שאלה רפואית: האם מרק עוף עוזר נגד שפעת העופות?
א אוהד11 New member 21/3/06 #4 אם רוצים להימנע משפעת העופות ועלולים לאכול בשר נגוע במחלת הפרה המשוגעת - מה קורה ?
א אל דופא New member 21/3/06 #6 ובקיצור- אכילת קלופס היא הספורט האקסטרימי החדש. הרבה יותר מפחיד מלקפוץ באנג'י והרבה יותר מסעיר מראפטינג בנהר שורץ תנינים בהודו.
ובקיצור- אכילת קלופס היא הספורט האקסטרימי החדש. הרבה יותר מפחיד מלקפוץ באנג'י והרבה יותר מסעיר מראפטינג בנהר שורץ תנינים בהודו.
ש שבולת ירוקת העין New member 22/3/06 #8 אויש, קלופס../images/Emo123.gif את מזכירה לי קורות עבר שקיויתי לשכוח.
מ מנגינה סגולה New member 22/3/06 #10 זה תלוי... מי החולה ומאיזו עדה. לאשכנזים עוזר וודקה עם תה ולימון לספרדים עוזר ערק עם תה ונענע מרק עוף עוזר רק לפולנים
זה תלוי... מי החולה ומאיזו עדה. לאשכנזים עוזר וודקה עם תה ולימון לספרדים עוזר ערק עם תה ונענע מרק עוף עוזר רק לפולנים
ג גנגי New member 22/3/06 #11 מרק עוף עוזר רק לפולנים לא צמחונים שמסוגלים לסבול את הרעיון של מי כביסת העוף בפיהם. אותי הרעיון מצמרר.
מרק עוף עוזר רק לפולנים לא צמחונים שמסוגלים לסבול את הרעיון של מי כביסת העוף בפיהם. אותי הרעיון מצמרר.
ג גנגי New member 22/3/06 #15 לעונג יהיה לי להפסיד קניידלך. ואני כבר רגיל לזה שכולם חושבים ש-אחחח...אני גבר נאה!
א איזיקו New member 22/3/06 #18 זה בגלל שאתם לא שמים חוואיג'. אצלנו משדרגים את מרק העוף ונותנים בו טעמים.
ת תופס עוגב New member 22/3/06 #20 את לא מבינה, עושים מרק עוף ותוצר הלואי הוא עוף מכובס. (רק ד"א מצאתי 2 פתרונות מה לעשות עם העוף המכובס כדי להוציא לו את טעם הכביסה)
את לא מבינה, עושים מרק עוף ותוצר הלואי הוא עוף מכובס. (רק ד"א מצאתי 2 פתרונות מה לעשות עם העוף המכובס כדי להוציא לו את טעם הכביסה)