שאלה ריחנית!

אנונימוס הם...

הרבה יותר מדי קיצוניים לטעמי. אני ממש נגד ניסויים לא הכרחיים שאפשר באותה המידה לנסות גם עם רכיבים כימיים, וגם נגד פיטום אווזים ועינויים, אבל... אנונימוס עושים מכל שטות ביייייגגגגג דדדדיייילללל. מוגזם, קצת.

נירש

New member
../images/Emo124.gif טליה! טליה! ../images/Emo124.gif

אני מאמין שהיא תסביר לך יותר טוב ממני את הנושא (שטינקר קטן שכמוני). בכל מקרה, אני לא רואה איפה הם עושים פיל מזבוב. לדעתי הנושא חשוב מאוד, במיוחד אחרי שעשיתי עבודה על ניסויים בבע"ח וקראתי את הספר של פיטר סינגר "שחרור בעלי החיים" (קצת פילוסופי, אבל יש בו קטעים שתורמים להבנה טובה יותר של הנושא).

גלי®

New member
הכל יחסי ... לאחרים , הדיעות שלך הן

ה"קיצוניות" ...את , זו שמחרימה כמה מוצרים כי נוסו על בעלי חיים , כי "למה לא לעשות ניסויים על בעלי חיים , בעצם ?" וכן הלאה ... במאמר מוסגר : אני מעדיפה את דרך הפעולה של "אנונימוס" על פני האחרים ...

גלי®

New member
"במאמר מוסגר" זה משהו מעין

OFF THE RECORD...(משהו כמו : בלי שום קשר לעניין , רק שתדעי) ולמה אני מתכוונת כשאני אומרת את זה ? שאם תשימי לב , אני משתדלת כאן שלא להביע שום דיעה שלי משום סוג (לא פוליטית , לא פמיניסטית , ולא את דעתי על מזג האויר ההפכפך ..
)... אי לכך , ובהתאם לזאת , הצידוד שלי בדרך הפעולה של "אנונימוס" לא נועד להתחיל שרשור ויכוחי ארוך , שבסופו מישהו יקרא לי "אידיוטית רגשנית " ואני אקרא לו "איש מערות חסר הבנה"...

אווו... dove עושים ניסויים?

אני ממש פושעת נגד האנושות... אני אפסיק להשתמש בהם, אין לי בעיה, יש יותר טובים...

פגעת בול!

איזה ריח מעולה, עכשיו סיימתי להתרחץ עם הסבון המעולה הזה... הריח הזה פשוט מטריף אותי. יותר מזה אני חיפשתי גם דיאודורנט ואפטר שייב בריח הזה.... אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא אוצר כזה, שיקום ויגיד!

למעלה