זאת בוחר בכך - חפש אשה שעושה את זה באופן עצמאי, ללא סמים וללא סרסור ושהיא סלקטיבית ביחס ללקוחות (ולכן סובלת יחסית פחות). נשים כאלה מהוות מיעוט קטן מכלל הנשים שבזנות, אך יש גם כאלה. אני מדגיש: גם לאשה כזאת נגמים נזקים נפשיים, אך עדיין עדיף ללכת לאשה כזאת מאשר למכון עיסוי (זה עלול לעלות יותר כסף, אך זה יחסית פחות אנטי-מוסרי).

אך שוב, למען המוסר עדיף להימנע לחלוטין מצריכת שרות כזה, ולהתייעץ עם איש מקצוע איך בכל זאת לפתור את הבעיה בדרך אחרת.

למעלה